Pletu ili Hasagica za pola sezone. Neka ga.ElCartel11 je napisao/la:Nebi bilo lose ako bi uspjeli dovesti Pletikosu u ovom trenutku, jer je free. Sigurno bi svojim iskustvom dodatno pomagao kako Plakalu tako i Delacu, sa obzirom da su mladji od njega vise od 10 godina.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ikande je misterija, spominju se cak i opcije da bude raskida ugovora i sa njim jer ima nekakvu zajebanu povredu koju ne moze zalijeciti, naravno ovo uzeti s rezervom jer je obicna mahalska koja ne mora biti tacna no gdje ima dima ima i vatre sto bi rekli, jednostavno je dosta cudno sve ovo oko njega a sto se Mese tice bilo je ono nesto da je otisao u Zagreb cini mi se radi povrede da se lijeci ili da ide na operaciju haj mu ga znaj, al ne vidjeh nigdje vijest da se vratio i prikljucio timu, misterija broj dvatenpenny je napisao/la:Ljudi ba ide tekma uskoro imal ko kakvih informacija hocel konacno zaigrati Ikande a i mesa

Pyro is not a crime !
Ja znam da je povrijedio aduktor i da se nije radilo po planu oporavka, pa je tako i odužio sa povredomsarajlija je napisao/la:@ THEC nije valjda istina to za ikand-a?

Mosa RajvoSa
Ja sam googlao malo više i nisam oduševljen. Provjeravao sam njegove nastupe za juniorski tim ove sezone i nisu baš česti. Svega tri nastupa (nemam informacije ko je branio u prvoj utakmici u juniorskom kupu u Goraždu), jedan u kupu u domaćoj utakmici protiv goraždana (kup), protiv vitežana i u gradskom derbiju. Mnogo više je branio Abdulahović, dok nađem vremena provjerim prethodnu sezonu.belosevic28 je napisao/la:Trifkovic je u Akademiju dosao iz Slavije. 97' godiste, visok 191. To je sve sto sam progooglao o momku. Nisam ga gledao, tako da nmgu nista vise reci...osim pozeljeti mu dobrodoslicu.
Potpisan je samo da popuni mjesto na klupi, neće uprava sebi da pljuje u lice i skida suspenziju Oštrakoviću. I ne treba.
ne znam, ugl su se pojavile i takve informacije, kazem jeste mahalska ali nista me ne bi cudilo pa i da se desi da vise ne zaigra jer ocito nesto nije uredu, spominje se i hronicna upala trbusnog zida a koliko se sjecam zbog te povrede je Dzakmic morao zavrsiti karijeru, ja se najiskrenije nadam se nema istine u tome sto se prica i da ce Ikande uskoro zaigrati no moramo biti spremni na sve
Pyro is not a crime !
sere i on, lafo sad zali za Ibrakovicem a znao ga je javno pljuvati
Pyro is not a crime !
Piric iz Slobode se namece kao logicno rjesenje na golmanskoj poziciji.
Ocito Delac je izgubljen do kraja sezone.. Na pauzi treba zaganjati ovog Pirica.
I ocistiti ekipu od uhaladja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ocito Delac je izgubljen do kraja sezone.. Na pauzi treba zaganjati ovog Pirica.
Ja sam gledao momka, znam ga i lično. Pratio sam ga i dok je bio još u Slaviji. Jednom sam i pisao ovdje prije 2-3 mjeseca da Sarajevo ima odličnog golmana u omladinskom pogonu.belosevic28 je napisao/la:Trifkovic je u Akademiju dosao iz Slavije. 97' godiste, visok 191. To je sve sto sam progooglao o momku. Nisam ga gledao, tako da nmgu nista vise reci...osim pozeljeti mu dobrodoslicu.
Mnogo ulaže u sebe, a o njemu najviše dobrog mi je rekao vaš bivši golman Ado Pervan, kojeg je on jedno vrijeme i trenirao dodatno. Kaže da je on vjerovatno njegov najbolji polaznik kojeg je njegova škola imala. Možda je još uvijek mlad da se u klubu ogromnih ambicija gurne u vatru, ali pred njim je uvjeren sam dosta dobra karijera.
a mislis da ce nam ga dati ispod 300-400 k eura ? koliko znam Brizu su toliko trazili, nama bi vjerujem cak i viseZip je napisao/la:Piric iz Slobode se namece kao logicno rjesenje na golmanskoj poziciji.
Pyro is not a crime !
On je jedino kvalitetno i dugorocno rjesenje. Sad koliko ce sloboda traziti nzm, al kazem da bi nam on odgovarao po svemu.
Definitivno da je ekipa lose selektirana i pripremljena. Jedva cekam pauzu, da se dohavizamo svi skupa, i da napokon krenemo stazama pobjednika
Definitivno da je ekipa lose selektirana i pripremljena. Jedva cekam pauzu, da se dohavizamo svi skupa, i da napokon krenemo stazama pobjednika

