FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 09 feb 2014, 11:15

Virtu4l je napisao/la:
pisac je napisao/la:Nema se para, pusti sad djecu, odjednom sad je to ispravna politika.
Tabela pokazuje da je ta politika ispravna.

Pa zar ne znaš moj Virtu da je samo ispravno pare trošiti?
Joj fudbalske logike ovih divova ybt, da ih nema tačno bi ih trebalo izmisliti.
Oni žele da kažu da će se jedan Bilbija boriti više za dres nego naš Bajić, ali nije da nismo navikli.
Tema je otišla u tri lijepe nekoliko zadnjih dana, nema više one fine atmosfre koja je vladala krajem januara gdje pitića nije bilo ni na vidiku, a gledaj sad, okupiraju ti temu i govore kako oni dovode dobre igrače, ali i ovi naši nasjedaju i poklanjaju im pažnju.

Ljudi moji, mi smo prvi, imamo 2 boda prednosti, isti igrački kadar, najbolji su ostali, naša djeca, 11 kola do kraja, i onda neko dođe i kaže Željo nije favorit. Pa da, mora da smo ih razmazili prošlih godina, jer da bi Željo bio favorit treba imati 10 bodova prednosti. Bem ti logiku
Ja te volim, volim Željo..

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 feb 2014, 11:18

Pitarska posla, imaju posudjenog Jajala...a mi Željino dijete iz Liverpoola :mrgreen: :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 feb 2014, 11:20

zeljeznicar1 je napisao/la:Nas najjaci argument je uigranost i nasa ,tj.zeljina djeca.
Tu uigranost smo vidjeli sada protiv ekipa kao što je Novigrad, Cibalija i bankrotirani Borac.
SRETAN BROJ - 1725

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 feb 2014, 11:20

AdamSmith je napisao/la:Pojedinci očigledno miješaju virtuelni sa realnim fudbalom. Oni su opet, kako to i tradicija nalaže, promijenili skoro kompletan tim, jedno su prijateljske, a drugo zvanične utakmice, mišljenja sam da imaju previše igrača sličnih karakteristika i da to u nekoliko uvodnih kola neće funkcionisati baš najbolje, sasvim dovoljno da se Željo odlijepi, a oni počnu sa ''divovskom'' filozofijom kako je liga namještena i da šampion ponovo kupuje utakmice. Mada ne znam što ovo i pišem, jer će mi doći neko od njih i napisati da pjenim.

Sjetite se 5. juna 1998. godine kada su inat, ponos i kolektiv pobijedili kvalitet, oni ga se odlično sjećaju.
Sve si ti u pravu drug,ali se uveliko prica da su zavrsili i zenicu i olimpic.A gdje ima dima ima i vatre...

Samo obratiti paznju na kladaru,ako ne ukinu parove,sve staviti na njih u ta prva 2 kola i uzeti kes od hercegovaca ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 feb 2014, 11:51

pitic je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Nas najjaci argument je uigranost i nasa ,tj.zeljina djeca.
Tu uigranost smo vidjeli sada protiv ekipa kao što je Novigrad, Cibalija i bankrotirani Borac.
Očito ti je strani pojam ''pripremne utakmice, isprobovanje novih igrača, formacija, oFo, ono...''? Ne lupaj argumente reda radi, nego ih argumentuj, inače ispadaš zajedljiva budala.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2014, 12:02

Format je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:biće oni zadržani, to je gotovo.

a plate iz kazahstana i azerbejdžana ne može pratiti niko s ovih prostora, ni dinamo. oni imaju naftu i plin, a zbog reputacije moraju istom igraču dati jedno 3 puta više od para za koje bi igrao u zapadnoj evropi.
Mislim zadrzani na kraju sezone,ne sad,jer kako naci Tomica,Svraku,bez novaca itd,tesko iskreno . Ova polusezona ne brine ali treba i unaprijed gledati .
neka odu za dobre pare, mi od toga živimo. dinamo mora prodavati igrače da bi opstao, a ne mi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2014, 12:05

SarajlijaTM je napisao/la:
AdamSmith je napisao/la:Pojedinci očigledno miješaju virtuelni sa realnim fudbalom. Oni su opet, kako to i tradicija nalaže, promijenili skoro kompletan tim, jedno su prijateljske, a drugo zvanične utakmice, mišljenja sam da imaju previše igrača sličnih karakteristika i da to u nekoliko uvodnih kola neće funkcionisati baš najbolje, sasvim dovoljno da se Željo odlijepi, a oni počnu sa ''divovskom'' filozofijom kako je liga namještena i da šampion ponovo kupuje utakmice. Mada ne znam što ovo i pišem, jer će mi doći neko od njih i napisati da pjenim.

Sjetite se 5. juna 1998. godine kada su inat, ponos i kolektiv pobijedili kvalitet, oni ga se odlično sjećaju.
Sve si ti u pravu drug,ali se uveliko prica da su zavrsili i zenicu i olimpic.A gdje ima dima ima i vatre...

