FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uze nam Jozo Ameliu ispred nosa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav troll,ne bi ovako trollao godinu dana, vjerujte meni da je nas..ali zanima me pravo gdje zivi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svejedno, Ostrakovic = prazan gol. Ka' se samo sjetim, ne d'o Bog nikome.
E crni Matej, sta cemo mi bez tebe.

E crni Matej, sta cemo mi bez tebe.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zukanovic,e ovaj mi je zapao za oko http://www.transfermarkt.de/pierrick-cr ... ler/111043
Sabrine mi moje!
Nažalost se ispostavilo ono čega smo se bojali. Žao mi je Mateja, u velikom je klubu ali nikad nije dobio pravu šansu. Mnogo vremena proveo na posudbama, radio, radio... želio je doći kod nas i eto ostvarilo mu se, možda bi bolje bilo da nije.
Mi gubimo mnogo, gubimo najboljeg igrača u dosadašnjem dijelu prvenstva. Šta se može, jednostavno tako određeno i mi tu ništa nismo mogli. Ne treba nikog kriviti. Utakmica se igrala kao i mnoge druge koje se igraju po takvom vremenu, to se lako moglo desiti i na Koševu protiv Vitežana.
Moramo ići naprijed i tražiti rješenja, kao da nam je suđeno da se uvijek borimo s nekim problemima, nikad rahat nismo.
Šansu će vjerovatno dobiti Plakalo, a mi treba da ga podržimo. Pisao sam o tome ranije da se ne ponavljam. Nećemo mu pomoći ako na svaki njegov kiks budemo zviždali i psovali.
Emire ja vjerujem da imaš kvaliteta da odgovoriš zadatku. Dokaži i ostalima!!
Mi gubimo mnogo, gubimo najboljeg igrača u dosadašnjem dijelu prvenstva. Šta se može, jednostavno tako određeno i mi tu ništa nismo mogli. Ne treba nikog kriviti. Utakmica se igrala kao i mnoge druge koje se igraju po takvom vremenu, to se lako moglo desiti i na Koševu protiv Vitežana.
Moramo ići naprijed i tražiti rješenja, kao da nam je suđeno da se uvijek borimo s nekim problemima, nikad rahat nismo.
Šansu će vjerovatno dobiti Plakalo, a mi treba da ga podržimo. Pisao sam o tome ranije da se ne ponavljam. Nećemo mu pomoći ako na svaki njegov kiks budemo zviždali i psovali.
Emire ja vjerujem da imaš kvaliteta da odgovoriš zadatku. Dokaži i ostalima!!
molotovljev je napisao/la:haha... kontam, evo ga zicer, prebaciće na agresivu, al' lik mrtav 'ladan iskulira, još kaže jest u pravu si... dobar, dobar...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ccc momak se ovamo previja niko ni da mu pridje, Leon u fazonu daj da sutam boli me qrac.hilmo je napisao/la:

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bez Mateja se nadam plasmanu u evropu, titulu jedino ako na zimu kakvu dostojnu zamjenu sredimo.. Evo Jesi novog ispita za zimski prelazni rok.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Bez Mateja se nadam plasmanu u evropu, titulu jedino ako na zimu kakvu dostojnu zamjenu sredimo.. Evo Jesi novog ispita za zimski prelazni rok.
Ma kakav crni plasman u evropu ima prvo da dobijemo ovo sve utakmica do kraja i da prezimimo na 1 mjestu onda 3 dobra pojacanja i golman eventualno i titula mora biti nasa.Treba nastaviti niz sa titulama a to i hocemo kako god okrenes nece nam niko moci parirati do kraja sezone.Samo mirno svi uz klub i nabiti kompleks ostalima s jedno 5 titula u nizu

