http://atdhenet.tv/33856/watch-spain-vs-colombialosmi je napisao/la:Dajte neki dobar link za Spanija-Kolumbija?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hvala na linku nidjo_barca...
nadam se da ce Villa dati gol do kraja utakmice i tako prestici Raula i postati najbolji spanski strijelac... 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kako to lako izgleda kad messi uzme loptu pod noge
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
2:1 messi iz penala. 
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
messi pogodio iz penala za 2-1....
dobra njegova predstava...
jedna asistencija i jedan pogodak...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
melanholicar
- Kontakt:
Lionel Messi je ipak daleko od Gabriela Omara,možda je tu negdje s Maradonom trenutno dijele to drugo mjesto vječnih gaučitosa,al u svakom slučaju sjajan fudbaler, nije on kriv što nikada neće biti kao Gabriel....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Još jedna pobjeda Lea u duelu vs. Krištijana. 
Who is the next victim? Sporting!

Who is the next victim? Sporting!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
zna se ko je najboljiT-MAC je napisao/la:messi pogodio iz penala za 2-1....![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA
- Kontakt:

Leo dominira i u zraku
[youtube][/youtube]
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Aistencija kod prvog goLa -
umjetnost 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nek' je i u Argentini napokon pokazao ko je gazda.. Naprijed Leo.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Ronaldo: "Kako si to uradio?"
Sexmachineboy je napisao/la:Nek' je i u Argentini napokon pokazao ko je gazda.. Naprijed Leo..
ma nije
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Haha, da da Kristina je glavna..bparena je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Nek' je i u Argentini napokon pokazao ko je gazda.. Naprijed Leo..
ma nijenisu prvaci
nista ovo ne vrijedi
Kristina je zaista najbolja. Al ona druga
Messiju se često potrefi da odigra dobro i da 4- 5 golova, ali često igra slabo i da samo 2-3 gola..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja razumijem voljeti i cijeniti jednog igrača, osobu više od nekog drugog, ali nekad treba subjektivnost izbaciti i donijeti odluku 'hladne glave'. Ako cijeli svijet kaže da je Mali Zeleni najveći Argentinac ikad, pa i na svijetu, onda neke izjave nisu na mjestu, ili griješe milijarde ljudi ili griješiš ti. Poštujem Batistutu, bio je poseban igrač, ali...melanholicar je napisao/la:Lionel Messi je ipak daleko od Gabriela Omara,možda je tu negdje s Maradonom trenutno dijele to drugo mjesto vječnih gaučitosa,al u svakom slučaju sjajan fudbaler, nije on kriv što nikada neće biti kao Gabriel....
Ja tebe fakat razumijem, jer je za mene Rivaldo najdraži i najveći igrač ikad, ali kad se ozbiljno priča, sa raznih aspekata kad se gleda, onda se treba malo i razmisliti i uzeti mnogo šta u obzir.
A, sad će krenuti ona glupa, neizbježna rasprava Messi-Maradona-Ronaldo-Mustafa-Hamo-Pipa-.... , ali kad do toga dođe, ljudi često brkaju lončiće, i subjektivno donose nekakve zaključke, i tako svaki put idemo u nedogled, nepotrebno.
Što se meča tiče, nisam gledala noćas, ali ne sumnjam da je Messi odigrao odlično, kao i Španci.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
melanholicar
- Kontakt:
Naravno da se meni može reći da sam subjektivan kada su u pitanju moje dvije najveće ljubavi Fiorentina i Omar ( ne u smislu emotivne poželjnosti) i jednostavno on je za mene no.1. E sad komparacije se mogu praviti,da sad ja ne bih otišao na neke druge stvari tipa kad većina kaže da je neko najbolji,čak i najveći mislioci su uvijek naglašavali da je manjina uvijek u pravu (naravno sve je to irelevantno i strukturno logički diskutabilno) ali Omar je imao daleko jaču reprezentativnu karijeru ,a o klupskoj neću,jer ipak Messi ima priliku da igra u timu koji dominira.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
oci moje lijepe , pitaj kojeg hoces argentinca , nijedan ne bi stavio messija u top3BaDa12 je napisao/la:Ako cijeli svijet kaže da je Mali Zeleni najveći Argentinac ikad
tako da ti to "najveci argentinac ikad" definitivno otpada . pa sta je on uspio sa repkom?
sto se tice klupskog igranja messi je zvijer najjaca trenutno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prije negoli odlučiš napasti nekoga, prvo bi treb'o znati na koga se odnosi ovo "Mali Zeleni". A vjeruj mi na riječ, ovog Malog Zelenog kojeg je @Bada12 spomenula u prethodnom postu, SVI smatraju najvećim Argentincem ikad.boom.dll je napisao/la:oci moje lijepe , pitaj kojeg hoces argentinca , nijedan ne bi stavio messija u top3BaDa12 je napisao/la:Ako cijeli svijet kaže da je Mali Zeleni najveći Argentinac ikad
tako da ti to "najveci argentinac ikad" definitivno otpada . pa sta je on uspio sa repkom?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Duša moja slatka, je li ti uopće znaš koga zovu Mali Zeleni?boom.dll je napisao/la:oci moje lijepe , pitaj kojeg hoces argentinca , nijedan ne bi stavio messija u top3BaDa12 je napisao/la:Ako cijeli svijet kaže da je Mali Zeleni najveći Argentinac ikad
Kad progooglaš, javi, pa da nastavimo diskusiju.
@melanholičar: Razumijemo se.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 10 feb 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.