Samo obratiti paznju na kladaru,ako ne ukinu parove,sve staviti na njih u ta prva 2 kola i uzeti kes od hercegovaca ;)
jest, olimpic je doveo zebu, arežinu i bogičevića da bi sad pustio sarajevu. svaki bod mu je bitan da se konačno dokopa evrope, a koliko daje evropa a koliko neko za jednu utakmicu? nemojte ba pitarske priče...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 feb 2014, 12:08

sta se raspravljate sa mundirima, oni grci i srbi prvaci mitologije :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 feb 2014, 12:48

fedeltafrotta je napisao/la:sta se raspravljate sa mundirima, oni grci i srbi prvaci mitologije :lol:
:lol: Prvaci svemira
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 09 feb 2014, 12:50

Šta je ba ovo ljudi: http://sportsport.ba/bh_fudbal/otkazan- ... adu/124391" onclick="window.open(this.href);return false;

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 feb 2014, 12:58

h1j3na je napisao/la:Šta je ba ovo ljudi: http://sportsport.ba/bh_fudbal/otkazan- ... adu/124391" onclick="window.open(this.href);return false;
loši uvjeti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 09 feb 2014, 12:58

Otkazana utakmica sa Širokim Brijegom

http://fkzeljeznicar.ba/otkazana-utakmi ... egom/7975/" onclick="window.open(this.href);return false;

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 09 feb 2014, 12:59

Ok je napisati 1,2 posta,ali piticu ti pretjerujes.Daj od**** vise,majke mi si dosadan.Ovdje pises nekakve gluposti,idi pisi na temu svog kluba,imate vi dosta muka,na primjer zasto ste svake godine prvaci svemira negdje do marta aprila,alk nikada BiH ili zasto nam vec petu godinu ne mozete biti ozbiljan konkurent za trofeje?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2014, 13:02

nemojte mi seju, kad ovu čujem instant padnem u sevdah...

[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2014, 13:19

ChWilla je napisao/la:a plate iz kazahstana i azerbejdžana ne može pratiti niko s ovih prostora, ni dinamo. oni imaju naftu i plin, a zbog reputacije moraju istom igraču dati jedno 3 puta više od para za koje bi igrao u zapadnoj evropi.
Tamo se pare dijele po svlačionici u aktovkama, bukvalno. Govorim o Azerbejdžanu, za Kazakhstan ne znam. Sve iz ugovora se ispoštuje, na ovaj ili onaj način 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2014, 13:55

pitic je napisao/la:
Pa svrha pripremnih utakmica i jest da se isprobaju svi igrači i razne formacije rezultat je u drugom planu.Ovo zna i dijete iz 3 osnovne.

Željina škola je među najboljim na ovim prostorima,izbacili su dosta igrača od kojih je većina doša i do A tima reprezantacije.

Sa druge strane Sarajevo jedino što je izbacilo je nova linija proizvoda Ovako.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 feb 2014, 14:39

Vec dvije utakmice koje smo trebali igrati ne igramo i to sa dobrim protivnicima. treba naci druge sto brze da se ekipa uigra i pripremi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 feb 2014, 14:40

terabajt je napisao/la:Vec dvije utakmice koje smo trebali igrati ne igramo i to sa dobrim protivnicima. treba naci druge sto brze da se ekipa uigra i pripremi.
Ma u Međugorju ce se igrati utakmica vise vjerovatno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 feb 2014, 14:53

pisac je napisao/la:A kako se zvao Zeljo onih sedam godina kad nije u Evropu izasao?
Gdje tad bilo ime, favorit prvi lige i slicno?
Stipu se suplje.
Zeljo je bio dominantan 3,4 godine dok je bilo para, prvenstveno od Dzekinog transfera.
Opste poznato je da su tad Zeljini igraci imali najvece plate.
Ove godine je specificna situacija bila, svi su bili jako losi.
Vi koji ste pratili Zeljeznicar, koji ste isli na utakmice, sami znate kakva je igra bila.
Da je bilo koja ekipa iole odigrala dobro, sad bi imala 8, 10 bodova prednosti.

Sarajevo je bila totalno rastimana ekipa bez ikakve igre, tako koliko god da novih igraca dodje, zasigurno ne mogu biti manje uigrani nego ovi sto su bili. A priznali vi ili ne, dosli su znatno kvaliteniji igraci.
Sarajevo je u ovom trenutku imenima sigurno najkvalitetnija ekipa, ali ni to nije garant za titulu. Malo je kola do kraja i radi toga je vjrovatno Zeljeznicar ipak blagi favorit.

nisi skonto poentu ;) da ti lakse objasnim uzecu banalan primjer posto vidim da si vjerovatn jedan od onih sto ce rec da svim srcem navija za neki strani klub iako ga za to nista ne veze: VERONA JE 5 ,MILAN JE 12 ...s kim bi prije volio da se sastane zeljo sa milanom ili veronom ??
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2014, 16:02

a željo nije ni 5. ni 12. već prvi, to je još banalnije :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, doncarlo, Laudrup i 70 gostiju.