FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MojGradMojKlub
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MojGradMojKlub » 12 okt 2015, 19:31

Uze nam Jozo Ameliu ispred nosa

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 okt 2015, 19:32

Pitar6785 veliki kuler, ali voli ponekad i hudbu da održi :rol:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 19:51

Ma kakav troll,ne bi ovako trollao godinu dana, vjerujte meni da je nas..ali zanima me pravo gdje zivi :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 okt 2015, 20:31

Svejedno, Ostrakovic = prazan gol. Ka' se samo sjetim, ne d'o Bog nikome. :facepalm:

E crni Matej, sta cemo mi bez tebe. :cry:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 okt 2015, 20:46

Zukanovic,e ovaj mi je zapao za oko http://www.transfermarkt.de/pierrick-cr ... ler/111043
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 okt 2015, 20:54

Nažalost se ispostavilo ono čega smo se bojali. Žao mi je Mateja, u velikom je klubu ali nikad nije dobio pravu šansu. Mnogo vremena proveo na posudbama, radio, radio... želio je doći kod nas i eto ostvarilo mu se, možda bi bolje bilo da nije.
Mi gubimo mnogo, gubimo najboljeg igrača u dosadašnjem dijelu prvenstva. Šta se može, jednostavno tako određeno i mi tu ništa nismo mogli. Ne treba nikog kriviti. Utakmica se igrala kao i mnoge druge koje se igraju po takvom vremenu, to se lako moglo desiti i na Koševu protiv Vitežana.

Moramo ići naprijed i tražiti rješenja, kao da nam je suđeno da se uvijek borimo s nekim problemima, nikad rahat nismo.

Šansu će vjerovatno dobiti Plakalo, a mi treba da ga podržimo. Pisao sam o tome ranije da se ne ponavljam. Nećemo mu pomoći ako na svaki njegov kiks budemo zviždali i psovali.

Emire ja vjerujem da imaš kvaliteta da odgovoriš zadatku. Dokaži i ostalima!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 okt 2015, 22:06

molotovljev je napisao/la:haha... kontam, evo ga zicer, prebaciće na agresivu, al' lik mrtav 'ladan iskulira, još kaže jest u pravu si... dobar, dobar... :thumbup:
:rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: suze me obliše!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 okt 2015, 22:08

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 okt 2015, 22:49

hilmo je napisao/la:
Ccc momak se ovamo previja niko ni da mu pridje, Leon u fazonu daj da sutam boli me qrac. :oops: :evil:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 okt 2015, 23:45

Bez Mateja se nadam plasmanu u evropu, titulu jedino ako na zimu kakvu dostojnu zamjenu sredimo.. Evo Jesi novog ispita za zimski prelazni rok.
Bahati, bahati Željkan!
1946

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 okt 2015, 23:57

joker90 je napisao/la:Bez Mateja se nadam plasmanu u evropu, titulu jedino ako na zimu kakvu dostojnu zamjenu sredimo.. Evo Jesi novog ispita za zimski prelazni rok.

Ma kakav crni plasman u evropu ima prvo da dobijemo ovo sve utakmica do kraja i da prezimimo na 1 mjestu onda 3 dobra pojacanja i golman eventualno i titula mora biti nasa.Treba nastaviti niz sa titulama a to i hocemo kako god okrenes nece nam niko moci parirati do kraja sezone.Samo mirno svi uz klub i nabiti kompleks ostalima s jedno 5 titula u nizu :njanjanja: a tako ce i abd biti.Sve osim titule ove sezone je neuspjeh sa ovakvim stanjem u klubu bez obzira na nekoliko losih rezultata opet smo najaci.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 okt 2015, 00:04

tenpenny je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Bez Mateja se nadam plasmanu u evropu, titulu jedino ako na zimu kakvu dostojnu zamjenu sredimo.. Evo Jesi novog ispita za zimski prelazni rok.

