Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kad već pitaš:Saurman je napisao/la:Svaka čast za Napoli očitali lekciju Liverpoolu zanima me hoće li se Klopp opet žaliti na sudije.:
No svakako, ne bi da te ometam u treskanju majmuna, zaslužio si poslije Ajaxa daj si oduškaKlopp: The defeat is deserved. Too often the formation was not right. We moved in the wrong spaces. The 3 midfielders, the job was nearly impossible.
Nije gledao Dzeku protiv Barce prosle godine.Kaunas je napisao/la:Nisi gledao finale kad je Rona srusio Juve?sljivo je napisao/la:Kakv partija MessijaJedna od najboljih partija jednog igrača koje sam ikad vidio.
Neko ispada 3 godine zaredom u četvrtfinalu, a neko 3 godine zaredom osvaja LP.Mokes je napisao/la:Barca rutinski, dok neko na istom terenu prima po 3 komada.
Igra babuka i vezni i napadTonySosa je napisao/la:Alba - Messi.
Nije Klopp nikada ni važio za nekog taktičkog genijalca, u suštini mu je igra jednostavna i vrlo efektna kada mu se da plodonosan teren, ali kad to ne dobije onda se desi, pa nešto slično ovome večeras, mada je ovo bilo skroz čudno i nejasno večeras.Razbojnik je napisao/la:Ovo je meni bilo bas smijesno jer se samo to cekalo, Ancelotti je jednostavno ulovio Kloppa u zamku...
Klopp je valjda ocekivao da ce Napoli napasti, pa se postavio defanzivno i cekao kontro...
A Ancelotti je igrao kao da njemu treba X i umrtvio je igru, ali su radili presing na mahove i radili im probleme sve dok nisu docekali tu sansu.. Liverpool u 90 minuta nije ni probao stvoriti nesto i onda jos popusili gol na kraju
Zelen je Klopp jos uvijek...
Ja mislim da je već sad bolji od Kroosa.harden je napisao/la:Arthurmogao bi on biti odlican igrac.
Svasta je moguce ako upadne u prvi sastav.TonySosa je napisao/la:Ja mislim da je već sad bolji od Kroosa.harden je napisao/la:Arthurmogao bi on biti odlican igrac.
Kukala vam majka kad Beško ovo pročita.harden je napisao/la:Svasta je moguce ako upadne u prvi sastav.TonySosa je napisao/la:Ja mislim da je već sad bolji od Kroosa.harden je napisao/la:Arthurmogao bi on biti odlican igrac.
Odigrao je odlicnu utakmicu veceras
Nece ni vidjeti, jos se dira na sliku De Bruynea sa treninga.Osim13 je napisao/la: Kukala vam majka kad Beško ovo pročita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.