FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolji je meni na svijet onaj mali za Olimpic sto je potpisao. Cini mi se Bandic, Bandulic da mu je bezime. Meni nema boljeg golmana meni od njeg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ima li neko informacije o povrijedenim igracima (Bekic,Kovacavic,Baric,Ikande)?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sigurno misliš na Bandovica,mlad i veoma talentiran golman.Da smo bili pametni mi bi ga angažovali prije Olimpica al et.Treba sacekati prelazni rok i zaganjat ga.belosevic28 je napisao/la:Najbolji je meni na svijet onaj mali za Olimpic sto je potpisao. Cini mi se Bandic, Bandulic da mu je bezime. Meni nema boljeg golmana meni od njeg.
Sarajevo ljubavi moja.
Al. Bekić i Barić bi trebali biti spremni za Velež. Bekić je i igrao protiv NP, tako da ce vjerovatno biti spreman. Za Kovačevića ne znam, a Ikande je i dalje misterija...Suki46 je napisao/la:Ima li neko informacije o povrijedenim igracima (Bekic,Kovacavic,Baric,Ikande)?
Ma nije misterija,čovjek lično kaže da se oporavio i da će biti spreman za narednu tekmu.HZG je napisao/la:Al. Bekić i Barić bi trebali biti spremni za Velež. Bekić je i igrao protiv NP, tako da ce vjerovatno biti spreman. Za Kovačevića ne znam, a Ikande je i dalje misterija...Suki46 je napisao/la:Ima li neko informacije o povrijedenim igracima (Bekic,Kovacavic,Baric,Ikande)?
Mi ostasmo bez dva najveca pojacanja ove godine radi necijih frustracija i samovolje.
Ikandea ocito mozemo prekriziti, jer samo budale jos vjeruju da je rijec o povdi u njegovom slucaju.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ikandea ocito mozemo prekriziti, jer samo budale jos vjeruju da je rijec o povdi u njegovom slucaju.
Ma neka imamo mi Radovca i TatomirovićaEvander je napisao/la:Mi ostasmo bez dva najveca pojacanja ove godine radi necijih frustracija i samovolje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Evander je napisao/la:Mi ostasmo bez dva najveca pojacanja ove godine radi necijih frustracija i samovolje.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
E onda superzagorski je napisao/la:Ma nije misterija,čovjek lično kaže da se oporavio i da će biti spreman za narednu tekmu.HZG je napisao/la:Al. Bekić i Barić bi trebali biti spremni za Velež. Bekić je i igrao protiv NP, tako da ce vjerovatno biti spreman. Za Kovačevića ne znam, a Ikande je i dalje misterija...Suki46 je napisao/la:Ima li neko informacije o povrijedenim igracima (Bekic,Kovacavic,Baric,Ikande)?

vs Velež : Plakalo - Al. Bekić - Barbarić- Tatomirović - Kadušić - Rustemović - Radovac - Duljević - Okić - Benko - Velkoski
Mogu samo jednog fulat , ovo sve sigurica .
Mogu samo jednog fulat , ovo sve sigurica .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo da ne bude kise u subotu. ovih dana je bas bezveze, samo jucer ono malo sto je usjalo...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
EMIR PLAKALO!!
Sarkastican sam malo bioMCMXLVI je napisao/la:Nismo koneZip je napisao/la:Sve pod tepih, za mir u kuci

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Dea Herdzelas 2003 god.. Vjerna Hordasica

Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 14 okt 2015, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Neka je u subotu, samo da ne pada u nedjeljuFrancescoTotti je napisao/la:Samo da ne bude kise u subotu. ovih dana je bas bezveze, samo jucer ono malo sto je usjalo...

PS. Kova je spreman. Mislim da su svi sad zdravi u ekipi (osim Mateja).
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja nisam (:Zip je napisao/la: Sarkastican sam malo bio![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sutra kup.
Dajte skretnicu da se igramo.
Dajte skretnicu da se igramo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas ce biti uzvlacenje za kup u 12h u Vogosci,sretno nam 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️