Hvala na informaciji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala na informaciji
Sloboda je igrala u Evropi nekaddonDondon je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:33bolje da se ne smijete jer ako se Picko zainati Borac ce se prosetati ligom
nego da li mi moze neko reci da li je ovo drugo pretkolo nekog evropskog takmicenja najbolji rezultat nekog Tuzlanskog tima,Jel Sisonja u 7 godina postojanja oborio rekorde Slobode u stogodisnjoj historiji
@Sky9elvirbaljic je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:03Haha Cuj ti pitanja, ja kad sam pisao da nece biti tesko "preskociti" rekorde Slobode, da nam Sloboda nije uopste nesto na sto se treba u gledati, bilo je pojedincima smijesno. Sa Azmirom su igrali europu (njegovo zaslugom i zalaganje) i zabiljezili poraz i nerjeseno, ispali u prvom kolu. Imaju jos intertoto kup, tu su prosli prvo kolo protiv Slovenskog predstavnika, uz jedan poraz i jednu pobjedu. Imaju jos neke vaserske turnire koje spominje, ali sto se tice bodova i koeficijenta za jednu jedinu BiH tu su ispod nas.donDondon je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:33bolje da se ne smijete jer ako se Picko zainati Borac ce se prosetati ligom
nego da li mi moze neko reci da li je ovo drugo pretkolo nekog evropskog takmicenja najbolji rezultat nekog Tuzlanskog tima,Jel Sisonja u 7 godina postojanja oborio rekorde Slobode u stogodisnjoj historiji
Nije najbolje,Sloboda je 2004 u Intertoto kupu izbacila Celje,pa ispala u drugom pretkolu od Spartaka iz Trnave.Ako prodju ovi AZ,bit ce najbolji rezultatdonDondon je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:33bolje da se ne smijete jer ako se Picko zainati Borac ce se prosetati ligom
Sta znas, mozda Zrinja dogura do krajaFoSte95 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:53Znači od liga koje pratimo koliko je predstavnika ostalo:
Slovenija - 4/4 (CL)
Bjelorusija - 4/4
Moldavija - 3/4 (CL)
Kosovo - 2/4
Latvija - 4/4
Finska - 3/4 (CL)
Luksemburg - 3/4 (CL)
Litvanija - 3/4 (CL)
Već sada možemo reći od tog nekog napretka na listi nema ništa, trenutno smo ove sezone na 0.875 koeficijentu. Daj Bože bar nekako 1.375 dostignemo bar malo da napredujemo u odnosu na sezonu koja se briše........
aha posteno,hvala tiDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2022, 10:06Nije najbolje,Sloboda je 2004 u Intertoto kupu izbacila Celje,pa ispala u drugom pretkolu od Spartaka iz Trnave.Ako prodju ovi AZ,bit ce najbolji rezultatdonDondon je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:33bolje da se ne smijete jer ako se Picko zainati Borac ce se prosetati ligom
nije se odnosilo na tebe nego vidjeh da je neko spomenuo onog slagera i kad je rekao "sad je red na nas" aludirajuci na sramotu u vidu sudjenjaAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:18Da išta imaš u toj ograničenoj glavi, shvatio bi ironiju u mom postu. Vrijeme ispred nas će pokazati kako stvari stoje, uopšte ne očekujem titulu sa ovom garniturom na klupi. Živi bili pa vidjeliBegovicRamiz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 01:13pa yebem ti kosti jel moguce da frajer likuje na to da ce mu ekipa pomocu kradje doci do nekog cilja
ovo je najvece ponizenje ikad za bosanskohercegovacki fudbal
nista nego se saberite za drugo kolo, skupite se na stadionu, malo orgijajte i pripremite sudijsku cetvorku al sve su prilike da ce vam biti pusiona bez obzira na sve
za ovo se bas moras potruditi
ugasili se zajedno sa dodickom![]()
daj malo gusle
dvajes druge dvajes druge faran udario![]()
![]()
mislis Zrinjski moze proci albanceMachak je napisao/la: ↑15 jul 2022, 10:55Moze Zrinjski proci moldavce ako budu strpljivi, Velez jednostavno mora pobjediti ove sa Malte pred revans jer tamo ce im biti patnja ganjati pobjedu, Tuzla ce sa AZ kao Zeljo protiv Fenercvaosa.![]()
Sloga - Borac, mislm da nece biti problema za Boac, jaci su za Vicu, Gigovica, a ne sumnjam da ce imati adekvatna rijesenja na mjestima linijskih sudija.
Da njih, ja sve mislim na Šerif i revans a igrala se jedna utakmica.BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:32mislis Zrinjski moze proci albanceMachak je napisao/la: ↑15 jul 2022, 10:55Moze Zrinjski proci moldavce ako budu strpljivi, Velez jednostavno mora pobjediti ove sa Malte pred revans jer tamo ce im biti patnja ganjati pobjedu, Tuzla ce sa AZ kao Zeljo protiv Fenercvaosa.![]()
Sloga - Borac, mislm da nece biti problema za Boac, jaci su za Vicu, Gigovica, a ne sumnjam da ce imati adekvatna rijesenja na mjestima linijskih sudija.
Nema nam @Sky9 desetak dana, slomili ga uspjesi TC-a, planirao je da se ugasimo prije Euro izleta.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:50@Sky9elvirbaljic je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:03Haha Cuj ti pitanja, ja kad sam pisao da nece biti tesko "preskociti" rekorde Slobode, da nam Sloboda nije uopste nesto na sto se treba u gledati, bilo je pojedincima smijesno. Sa Azmirom su igrali europu (njegovo zaslugom i zalaganje) i zabiljezili poraz i nerjeseno, ispali u prvom kolu. Imaju jos intertoto kup, tu su prosli prvo kolo protiv Slovenskog predstavnika, uz jedan poraz i jednu pobjedu. Imaju jos neke vaserske turnire koje spominje, ali sto se tice bodova i koeficijenta za jednu jedinu BiH tu su ispod nas.donDondon je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:33bolje da se ne smijete jer ako se Picko zainati Borac ce se prosetati ligom
Imaš li komentar na ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.