Ja samo kazem da se malo spusti lopta, da ne bi malom Plakalu se sad yebavalo i sto ima i sto nema.. Znas nase prelaze iz euforije u depresiju i obratno, a nadam se i ja da ce biti ovo kako ti kazes..tenpenny je napisao/la:joker90 je napisao/la:Bez Mateja se nadam plasmanu u evropu, titulu jedino ako na zimu kakvu dostojnu zamjenu sredimo.. Evo Jesi novog ispita za zimski prelazni rok.
Ma kakav crni plasman u evropu ima prvo da dobijemo ovo sve utakmica do kraja i da prezimimo na 1 mjestu onda 3 dobra pojacanja i golman eventualno i titula mora biti nasa.Treba nastaviti niz sa titulama a to i hocemo kako god okrenes nece nam niko moci parirati do kraja sezone.Samo mirno svi uz klub i nabiti kompleks ostalima s jedno 5 titula u nizua tako ce i abd biti.Sve osim titule ove sezone je neuspjeh sa ovakvim stanjem u klubu bez obzira na nekoliko losih rezultata opet smo najaci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FK Sarajevo
Hilmo bravo za video..
Ljudi moji, evo vam slike kakvo je stanje medju igracima..
Ova situacija kada je napravljen prekrsaj nad brojem 3, i kada vidis koliko su "brizni" nasi igrasi za naseg igraca koji lezi na travi ikoji je mogao nogu slomiti, nas treba da brine vise nego povreda Delaca.
Braco moja, ovo je problem fksarajeva sto ne moze da napravi iskorak, ovo je problem sto mi nikad necemo biti klub sa velikim rezultstima..
Ovo je sramota, i ovo treba da brine svakog navijaca Sarajeva. Tolika nebriga za suigraca je sramotna..
Jos dijete Sarajeva, junior, mladi igrac..
@bolanos bravo, primjetio si i ti.. Zar to nije ruzno i sramno?
Fuj jbte ko igra u ovoj ekipi.. Kakvi su to ljudi? Sebicne pichke
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ljudi moji, evo vam slike kakvo je stanje medju igracima..
Ova situacija kada je napravljen prekrsaj nad brojem 3, i kada vidis koliko su "brizni" nasi igrasi za naseg igraca koji lezi na travi ikoji je mogao nogu slomiti, nas treba da brine vise nego povreda Delaca.
Braco moja, ovo je problem fksarajeva sto ne moze da napravi iskorak, ovo je problem sto mi nikad necemo biti klub sa velikim rezultstima..
Ovo je sramota, i ovo treba da brine svakog navijaca Sarajeva. Tolika nebriga za suigraca je sramotna..
Jos dijete Sarajeva, junior, mladi igrac..
@bolanos bravo, primjetio si i ti.. Zar to nije ruzno i sramno?
Fuj jbte ko igra u ovoj ekipi.. Kakvi su to ljudi? Sebicne pichke
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Taj igrac sa brojem tri je jedva punoljetan, skoro da debituje u jednoj iole jacoj utakmici i pazi ovo. Mislim da je ova situacija jedno ogledalo stanja u ekipi i jedan od indikatora da uprkos svemu nesto nije kako treba.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Koji vam je qrac ljudi, zasto stalno crnjacite? Pa nisu doktori da mu priljecu. Kod nas se uvjek mora naci nesto da se moze "kakiti".
Nek je Bog na pomoci Plakalu do kraja polusezone sa nama ovakvima.
Nek je Bog na pomoci Plakalu do kraja polusezone sa nama ovakvima.
Numquam Desistemus!
Daj molim te, ova scena je odvratna i gadim se na ovakve stvari.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Nase je da podrzimo Plakala. Mozda zvuci glupo, ali mi u ovoj situaciji mozemo puno dobiti. Ako Plakalo dobije sansu i maksimalno je iskoristi, rijesili smo pitanje golmana dugi niz godina. Vecini mozda izgleda nerealno, ali zasto se tako nesto nebi desilo?! Podrzimo momka, nas je, korektan, radi, trenira maksimalno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sudija sviro penal. Nema se tu sta prilazit to je prijateljska, nije lp ima DOKTOR to je njegov problem.
Podrska Plakalu
Podrska Plakalu
Ma tako je, najgore bi bilo da ga retardi docekaju na noz. Gromoglasan aplauz kad se pojavi na zagrijavanju, neka zna da volimo svoje!belosevic28 je napisao/la:Nase je da podrzimo Plakala. Mozda zvuci glupo, ali mi u ovoj situaciji mozemo puno dobiti. Ako Plakalo dobije sansu i maksimalno je iskoristi, rijesili smo pitanje golmana dugi niz godina. Vecini mozda izgleda nerealno, ali zasto se tako nesto nebi desilo?! Podrzimo momka, nas je, korektan, radi, trenira maksimalno...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Na jedan, hajmo reć, maksimalno korektan način, jel?belosevic28 je napisao/la:Nase je da podrzimo Plakala. Mozda zvuci glupo, ali mi u ovoj situaciji mozemo puno dobiti. Ako Plakalo dobije sansu i maksimalno je iskoristi, rijesili smo pitanje golmana dugi niz godina. Vecini mozda izgleda nerealno, ali zasto se tako nesto nebi desilo?! Podrzimo momka, nas je, korektan, radi, trenira maksimalno...
Delač

4.10.2009.