FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 15 okt 2015, 19:40

Sta je ovo, kao da je neko sihre bacio na nase najbolje igrace.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 okt 2015, 19:55

Ja mislim ljudi da ovo sa povredama ima veze sa novim strašnim sistemom rada, a naši se po ranijim programma ulijenili, uzeše im Ješa i treneri duše izgleda :hmmmm:
Mosa RajvoSa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 okt 2015, 20:00

Ja volim volim volim samo tebe...

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 15 okt 2015, 20:04

belosevic28 je napisao/la:@kinosvra, znaci Advan na d.beku? Sta je sa Ikandeom, kad bi mogao zaigrati?
Advan ce igrati, Jesic pokazuje nekim igracima da ce junira ubaciti ako neki igrac ne ispunjava sto se od njega trazi ili se ne ponasa kao profesionalac.

A Ikande jos uvijek trenira odvojeno, nece igrati dok ne bude 100 % spreman.
Poslije povrede protiv Celika je nekoliko puta pokusavao trenirati nedovoljno spreman i samo je pogorsavao povredu.
Znaci nema nikakav drugi problem osim povrede.
Kovacevic je takodjer povrijedjen, a Alispahic ide na operaciju.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 20:10

Zip je napisao/la:Hvala Dzenanu Uscuplicu na kvalitetnim ljetnim pripremama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bez seruckanja. Pripremao ih je Dzenan i za proslu sezonu pa se ovo nije dogadjalo. Ikande i Alispahic su doslovno dosli povrijedjeni, Benko se morao kad-tad povrijediti a daj mi reci je li mozda Dzeno kriv zbog losih uslova u Vrapcicima i zbog Delacove povrede?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 15 okt 2015, 20:13

Jarni je spremio ekipu u zimskim pripremama, da su ih te pripreme drzale godinu dana.
Dzenan je prvi put imao ekipu u svojim rukama, da ih spremi kako treba, i nije uspio u tome.
Nisu samo ove godine losi tereni u PLBIH

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 okt 2015, 20:55

Škodi mi organizmu ova ekipa. Što niste dovoljno talentovani pa da igrate u bayernu možda bi vam bolji uslovi bili? Sve Ronaldo i sedorf jedan do drugog, zvjezdice, mi smo to napravili od idiota, seljaka tipa puzigaću dizali u nebesa pa se osilio a najgore kad se seljaci osile.

Vratite im Dženana jedino klošar može sa klošarima raditi, čast pojedincima koje volim i poštujem ali su u manjini. Nek treniraju kod advije i svima će nam biti lijepo. Ciklično se povrijeđuju jedan po jedan, kiša u subotu valja igrati pa poslije u kafanu. Ne može.

Gadite mi se idioti. I Benko treba da poštuje klub koji ga je hranio kad nije nigdje igrao pola godine i vratio ga u život. Slijedeći da moj otac izjavi loši uslovi, raskid ugovora odmah. Idi u arsenal pa se nametni ****.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 okt 2015, 21:17

za horkana je ovo rajvo,realno

VVVBK

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 okt 2015, 21:21

pitarlOOk je napisao/la:Ja mislim ljudi da ovo sa povredama ima veze sa novim strašnim sistemom rada, a naši se po ranijim programma ulijenili, uzeše im Ješa i treneri duše izgleda :hmmmm:
Upravo :thumbup:
Sabrine mi moje!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 15 okt 2015, 21:33

Sad i bez Benke . I Real bi nam pozavidio za povredama.Znaci u nedjelju bez Delaca i Benke sigurno . Nadam se da ce Jesic sutra se izjasniti povodom igraca koji su povrijedeni ili nespremni za nedjelju . Nadam se da ce Baric,Kovacevic,Ikande i Bekic biti u konkurenciji za mec jer za Benku imamo zamjenu u vidu Amera Bekica.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 okt 2015, 21:42

Bravo za Jesica. Svako ko nece ili ne moze pratiti njegov tempo, nek bude zamijenjen juniorom! Btw, Advan je dugorocno rjesenje na d.beku, zivi bili pa vidjeli...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 okt 2015, 22:29

tariguzov Sport najavio na naslonvici da je Tan poslao revizore malo u kontrolu :shock: ako jeste neka malo, moraju se i računi malo podvući :kafa:
Mosa RajvoSa

