Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jes vala. Ako se zeli vratiti u borbu za naslon jednostavno mora pobjediti. Ima priliku se i pribliziti vodecima jer su svi iza njega.RK Gradacac je napisao/la:Red je da Alonso pobijedi
Zbog cega je sramota??? Nije ni njima u cilju da naprave neku glupost poput vettela i Webera. Alonso je pustio Massu i za 5 krugova ga stigao a bio je 3 sek iza njega. Ev sada u 2 kruga je napravio toliku prednost. Pa ti vidi ima li logike da zadrzava svog momcadskog kolegu iza sebe?'drH je napisao/la:SRAMOTA za Ferrari i Alonsa sad mi se sve zgadilo.![]()
![]()
nemas se sta sikirati.Bice kaznjenidrH je napisao/la:SRAMOTA za Ferrari i Alonsa sad mi se sve zgadilo.![]()
![]()
Kaznjeni za sta??? Nemoj me nasmijavatiPitar Bosanska Otoka je napisao/la:nemas se sta sikirati.Bice kaznjenidrH je napisao/la:SRAMOTA za Ferrari i Alonsa sad mi se sve zgadilo.![]()
![]()
Massa propustio Alonsa jer je ovaj bio brzi.harry_90 je napisao/la:Sta je bilo,posto ne gledam Formulu ?
Posto volis Njemacku,pretpostavljam da navijas za Schumachera? Treba li da te podjecam sta je taj "stakor" raadio sve u svojoj karijeri.Lishche je napisao/la:Koji je onaj Alonzo štakor... Masa sjedi u bolidu i čeka da se šupak makne pa da iziđe, a on oće da mu čestita.... Na čemu plačipičkonjo...
Kakvi ljigavci...
Promašio si "celi fudbal"... Ja sam zadrti Meklarenovac...majestic24 je napisao/la: Posto volis Njemacku,pretpostavljam da navijas za Schumachera? Treba li da te podjecam sta je taj "stakor" raadio sve u svojoj karijeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.