Ovo je jedina dobra vijest u zadnjih skoro pa mjesec dana.Burberry46 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 17:26Romeo Agresti: Juventus is looking to sign a left-back
Ovo je dobra vijest![]()
Sljedeća vijest je da se razmišlja o de ceglieu.tanananana
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je jedina dobra vijest u zadnjih skoro pa mjesec dana.Burberry46 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 17:26Romeo Agresti: Juventus is looking to sign a left-back
Ovo je dobra vijest![]()
Nisam ja hvalio nikakvu igru protiv Barce.Pricao sam o jednom poluvremenu protiv Reala i to uopste nije izgledalo lose.Oni bili u najjacem sastavu, mi bez par igraca i bare-bare igra bila. To je uvijek pohvalno kad igras protiv najbolje ekipe na kontinentnu. To je bilo sve. Ostalo ne treba ni pominjati.Sve vidimo i sami.GIBRA je napisao/la: ↑23 avg 2022, 12:44Nema ni mjesec dana kako sam te citirao na post kad se hvali neku "igru" protiv Barce....(iskreno ne znam šta si tad vidio,meni je sezona već tad bila gotova,bunkerisanje i samo bunkerisanje).
Tad sam ti rekao neočekuj ništa,a to i sad tvrdim.
Kod konjusine nema fudbala,nema protoka lopte,nema brzine,nema trke,nema presinga,NEMA NIČEGA.
Svaku utakmicu kloc postavi 451 formaciju,Kostic i Cuadrado su u liniji sa veznjacima,muka je to gledati,MUKA.
Sinoc mi je bilo dosta pogledati 3 min da znam sta da ocekujem i prebacio na derbi Engleske,ono je usporeni snimak fudbala,bunkerisanja,OCAJ,ja ne znam kad smo zadnji put odradili akciju ili izvrsili presing.
MA FUJ !!
DAJE ROMA !
#allegriOUT
Bivši trener. Šteta je što Juventus mora dotaći samo dno, bas kao u eri nakon povratka iz Serie B pa sve do 2011.Perin 27, Bremer 100 , Rugani 95, Danilo 73, Sandro 43 (45'), McKennie 23 (62'), Locatelli 32 (85'), Rabiot 30, Cuadrado 34, Kostic 41, Vlahovic 9, De Sciglio 42 (45'), Rovella 10 (12'), Miretti 13 (28'), Kean 9 (13').
Zamisli 4 godine da gledas ovo sto gledas?JuventinoVero je napisao/la: ↑23 avg 2022, 19:06Kad ti golman ima pasova koliko i vezni igrač, i to ne jedan nego svi.
A jedini napad ima 3x manje nego golman, nema potrebe komentarisati nikakve igrače..
Najgore od svega što su mu dali na 4 godine ugovor..ni tih 30 mil nije puno za baciti samo da se riješimo pacova.
Realno ne mogu zamisliti da gledam ovo još 3 godine.Marvin je napisao/la: ↑23 avg 2022, 19:24Zamisli 4 godine da gledas ovo sto gledas?JuventinoVero je napisao/la: ↑23 avg 2022, 19:06Kad ti golman ima pasova koliko i vezni igrač, i to ne jedan nego svi.
A jedini napad ima 3x manje nego golman, nema potrebe komentarisati nikakve igrače..
Najgore od svega što su mu dali na 4 godine ugovor..ni tih 30 mil nije puno za baciti samo da se riješimo pacova.![]()
Pravio bi Max opet cuda...sa ponajboljom odbranom ikada,brutalnim veznim redom,i da svi su puni ludjacke energije od prethodnog trenera.
Salu nastranu(uopste se ne salim),uprava nam je dokazano imbecilna,ali ne vidim Maxa na klupi jos dugo.
Nadam se samo da ce ga zamijeniti neka "budala" koja ce bar razdrmati igrace.
Higuain, Dybala, Mandzukic, Cuadrado, Khedira, Pjanic, Alves, Sandro bili puni ludjacke energije od prethodnog trenera. Bas one energije koja u grupi ispadne od Galate a u EL od Benfice. Allegri je valjda jedini trener na svijetu kojem se zamjera sto je sa dobrom ekipom pobjedjivao, vidim Guardiola ili Ancelotti su se naosvajali sa losim ekipama. Kritikovati gdje treba kritikovati, ali Allegrija ljudi cesto mrze samo da bi ga mrzili, sutra da donese LP je.bes mi sve opet bi bilo nezadovoljnih. Idiot sam sto uopste trosim vrijeme na gluposti, daBogda Juventus sve osvojio, a jos bi mi draze bilo da to bude s Maxom.
Prije bi rekao da se ne moze gledat ocima Juventus koji on vodi ...samo lud insan moze braniti onakvu igru i pravdati tu istu igru s kakvim igracima raspolazemo ...mogao bi svatiti taj argument protiv najboljih klubova ali protiv jbne sampdorie se pozivati na roster i pravdat onakav kukavicluk rosterom to samo moze " ekipa " koja maxa gleda ovim ocimaPadovan je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:17Ima ekipa koja covjeka ne moze gledati ocima, nebitno da osvojimo skudeto i LP, oni bi rekli kako je ovo top ekipa, i da je to bilo ocekivano.
Alegri je kriv sto nema ideju sta zeli, sto izmislja toplu vodu, nema svog pecata.
Ali za sve to je kriva uprava koja ne vidi gdje su najveci problem ove ekipe. A ova situacija sa Rabiotom je cist dokaz da smo trenutno smijesan klub.
I sto je dovoljan razlog da ogromna vecina navijaca zeli da ode,zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.