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 okt 2015, 22:35

Tariguz pokusava bezze unijeti nemir i nervozu. Sta i da jeste, ja ne sumnjam u ove ljude koji su u Upravi :)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 okt 2015, 22:49

Toooooooooooooooooooooooooooooooooo ! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Matej ne mora na operaciju, za par sedmica je među stativama. :clap: :clap: :clap:
Matej Delač, golman FK Sarajevo, neće morati na operaciju! Vijest je ovo koja će sasvim sigurno obradovati sve navijače Bordo ekipe. Delač je tokom prijateljske utakmice između FK Sarajevo i FK Novi Pazar, nakon jednog ispucavanja lopte ostao da leži na terenu zbog povrede koljena. Odmah nakon toga morao je napustiti igru, a odmah po povratku u Sarajevo podvrgnut je dodatnim pretragama. Prve vijesti nisu bile dobre i sve je govorilo da će jedan od najboljih golmana Premijer lige BiH morati pod nož, što bi prouzročilo višemjesečnu pauzu. Pošto je Delač igrač Chelsea, na dodatne pretrage je otišao u London, a tamošnji doktori su utvrdili da stepen povrede nije veliki te da do operacije neće doći. Prema vijestima koje nam je potvrdio Matejev bivši saigrač iz Vojvodine, Delač bi kroz par sedmica mogao da se vrati punom trenažnom procesu i bude spreman za nastup među stativama. Sasvim sigurno da je ovo jako dobra vijest za stručni štab, ali i sve navijače Bordo kluba.
U novi boj ...

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 okt 2015, 22:55

hz033 je napisao/la:Toooooooooooooooooooooooooooooooooo ! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Matej ne mora na operaciju, za par sedmica je među stativama. :clap: :clap: :clap:
Matej Delač, golman FK Sarajevo, neće morati na operaciju! Vijest je ovo koja će sasvim sigurno obradovati sve navijače Bordo ekipe. Delač je tokom prijateljske utakmice između FK Sarajevo i FK Novi Pazar, nakon jednog ispucavanja lopte ostao da leži na terenu zbog povrede koljena. Odmah nakon toga morao je napustiti igru, a odmah po povratku u Sarajevo podvrgnut je dodatnim pretragama. Prve vijesti nisu bile dobre i sve je govorilo da će jedan od najboljih golmana Premijer lige BiH morati pod nož, što bi prouzročilo višemjesečnu pauzu. Pošto je Delač igrač Chelsea, na dodatne pretrage je otišao u London, a tamošnji doktori su utvrdili da stepen povrede nije veliki te da do operacije neće doći. Prema vijestima koje nam je potvrdio Matejev bivši saigrač iz Vojvodine, Delač bi kroz par sedmica mogao da se vrati punom trenažnom procesu i bude spreman za nastup među stativama. Sasvim sigurno da je ovo jako dobra vijest za stručni štab, ali i sve navijače Bordo kluba.
Jel' to provjereno? :salut: :salut:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 okt 2015, 22:56

HordasOdMalena je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Toooooooooooooooooooooooooooooooooo ! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ah, info sa jednog portala, nadam se da ne izmišljaju, barem do sad nisu ;)
U novi boj ...

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 okt 2015, 23:01

hz033 je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:
Ah, info sa jednog portala, nadam se da ne izmišljaju, barem do sad nisu ;)
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 23:02

Zip je napisao/la:Jarni je spremio ekipu u zimskim pripremama, da su ih te pripreme drzale godinu dana.
Dzenan je prvi put imao ekipu u svojim rukama, da ih spremi kako treba, i nije uspio u tome.
Nisu samo ove godine losi tereni u PLBIH

:| :| :tokralju: :tokralju: A taktika preuzeta nakon sat vremena sa Lj.Petrovicem? Ta prica? :lol: :lol: Svasta.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 okt 2015, 23:06

Ma od početka sam vjerovao da sa Matejom nije ništa toliko strašno da ga nema po pola godine...
Sabrine mi moje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 okt 2015, 23:10

Benko također spreman.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.