1452 je napisao/la:O čemu vi pričate......maštati je lijepo i sve to ali gledajući ove klubove sa kojima bi mogli igrat teško da ćemo proći. Volio bi da se varam. To ce biti dvije utakmice zaradi nešto i vracaj se u realnost. Tako ce nam svima biti dok liga skraćivanjem ne dobije na kvaliteti. Svaka 5 tekma u ligi je malo jača ostalo bezze.....
Zeljo nije uspio ni primirisati QR3 CL, ali eto mi imamo neko svoje specificno razmisnje kada je ta EVROPA u pitanju. Tj, igramo dok nam ne uvale prvi gol i onda se sve srusi. Tek smo prosle godine, donekle svatili da nije sve gotovo kada ti protivnik gol postigne, ali opet se desilo pumpanje u par minuta.
Vama zelim srecu i iskreno Vam govorim da ne razmisljate kao mi.
Pokusajte izvuci pouku iz nasih poraza.
Gore se greske skupo placanju, tj, protivnik te pupma koliko mu pustis. Mi smo na zalost, u tim padovima gol gola, dvostruko primali.
Prijasnjih godina je bilo ekipa sa kojima se moglo igrati, sada kada je ogromna razlika u finansijskoj dobiti izmedu CL i EL bez ulaganja nema nista. ALi, niposte nemojte skidati gace.
Ja vam iskreno zelim da Zvezdu dobijete, jer su sa nasih prostora, a iskreno, nisu dugo igrali CL i dosta se promijenilo od njihovog zadnjeg nastupa u ovom takmicenju. Tako da su zeleni po tom pitanju, a jos da dodam da bi oni mogli doci i sranja napraviti, tako da opet kako god da okrenes imali bi neke sanse...