Napravices egzodus, bice nesto slicno kao na ovom forumu..MortemHz je napisao/la:Pricaju po gradu da sam opasan danasRinuka je napisao/la:Polako s njom Morteme..Budi njezan jbg, sta cemo yebavati ako nam i ona pobjegne..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Napravices egzodus, bice nesto slicno kao na ovom forumu..MortemHz je napisao/la:Pricaju po gradu da sam opasan danasRinuka je napisao/la:Polako s njom Morteme..Budi njezan jbg, sta cemo yebavati ako nam i ona pobjegne..
djermanovic je napisao/la:Slažem ste da ste malo veći klub od olimpika, da se i mi malo složimo bar oko nečeg jelde.RedEvil je napisao/la:Niko njemu nije prijetio,nego je izmislio pricu,kad je vidio da se zajebao,gdje dolazi,garantujem da mu niko nije prijetio sto se nas tice,a te vrste seljacke zajebancije mozete samo s Olimpicom,mi smo ipak malo veci klub da bi svama raspravljali i spustali se na vas nivo komunikacije smijurijo![]()
Hoces da kazes da vi imate vise navijaca,mi imamo bar parametar,sto se tice clanskih,a vielamalakia je napisao/la:Morteme, nikada niste imali vise navijaca/simpatizera od nas, svako realan ce ti ovo reci.
Druga stvar je sto se vas klub zadnjih 2-3 godine poboljsao po pitanju marketinga, i dobrim radom doveli do toga da imate vise clanova. Ja ne mogu da vjerujem da tek tako pricas to, citiram "Sarajevo ima mnogo vise navijaca od Zeljeznicara (ne vjerujem da jos neko ne prihvata ovo)"
jbt gdje zivis ti ?
Kao sto smo imali i prije 30 godina, pravi dokaz napismeno a oni imaju postove na ss.ba i prema tome odredjujuRedEvil je napisao/la:Hoces da kazes da vi imate vise navijaca,mi imamo bar parametar,sto se tice clanskih,a vielamalakia je napisao/la:Morteme, nikada niste imali vise navijaca/simpatizera od nas, svako realan ce ti ovo reci.
Druga stvar je sto se vas klub zadnjih 2-3 godine poboljsao po pitanju marketinga, i dobrim radom doveli do toga da imate vise clanova. Ja ne mogu da vjerujem da tek tako pricas to, citiram "Sarajevo ima mnogo vise navijaca od Zeljeznicara (ne vjerujem da jos neko ne prihvata ovo)"
jbt gdje zivis ti ?
Al kako si to izracunao,to mene interesuje,po kojem parametru,to je navijacako lupanjeelamalakia je napisao/la:Ti nastavi da zivis u nekom svom svijetu, boli te tuki.
Hocu da kazem da se Zeljo vise simpatizovao od Sarajeva jos od Juge do danasnje drzave nam, vi imate parametar, mi nemamo marketing to je to.![]()
elamalakia je napisao/la:Ti nastavi da zivis u nekom svom svijetu, boli te tuki.
Hocu da kazem da se Zeljo vise simpatizovao od Sarajeva jos od Juge do danasnje drzave nam, vi imate parametar, mi nemamo marketing to je to.![]()
Drago mi je s tobom vodit raspravu uživam naprosto taman si o sebi i svom klubu sve opisao jer vi naginjete nekim mitovima od rane 1946 ili 1948 od divova sve su to mitomanska bića, još kad imate onakvog direktora nema dalje.MortemHz je napisao/la:Mitomanija je riječ koja označava bolesnu sklonost nekih ljudi da izmišljaju priče o nevjerojatnim događajima, kao i da izvrću istinu i pretjeruju u opisivanju stvarnih događaja, s ciljem da sebe prikažu u što povoljnijoj svjetlosti. Kod djece na ranom uzrastu, mitomanija je normalna razvojna pojava, dok kod odraslih, najčešće, potiče iz neobuzdane mašte, emocionalne nezrelosti i potisnutog osjećanja manje vrijednosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.