Vidjećemo stručnjaka hoće li više ijedan klub do kraja života voditi, ja mislim da bi se i on iznenadio kad bi ga Podgrmeč zvao za trenera, a tek kako bi se oni zaibretili kad bi im počeo prosipati svoje slobode polu-lijeve formacije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti se skroz asimiliro @nbox'u bivši pitaruuNbx je napisao/la:Bordo dama nije sama
Tribina "Sjever -Vedran Puljić" - 5 KM,KEC je napisao/la:Postovanje
zanima me cijene ulaznice za nedjelju??
X-cina!!!MojGradMojKlub je napisao/la:Smiješno mi je u istu rečenicu stavljati Mehu Kodru i Dženana Uščuplića a kamoli ih porediti. Je li još vjeruješ da su igre u Kodrinom mandatu pravi odraz njegovog rada i da nije sabotiran i bojkotovan?
Hvala bogu da je sa tim zavrsilo da nije izaslo na nesto ozbiljnije, e sad me zanima kako ce plakalo branit u nedelju toga se bojim jer je mlad i ne iskusanMortemHz je napisao/la:Sepa ali nista strasnosarajlija je napisao/la:Koliko je opasna povreda benke?, pa stvarno nas hoce te povrede
nije ti to trebalo, cuvaj se sad.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bolanos -10%
Kodro je prosjecan trener i za BH okvire, pa makar imao vokabular Maka Dizdara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Halalite jbg.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bolanos -10%
Kodro je prosjecan trener i za BH okvire, pa makar imao vokabular Maka Dizdara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I meni. Kad jednom za 30 godina budem htio pregledati historiju voljenog kluba, na Dzenana cu naici dva puta, na Kodru sumnjam da cu ikako, tipa Jarni, Jovic, Plisek i ostali.MojGradMojKlub je napisao/la:Smiješno mi je u istu rečenicu stavljati Mehu Kodru i Dženana Uščuplića a kamoli ih porediti. Je li još vjeruješ da su igre u Kodrinom mandatu pravi odraz njegovog rada i da nije sabotiran i bojkotovan?
Kod Dzene su radili šta su htjeli, dok su kod Jarnija, a posebno Kodre nailazili na ''zid''. Igraci su pokvarena roba i treba im pokazati zube. Treba im neko ko je autoritet i koga ce poštovati. Realno, Dzeno ne može biti autoritet ni djeci u osnovnoj školi. Dzeni hvala na titulama, koje su došle zahvaljujuci i njemu, ali u buducnosti što dalje od klupe FK Sarajeva.Bolanos je napisao/la:I meni. Kad jednom za 30 godina budem htio pregledati historiju voljenog kluba, na Dzenana cu naici dva puta, na Kodru sumnjam da cu ikako, tipa Jarni, Jovic, Plisek i ostali.MojGradMojKlub je napisao/la:Smiješno mi je u istu rečenicu stavljati Mehu Kodru i Dženana Uščuplića a kamoli ih porediti. Je li još vjeruješ da su igre u Kodrinom mandatu pravi odraz njegovog rada i da nije sabotiran i bojkotovan?
Prica o sabotazi moze upaliti opet i Dzeni i Jarniju, iste su igrace vodili.
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Fouzi1, riki46 i 49 gostiju.