Nekako mi je zasmetalo jbg,u svakom slucaju pozdravfeningitm87 je napisao/la:I ja sam naravno protiv rusenja grada i svega sto su juce uradili oni maloljetinci, koji vjerovatno naravno ne znaju ni sto su dosli da protestuju. A ono gore naravno je bila zezancija, ne znam sto se na to palis.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Na koliko je potpisao antolovic?
na 1.5worchester je napisao/la:Na koliko je potpisao antolovic?
bogami nam je ove sezone pusa pitari se dobro pojacavaju
-
- Kontakt:
Mozes li malo obrazloziti oba dijela te konstatacije?CARSON je napisao/la:bogami nam je ove sezone pusa pitari se dobro pojacavaju
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
u prvoj polusezoni jedno 5-6 istih je već jedno 5-6 puta konstatovalo da smo izgubili titulu, da će prolaz u evropu biti premija i da treba praviti ekipu za sljedeću sezonu. pa šta fali, evo možemo i na pauzi još jednom izgubiti
samo polako.

samo polako.
sta ti treba obrazloziti ljudi imaju tri puta bolju ekipu od nas ,upravi sarajeva treba samo cestitati i nista viseneroazzuro je napisao/la:Mozes li malo obrazloziti oba dijela te konstatacije?CARSON je napisao/la:bogami nam je ove sezone pusa pitari se dobro pojacavaju
dok je nam glavno pojacanje tri kadeta od 15 godina ljudi dovode dobre igrace za nase uslove,
ja se slazem sa politikom da nasa djeca potpisuju ugovore ali ne i da to bude jedino pojacanje -.
dobro, prošlu polusezonu je borac bio real madrid, a ovu će biti sarajevo. a i ishod će biti isti.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Kada pocne prvenstvo, svaku utakmicu treba igrat kao da je zadnja, i ove na zacelju kantat po 5-6 razlike. Komse se previse uzdizu da mi je vise muka. Ova se titula jednostavno mora osvojiti.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
ChWilla je napisao/la:dobro, prošlu polusezonu je borac bio real madrid, a ovu će biti sarajevo. a i ishod će biti isti.

ali nema para,sve se rastalilo....
- corleone87
- Kontakt:
Kone se vec 7 godina uzdizu i svaki put na kraju padnu.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ne moramo mi ništa, mi smo autsajder 

Mozambik je napisao/la:Danas u Sarajevu izgorio Arhiv BiH u kome je bio podatak kad su pitari zadnji put bili šampioni
![]()
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
hahahhaha sviju mi ne mogu se prestat smijat hahhahahaha sta kaze izgorio hhahahah nemojte vise ba sta vam je bas pretjerujete 

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Na svu srecu tu je tehnolosko-digitalni arhiv, nista vi ne brinite. Da se mi prisjetimo kad su Giganti zadnji put osvojili trofej!
Nama je pusa vec godinama, a svaki put ispred njih u svim segementima.CARSON je napisao/la:bogami nam je ove sezone pusa pitari se dobro pojacavaju
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jbte Torpedo Ronalda doveo 

-
- Kontakt:
Za ove vaše je ronaldo u pravom smislu rijeci
- corleone87
- Kontakt:
Svoj ti pos'o.Vidicemo na kraju sezone ko ce biti ispred koga..kraljlavova je napisao/la:Za ove vaše je ronaldo u pravom smislu rijeci
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mi smo narod koji se i u ratu znao našaliti na svoj račun. Ovo je bila šala, sad nam nikakvo zapomaganje neće vratiti arhiv. Možda šala pomaže da se bar za trenutak opustimo od užasa koji se jučer dogodio.Dzoni79 je napisao/la:Nije bitno kada sam se registrovao ali je bitno da sam rodjen u ovom gradu i da sam prezivio godine kada je moj grad gorio i ne pada mi na pamet da se smijem na temu ovih desavanja koja me bole kao i svakog normalnog gradjanina ovog grada
A samo mi reci ko ti je pomogo da skontaš ovaj nick? Čuj kralj lavova. Nije ni čudo da navijaš za klub i Pionirske doline.kraljlavova je napisao/la:Za ove vaše je ronaldo u pravom smislu rijeci
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.