to pretpostavljam,zato sto celik mora pobjediti...treba razumjeti ljude,gdje ces sad davati prenos u ovakvoj situaciji

Ada je napisao/la:Moje vidjenje prenosa kako bi trebalo:
14 kolo čelik-zrinjski
15 kolo borac- sarajevo ( igraju i zrinski -siroki)
ako je vjerovati priči onoga iz euromedie, oni žele da svakoga prenose po nekoliko puta.jose je napisao/la:Nekako logicno da bude Velez-Sloboda, to je duel koji ima najduzu tradiciju.
Slažem se s tobom.adnanhz je napisao/la:bas kontam gdje da pisem al kontam hajd ovdje se spominje tvtj.ovi izvjestaji sa pregleda nase lige sa bht 1 su fakat smijesni i zalosni da ne znam da li da placem il smijem,ovako redom da krenem gradski derbi ko da je nogom neko sklepo sta je bilo a toliko je zanimljivog bilo i na terenu i na tribinama da fakat mi je zao sto ljudi van sarajeva(jer mi smo imali vogoscu i mogli smo pogledat snimak utakmice) tj.cijele bosne nisu to mogli vidjet ,pa kad gledam preglede ovih drugih liga ,ne govorim o ligama 5,vec o nekim drugim ja se zapitam sta su zavrsili ovi nasi novinarcici ,urednici i vec koji ku rcevi
,dalje kontam hajd nisam vidio tekmu borac-velez pa da vidim sta je tu bilo i sta sam imao vidjet nista golove iz nekih uglove ,nisu bakljadu prikazali, izjavu daje ibrakovic onaj voditelj gleda negdje drugo(jako nekulturno)mislim da je trazio stojnica al brate zaduzi nekog drugog da ga zovne,uglavnom utakmica koja je bila u prijenosu sa vise kamera onakav pregled
najbolji primjer kakav treba biti pregled utakmice pa i nase lige je ko je gledao zna a to je zrinj-sarajevo e ono je brate pregled,to je sto se tice derbija a za ove ostale da ne govorim zvijezda -celik ja bi digitalnom kamerom bolje snimio,ostale samo sklepaju da se tako izrazim i hajd dalje a da sjeti se i slavija -laktasi nigdje penala da prikaze
![]()
![]()
pa mislim stavarno ima li smisla ima li ikakvog profesionalizma jer fakat me ono bas izbacilo iz takta i iznerviralo kad vidis i gledas konstantno ovakve priloge
![]()
![]()
sta mi je cilj bio ovog posta pa brate ovi pregledi bi trebali da pomognu u razvijanju i regularnosti nase lige al sto je ovako rade i prave a to bi im trebao biti posao to se fakat pitam
Isto kao da imaju 20 sekundi da spomenu najvažnije detalje (samo spomenu, o prikazivanju tih detalja nema ni govora), a tih 20 sekundi je premalo i sastav ekipa da pročitaju.Bolje snimke napravim mobitelom nego oni sa svojim kamerama. Kome mi plaćamo pretplatu, i to po defaultu!Marin je napisao/la:Nisu se neki još prešaltali na moderno vrijeme. Hebote kao da je izvještaj za radio pa samo izbiflaju par rečenica,a slika je nužno zlo. Što kraće to bolje, nekad bi nam jasnije bilo da samo rezultat kažu.