Ma kakav crni plasman u evropu ima prvo da dobijemo ovo sve utakmica do kraja i da prezimimo na 1 mjestu onda 3 dobra pojacanja i golman eventualno i titula mora biti nasa.Treba nastaviti niz sa titulama a to i hocemo kako god okrenes nece nam niko moci parirati do kraja sezone.Samo mirno svi uz klub i nabiti kompleks ostalima s jedno 5 titula u nizu :njanjanja: a tako ce i abd biti.Sve osim titule ove sezone je neuspjeh sa ovakvim stanjem u klubu bez obzira na nekoliko losih rezultata opet smo najaci.
Ja samo kazem da se malo spusti lopta, da ne bi malom Plakalu se sad yebavalo i sto ima i sto nema.. Znas nase prelaze iz euforije u depresiju i obratno, a nadam se i ja da ce biti ovo kako ti kazes..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 13 okt 2015, 00:44

Hilmo bravo za video..

Ljudi moji, evo vam slike kakvo je stanje medju igracima..
Ova situacija kada je napravljen prekrsaj nad brojem 3, i kada vidis koliko su "brizni" nasi igrasi za naseg igraca koji lezi na travi ikoji je mogao nogu slomiti, nas treba da brine vise nego povreda Delaca.

Braco moja, ovo je problem fksarajeva sto ne moze da napravi iskorak, ovo je problem sto mi nikad necemo biti klub sa velikim rezultstima..

Ovo je sramota, i ovo treba da brine svakog navijaca Sarajeva. Tolika nebriga za suigraca je sramotna..
Jos dijete Sarajeva, junior, mladi igrac..

@bolanos bravo, primjetio si i ti.. Zar to nije ruzno i sramno?
Fuj jbte ko igra u ovoj ekipi.. Kakvi su to ljudi? Sebicne pichke

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 okt 2015, 00:53

Taj igrac sa brojem tri je jedva punoljetan, skoro da debituje u jednoj iole jacoj utakmici i pazi ovo. Mislim da je ova situacija jedno ogledalo stanja u ekipi i jedan od indikatora da uprkos svemu nesto nije kako treba.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 13 okt 2015, 00:58

Koji vam je qrac ljudi, zasto stalno crnjacite? Pa nisu doktori da mu priljecu. Kod nas se uvjek mora naci nesto da se moze "kakiti".
Nek je Bog na pomoci Plakalu do kraja polusezone sa nama ovakvima.
Numquam Desistemus!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 okt 2015, 01:00

Daj molim te, ova scena je odvratna i gadim se na ovakve stvari.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 okt 2015, 01:16

Nase je da podrzimo Plakala. Mozda zvuci glupo, ali mi u ovoj situaciji mozemo puno dobiti. Ako Plakalo dobije sansu i maksimalno je iskoristi, rijesili smo pitanje golmana dugi niz godina. Vecini mozda izgleda nerealno, ali zasto se tako nesto nebi desilo?! Podrzimo momka, nas je, korektan, radi, trenira maksimalno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 okt 2015, 01:23

Sudija sviro penal. Nema se tu sta prilazit to je prijateljska, nije lp ima DOKTOR to je njegov problem.

Podrska Plakalu

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 okt 2015, 01:28

belosevic28 je napisao/la:Nase je da podrzimo Plakala. Mozda zvuci glupo, ali mi u ovoj situaciji mozemo puno dobiti. Ako Plakalo dobije sansu i maksimalno je iskoristi, rijesili smo pitanje golmana dugi niz godina. Vecini mozda izgleda nerealno, ali zasto se tako nesto nebi desilo?! Podrzimo momka, nas je, korektan, radi, trenira maksimalno...
Ma tako je, najgore bi bilo da ga retardi docekaju na noz. Gromoglasan aplauz kad se pojavi na zagrijavanju, neka zna da volimo svoje!
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 okt 2015, 01:33

belosevic28 je napisao/la:Nase je da podrzimo Plakala. Mozda zvuci glupo, ali mi u ovoj situaciji mozemo puno dobiti. Ako Plakalo dobije sansu i maksimalno je iskoristi, rijesili smo pitanje golmana dugi niz godina. Vecini mozda izgleda nerealno, ali zasto se tako nesto nebi desilo?! Podrzimo momka, nas je, korektan, radi, trenira maksimalno...
Na jedan, hajmo reć, maksimalno korektan način, jel?

Delač :plac:
4.10.2009.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 47 gostiju.