2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Kakve greske prave Lee i Turner u situaciji kad se BOS mogao odlijepiti malo...

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Perfektno vodjenje utakmice od strane Stevensa,za sada.Odlicne rotacije i odlicno rasporedjene minute za Thomasa,koji se "probudio" bas kad treba,te match up zona krajem 3/4 koja je totalno izbacila OKC iz ritma...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakva utakmica Smarta.I ofanzivno i defanzivno.

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Jer je Westbrook bolji igrač od Durantule kako kaze forumska krema. 
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To ne varira od utakmice do utakmice.Trenutno je bolji igrac od njega.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Jašta je,dokazao je tako sto ih je uveo u play off. 
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedan igrac ne moze uvesti ekipu u PO na Zapadu.Posebno ne bez Duranta i najboljeg odbrambenog i 3. najefikasnijeg igraca ekipe u Ibaki.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos jedna zanimljivost.U prvih 10 tekmi,NOP ima ubjedljivo najgori defanzivni rejting ,sto je pomalo nevjerovatno sa jednim od najboljih defanzivaca u ligi.Gentryev "napredak".

Wess je bolji igrac od Duranta samo kad je ovaj drugi na jednoj nozi ili ozbiljno usporen povredama. Just sayin.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je tvoje misljenje,a teren je jedino mjerilo.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bulls' Hoiberg: Rose's double vision could last 3 months
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jedan je olicenje efikasnosti, suterski bolji nego ikad prije u karijeri i jedino sto mu jos nije na nivou je kreacija za druge, a drugi covjek koji plese po granici efikasnosti i neefikasnosti, ali mnogo agresivniji igrac. Ja uvijek biram ovog prvog, za tebe ne znam. Jedino gdje ja vidim prednost Russa u odnosu na KDa je pravi ubilacki mentalitet. Steta je sto i KD nije takav, al onda bi liga nezanimljiva bila.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas me zanima kakva bi mu efikasnost bila kad nema tu Russella?Mrsko mi je sad traziti,ali sam siguran da ovaj ass. u barem 40% Durantovih koseva.Ustvari,znam kakva mu je efikasnost kad RW nije tu.Vidio sam to u PO protiv MEM 2013.,gdje je sutirao 45% iz igre i 30% za 3p sto je mizerno za 2. najboljeg igraca lige,tada.S druge strane,gotovo sve na terenu RW sam sebi kreira (otuda je i logicno da ima losiji procenat suta plus i nije prirodni suter) i opet su u 5% ukupnog suta iz igre.Odbrane se vise plase Westbrooka i to se jasno vidi.Povreda Duranta je promjenila "nositelja" te ekipe i ako ti to ne vidis,meni je zao...
Kakva igra Boogiea
Vidio sma dovoljno od Duranta u sezoni 2013-14 kad je Russ bio out. Sjecas se toga ? One serije od 20-ak tekmi sa 30+ poena, resetanje svega zivog i nezivog. Wess je trenutno prva opcija jer je jednostavno takvog mentaliteta da uzima suteve i kad treba i kad ne treba. Zbog toga ga cijenim al da je bolji od Duranta, ni u ludilu. A kad vec te fine procente izbaci, pa takve procente Russ nije imao u karijeri kako treba ... Vidjet cemo sve kakav je Durant ustvari igrac kad bude totalno spreman i uigran. Lik se tek oporavio od povrede zbog koje je propustio svu sezonu i opet hladnu trpa 28 poena uz 50% suta i 45% trice.
Vidio sma dovoljno od Duranta u sezoni 2013-14 kad je Russ bio out. Sjecas se toga ? One serije od 20-ak tekmi sa 30+ poena, resetanje svega zivog i nezivog. Wess je trenutno prva opcija jer je jednostavno takvog mentaliteta da uzima suteve i kad treba i kad ne treba. Zbog toga ga cijenim al da je bolji od Duranta, ni u ludilu. A kad vec te fine procente izbaci, pa takve procente Russ nije imao u karijeri kako treba ... Vidjet cemo sve kakav je Durant ustvari igrac kad bude totalno spreman i uigran. Lik se tek oporavio od povrede zbog koje je propustio svu sezonu i opet hladnu trpa 28 poena uz 50% suta i 45% trice.
- IlCapitano
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne pricam o proslosti,vec pricam kako stvari sada stoje i ko je trenutno bolji i bitniji igrac za OKC.Niko objektivan ne moze reci da je Kevin trenutno bolji od Russella,a sta ce biti u buducnosti,to niko ne zna,niti se zelim time baviti.Efikasnost od ranije sam pomenuo samo da vidis da on nije toliko efikasan kad nema ovog,a bio je zdrav.
Samo cu reci da sacekamo dok KD udje u ritam i formu. Onda cemo svi jasno vidjeti zasto je KD najvise klasa NBA kosarke. Normalno ako se to uopce desi, ovo sa povredama njegovim me vec pocinje brinuti polako.
Stvarno je postalo bezobrazno ovo umanjivanje Duranta.
Ljudi su brzo zaboravili onu sezone prije dvije godine kad je sam ekipu vodio u po, dok ovaj drugi sa mnogo jacom ekipom prosle sezone nije uspio uci u PO.
Ljudi su brzo zaboravili onu sezone prije dvije godine kad je sam ekipu vodio u po, dok ovaj drugi sa mnogo jacom ekipom prosle sezone nije uspio uci u PO.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa nije bas imo jacu jer je Ibaka cesto bio out. A i izgubio je playoff u zadnjoj tekmi jer je NO pobjedio SAS koliko se sjecam.BIHfan je napisao/la:Stvarno je postalo bezobrazno ovo umanjivanje Duranta.![]()
![]()
A sto se tice Durantule pa odigro je pola sezone bez Wessa i MVP bio coj'k, prekuco. Tako da ne znam sto @nezalaganje spominje PO protiv Memphisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.