plus meni je dres slobode crvena traka crna traka najbolji.pa kad dojadi malo promijesajte, udarite tanje trake

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U modernom fudbalu su normalne ove j3backe ili drecave boje dresova koje nemaju neku vezu sa klupskim bojama.desperados je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:25Pa dobro nije ni ovo lose, covjek je napisao da je ovo treca opcija, od crveno crne kombinacije za domace i bijele za gostujuce pretpostavljam nece se odstupati.
Nije problem boja problem je dizajn , crna podloga pink kragna logo i oni setouglovi ko da je ih je neko iz vrece istresao. Moze li neki jednostavan dres npr crna podloga pink kragna pink logo bez ikakvih onih detalja jako ruzno djeluje.Beduin je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:30U modernom fudbalu su normalne ove j3backe ili drecave boje dresova koje nemaju neku vezu sa klupskim bojama.desperados je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:25Pa dobro nije ni ovo lose, covjek je napisao da je ovo treca opcija, od crveno crne kombinacije za domace i bijele za gostujuce pretpostavljam nece se odstupati.
Treba biti originalan, moderan, inovativan, a ne patrijarhalan ba, 21. je stoljece.![]()
Slazem se potpunoBeduin je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:30U modernom fudbalu su normalne ove j3backe ili drecave boje dresova koje nemaju neku vezu sa klupskim bojama.desperados je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:25Pa dobro nije ni ovo lose, covjek je napisao da je ovo treca opcija, od crveno crne kombinacije za domace i bijele za gostujuce pretpostavljam nece se odstupati.
Treba biti originalan, moderan, inovativan, a ne patrijarhalan ba, 21. je stoljece.![]()
Ma čisti koncept, dizajn nije ni završen 100% i nešto na brzinu je bilo, tako da i nije na mom nekom nivou, nema uopšte ni govora o ovome. Ali zašto ne crno i pink ili crno i fluorescentno zeleno (lupam, ima još mogućih kombinacija) kao neka treća kombinacija, zato se i zove "neutralna" i to furaju svi klubovi po Evropi, domaći recimo crveno crni sa nešto tanjom linijom od ove (ja je zovem zatvorska), gostujući ne mora biti bijeli, ove kombinacije boja za gostujući su dosadile i Bogu i narodu realno, znaš tačno prije svake sezone kako će nam izgledati domaći i gostujući dres da ga i ne vidiš.Slobodas je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:41Nije problem boja problem je dizajn , crna podloga pink kragna logo i oni setouglovi ko da je ih je neko iz vrece istresao. Moze li neki jednostavan dres npr crna podloga pink kragna pink logo bez ikakvih onih detalja jako ruzno djeluje.Beduin je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:30U modernom fudbalu su normalne ove j3backe ili drecave boje dresova koje nemaju neku vezu sa klupskim bojama.desperados je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:25Pa dobro nije ni ovo lose, covjek je napisao da je ovo treca opcija, od crveno crne kombinacije za domace i bijele za gostujuce pretpostavljam nece se odstupati.
Ma dres je ekstra, treba jedan s fluorescentnim bojamaNKMramor je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:49Ma čisti koncept, dizajn nije ni završen 100% i nešto na brzinu je bilo, tako da i nije na mom nekom nivou, nema uopšte ni govora o ovome. Ali zašto ne crno i pink ili crno i fluorescentno zeleno (lupam, ima još mogućih kombinacija) kao neka treća kombinacija, zato se i zove "neutralna" i to furaju svi klubovi po Evropi, domaći recimo crveno crni sa nešto tanjom linijom od ove (ja je zovem zatvorska), gostujući ne mora biti bijeli, ove kombinacije boja za gostujući su dosadile i Bogu i narodu realno, znaš tačno prije svake sezone kako će nam izgledati domaći i gostujući dres da ga i ne vidiš.![]()
Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:06Joos kolikooo godina da cekaaaaam, zelio bi saaadaaa znatiiiii, dal cu biti sijedi staaaraaac kada titula jednom svraaatiii
A vec se pocelo bijeliti moj Samiresamirr je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:08Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:06Joos kolikooo godina da cekaaaaam, zelio bi saaadaaa znatiiiii, dal cu biti sijedi staaaraaac kada titula jednom svraaatiii![]()
Slažem se da domaći dres uvijek treba biti više crvene nego crne. I bijeli šorc je isto prihvatljivo sasvim, malo promjene.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:29Ma dres je ekstra, treba jedan s fluorescentnim bojamaNKMramor je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:49Ma čisti koncept, dizajn nije ni završen 100% i nešto na brzinu je bilo, tako da i nije na mom nekom nivou, nema uopšte ni govora o ovome. Ali zašto ne crno i pink ili crno i fluorescentno zeleno (lupam, ima još mogućih kombinacija) kao neka treća kombinacija, zato se i zove "neutralna" i to furaju svi klubovi po Evropi, domaći recimo crveno crni sa nešto tanjom linijom od ove (ja je zovem zatvorska), gostujući ne mora biti bijeli, ove kombinacije boja za gostujući su dosadile i Bogu i narodu realno, znaš tačno prije svake sezone kako će nam izgledati domaći i gostujući dres da ga i ne vidiš.![]()
![]()
Inače, slažem se i za gostujući, dosadili su ovi bijeli.
A za domaći po meni imperativ uvijek treba biti da je crvena dominantnija od crne, kao što je ovaj sad. Ne valja brate kad smo previše crni.
Ali meni bi najveća želja bila da na crveno crni dres, imamo bijeli šorckao AC Milan što najčešće ima. Jednom smo to furali kad je salih giprom bio predsjednik, ako se neko sjeća meča 3 1 protiv sarajeva - slučaj Gavarić
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.