prika u potpunosti se slažem..adnanhz je napisao/la:bas kontam gdje da pisem al kontam hajd ovdje se spominje tvtj.ovi izvjestaji sa pregleda nase lige sa bht 1 su fakat smijesni i zalosni da ne znam da li da placem il smijem,ovako redom da krenem gradski derbi ko da je nogom neko sklepo sta je bilo a toliko je zanimljivog bilo i na terenu i na tribinama da fakat mi je zao sto ljudi van sarajeva(jer mi smo imali vogoscu i mogli smo pogledat snimak utakmice) tj.cijele bosne nisu to mogli vidjet ,pa kad gledam preglede ovih drugih liga ,ne govorim o ligama 5,vec o nekim drugim ja se zapitam sta su zavrsili ovi nasi novinarcici ,urednici i vec koji ku rcevi
,dalje kontam hajd nisam vidio tekmu borac-velez pa da vidim sta je tu bilo i sta sam imao vidjet nista golove iz nekih uglove ,nisu bakljadu prikazali, izjavu daje ibrakovic onaj voditelj gleda negdje drugo(jako nekulturno)mislim da je trazio stojnica al brate zaduzi nekog drugog da ga zovne,uglavnom utakmica koja je bila u prijenosu sa vise kamera onakav pregled
najbolji primjer kakav treba biti pregled utakmice pa i nase lige je ko je gledao zna a to je zrinj-sarajevo e ono je brate pregled,to je sto se tice derbija a za ove ostale da ne govorim zvijezda -celik ja bi digitalnom kamerom bolje snimio,ostale samo sklepaju da se tako izrazim i hajd dalje a da sjeti se i slavija -laktasi nigdje penala da prikaze
![]()
![]()
pa mislim stavarno ima li smisla ima li ikakvog profesionalizma jer fakat me ono bas izbacilo iz takta i iznerviralo kad vidis i gledas konstantno ovakve priloge
![]()
![]()
sta mi je cilj bio ovog posta pa brate ovi pregledi bi trebali da pomognu u razvijanju i regularnosti nase lige al sto je ovako rade i prave a to bi im trebao biti posao to se fakat pitam
Ili da ne režu sumljive situacije... Mi smo Sarajevu dali gol iz zaleđa i vidjela je cijela država, dobro. Zato nije vidjela par penala koji su se mogli svirati za nas na isatoj utakmici. Još gora situacija kolo prije toga. Vidi se samo kako pred kraj utakmice igrač Olimpika pada u šesnaestercu ali ne i (nepostojeći) kotak i Zrinjski gubi utakmicu.Schlager je napisao/la:...post je odlican i da vide oni tamo na bht da nisu svi gledaoci nepismeni i da nam vec jednom prestanu vrijedjati inteligenciju....
kad se samo sjetim one budale u proslom kolu i izvjestaja sa utakmice modrica-borac u kojem govori sjajan gol sutem sa 25 metara a covjek suta iz naseg sesnaesterca 7-8 metara od gola.....
hehe..vjeruj druze..dodju neki amateri sa mini kamericama i snimaju..jos ih ba oni ljudi podjebaju...katastrofa suvijezda -celik ja bi digitalnom kamerom bolje snimio
ne mogu se prenosit dvije utakmice isti dan,kaze Belmin nemaju toliko opremePastuh je napisao/la:Tv prenosi su trebali poboljšati kvalitet i bolje suđenje na našim terenima. Budimo realni, mislim da je žuti karton u 10 min zbog zadržavanja vremena bio jedini takav žuti karton kojeg je neki golman dobio u svijetu. Srećom navijači Borca su malo popravili situaciju kakva je na terenu bila. Ono je bilo za plakanje, mislim na prvo poluvrijeme koje sam gledao pomalo .
Okej, po tabeli je Borac-Velež izabran i dobro je to. Ali hajmo se zapitati kakva smo to mi država koja ne prenosi gradski derbi, Velež-Zrinjski, te Sarajevo-Željo. To je sramota za cijelu bosanskohercegovačku javnost. Da ne gledam derbi sada Željo-Sarajevo. Pa da li je postojala ikakav mogućnost da se pomjeri derbi na noćni termin , te da se i ta utakmica prenosi. Svaka čast njima na nekom trudu, ali ovo je uzaludno, amaterski ugovori sa klubom.
e jbg sad,tako je kako je i meni je krivo sto npr sad nisam gledao Zeljo Sarajevo najveci bh derbi pa Zrinjski Velez nije bilo također a masa ljudi bi mogla vidjeti odlican nogomet u zadnjoj utakmici,i dekor navijaca,npr Celika niti jednom nisu meni se cini prenosili a evo Veleza ce 3 put za redom,niđe veze,no u svemu tome su mutni i klubovi u kojima sjede vecinom mafijasi kojima prijenos nije cilj!Pastuh je napisao/la:Čitao sam par stvari o Belminu i njegovog izgovora oko kamera. Pa gdje idu tih 6km što se za TV plačaju. Ne valja BHT nimalo, FTV reprize repriza. Otići ču na jedno mjesto te isprinitati posljedni račun, pa ću im poslati reprizu računa, pa neka onda smatraju to plaćenim. Koga više mazlumima prave. Nisu u stanju prenositi utakmice naše lige a jesu neke reprize serija iz 70-tih.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, inzomni, jurisicduska, kolezeljovac, Lavcina, MikiPirs, MostarReds22, WeekendOffender, Zaboljesutra, Zeko87 i 47 gostiju.