ovaj je iz bihaća,ja iz zenice

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ovaj je iz bihaća,ja iz zenice
Nakon svakog iOS updejta se baterija vecinom brze trosi prvih par dana. Dok se optimizuju aplikacije za novi iOS. Onda se tek normalizuje. Meni je skoro uvijek tako.
Znaci ipak nije placebo, hvala na pojasnjenju
Na svako novijem mobitelu, nebitno je li android ili ios, je ista stvar. Dok telefon ne nauci koje se aplikacije koliko koriste trosice vise baterije
15 Pro Max 256 GB u Austriji 1449e. Niza cijena nego 14 Pro Max kad je tek izasao, on je bio 1579e.
Nisam jos, Imam ugovor s Magentom za 13 Pro Max do marta 2024. pa cu tad vidjeti sta ce mi ponuditi za produzenje. Imam ugovor kod njih od 2016., 13 Pro Max sam u martu 2022. dobio za 860 eura. Bude li neka slicna cijena uzecu kod njih na ugovor opet, a ako mi se ponuda ne svidi onda cu je uzeti u USA.
860 eura me izasao telefon i jos tarifa 30ak.AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:19A koliko placate pretplatu? Ja kako god izracunam, uvijek mi se vise isplati uzet za kes, nego placat tarife 4-5x vise nego sto placam trenutno. Ja sam u isto tako u martu/aprilu 2022 uzeo 13PM za 999€ na nekom mob shopu online.
Jedan rodjak mi radi u DHLu i oni imaju neke bas dobre procente u Vodafone. Ja mislim 30-ak %, tako da se njemu svakako uvijek isplati uzimat novi telefon, jer uvijek moze prodat za iste pare polovnu prethodnu seriju.
Mašala , i ti imaš para na bacanjerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 19:56Rezervisao sam u Telekomu Pro Max, vidjet cemo kad ce stici i hoce li me zapasti, 14ku nisam mogao uganjati![]()