-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pappy je napisao/la:Ja sam gledao momka, znam ga i lično. Pratio sam ga i dok je bio još u Slaviji. Jednom sam i pisao ovdje prije 2-3 mjeseca da Sarajevo ima odličnog golmana u omladinskom pogonu.belosevic28 je napisao/la:Trifkovic je u Akademiju dosao iz Slavije. 97' godiste, visok 191. To je sve sto sam progooglao o momku. Nisam ga gledao, tako da nmgu nista vise reci...osim pozeljeti mu dobrodoslicu.
Mnogo ulaže u sebe, a o njemu najviše dobrog mi je rekao vaš bivši golman Ado Pervan, kojeg je on jedno vrijeme i trenirao dodatno. Kaže da je on vjerovatno njegov najbolji polaznik kojeg je njegova škola imala. Možda je još uvijek mlad da se u klubu ogromnih ambicija gurne u vatru, ali pred njim je uvjeren sam dosta dobra karijera.
Ja te bas htio prozvati ali ne znam da li pratis nasu temu. Hvala na info. Ako je iko relevantan za bivse igrace Slavije onda je to Pappy.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dala bi njega sloboda za 100k €, prem da bi prije zrinjskom dao za karacica 300k € meni je on mnogo bolji golman.
Mozda Trifkovic pokaze da je bolji nego piric i karacic, Dat djeci sansu i podrsku 9 utakmica je dovoljno da pokazu il su golmani ili drvo.
Mozda Trifkovic pokaze da je bolji nego piric i karacic, Dat djeci sansu i podrsku 9 utakmica je dovoljno da pokazu il su golmani ili drvo.
300 000 eura i vodi ga.ispod neide.Zip je napisao/la:Piric iz Slobode se namece kao logicno rjesenje na golmanskoj poziciji.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Golman Veleza je 10x jeftini a sa kvalitetom on i piric su tu negdje. KARACIC JE MNOGO BOLJIsolinas je napisao/la:300 000 eura i vodi ga.ispod neide.Zip je napisao/la:Piric iz Slobode se namece kao logicno rjesenje na golmanskoj poziciji.
Ko kaze da je Pitar ubacen agent na ovom forumu, taj nije navijac FkS

onda dovedite njega.Pitar6785 je napisao/la:Golman Veleza je 10x jeftini a sa kvalitetom on i piric su tu negdje. KARACIC JE MNOGO BOLJIsolinas je napisao/la:300 000 eura i vodi ga.ispod neide.Zip je napisao/la:Piric iz Slobode se namece kao logicno rjesenje na golmanskoj poziciji.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ikande ce biti spreman za slijedecu utakmicu.
Izvor?
Harmony lično
Eh sada ako laze Ikande,lazem i ja vas
Izvor?
Harmony lično

Eh sada ako laze Ikande,lazem i ja vas

Hahahahhahahahaah Piric je kad nema Delaca prvi golman lige, cuj Karacic.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Prca nas brat iz dana u dan!Bolanos je napisao/la:Hahahahhahahahaah Piric je kad nema Delaca prvi golman lige, cuj Karacic.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.