FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 12 okt 2015, 15:06

Pa eto najgori scenario je da pocne drugi dio sezone. Jako mi je zao zbog njega ali to je fudbal. Izmedju ostalog, moje skromno misljenje je da ako ce nam igra pored ovakve ekipe u vecoj mjeri ovisiti o golmanu onda stvarno ne znam.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 15:09

Jedna od najgorih stvari nam se desila..ne do dragi Bog da nam se i Benko povrijedi pa borili bi se sa Drinom za opstanak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 okt 2015, 15:13

MortemHz je napisao/la:Jedna od najgorih stvari nam se desila..ne do dragi Bog da nam se i Benko povrijedi pa borili bi se sa Drinom za opstanak
Ne sluti, na temi bi zavladala depresija kakvu forum ne pamti. :mrgreen: Ja se sve jos potajno nadam da ce doci informacija da je ipak bolje nego sto se mislilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 okt 2015, 15:22

Na putu je za London.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 okt 2015, 15:23

Pretjerujete bgmi
Ispade mi bez Delaca i Benke bi ispali iz lige

TIM je najbitniji, na tome treba da poradimo i stvorimo atmosferu da najstariji igrac se bori za najmladjeg i obratno. Da se razumiju i podupiru jedno drugom kad je lose, a ne da se samara

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 15:28

Evolution87 je napisao/la:Na putu je za London.
Ako je istina to, Chelsea ga vise nikada nece pustiti na posudbu kad vidi gdje se i u kakvim uslovima igralo da se i to razumijemo. :(
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 15:34

U Vistafonu održana je pres konferencija na kojoj su potpisani ugovori Sarajeva i Željezničara s HIFA grupacijom, a na istoj govorili su Ahmet Ahmetlić zamjenik direktora HIFA-PETROL D.O.O, te generalni direktor Sarajeva, Dino Selimović i direktor Željezničara, Mirsad Šiljak.
Prema "loyalty programu" navijači Sarajeva i Željezničara uz članske karte točenjem goriva na HIFA pumpi dva feninga po litru ići će njihovom klubu.

"Radi se o potpisivanju dvije vrste ugovora s dva najpoznatija kluba u BiH, Sarajevom i Željezničarom. Želim izraziti zadovoljstvo što ćemo sarađivati s ovakva dva kluba. Ovo je veliki korak za nas.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 okt 2015, 15:43

Steta.

Ostrakovicu netreba skidat suspenzuju vec dat priliku kadetu. 9 utakmica je ostalo jos.

PLAKALU treba dat podrsku cim izade na zagrijavanje, mozda neki transparent podrske.

Prem da je Delac i u gipsu mnogo bolji al sta je tu je.

Smjesna smo ekipa kad imas jednog golmana za 10 a drugi za -2. Nadat se da ce sad igraci bit svjesni da Delac nije na golu i da ce ginut za svaku loptu da ne dopuste da Plakalo ima posla.

451 formacija. Izbacit Samira iz prvi 11 igrat kovu rustema ikandu. STETA DELAC JE LJUDINA

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 okt 2015, 15:48

A ako je Jesic zahtjevo da on brani, DRUGA njegova greska, I POPISAM MU SE USTA (ako je Delac zahtjevo da brani nikom nista). Ja da sam trener ja nebi delacu da brani kad kisa pada na bilonom polju za bodove radi gripe
STA ON IMA DA DOKAZUJE BILO KOJEM TRENERU IME KLUBA KOJI GA JE PIRCESOVO ZA 3 M KM SVE GOVORI.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 okt 2015, 15:53

MortemHz je napisao/la:U Vistafonu održana je pres konferencija na kojoj su potpisani ugovori Sarajeva i Željezničara s HIFA grupacijom, a na istoj govorili su Ahmet Ahmetlić zamjenik direktora HIFA-PETROL D.O.O, te generalni direktor Sarajeva, Dino Selimović i direktor Željezničara, Mirsad Šiljak.
Prema "loyalty programu" navijači Sarajeva i Željezničara uz članske karte točenjem goriva na HIFA pumpi dva feninga po litru ići će njihovom klubu.

"Radi se o potpisivanju dvije vrste ugovora s dva najpoznatija kluba u BiH, Sarajevom i Željezničarom. Želim izraziti zadovoljstvo što ćemo sarađivati s ovakva dva kluba. Ovo je veliki korak za nas.
Greska sto su pres radili zajedno. Dino kako si to mogo dozvolit da sjedis pored raskopcane kosulje.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 okt 2015, 15:54

a dobro sad, kolike su realno sanse bile da se Delac povrijedi pored svih ostalih igraca, jednostavno smo pehovi i to je to, tekmu nije nikako trebalo igrati al kad smo vec poceli nezz koliko se tu Jesicu moze prigovoriti
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 okt 2015, 15:59

THEC je napisao/la:a dobro sad, kolike su realno sanse bile da se Delac povrijedi pored svih ostalih igraca, jednostavno smo pehovi i to je to, tekmu nije nikako trebalo igrati al kad smo vec poceli nezz koliko se tu Jesicu moze prigovoriti
Utakmica se mogla odgodit, a ako i nije onda ubacis dema bojana tatka plakala anela samira igrace koji nista neznace ane Delaca benku NAJBOLJE STO IMAS

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 12 okt 2015, 16:07

hebo majku kud i tatomirović i džemo i puzigaća ma i krste ako treba ne polomiše obje noge mjesto matej ligamente

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 okt 2015, 16:15

zajebaje me danas jedan skretnichar sa pjesmom "plavo oko PLAKALO je"

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 okt 2015, 16:25

Tako je to kad se igra po cumuru. Ubjeden sam da Murinjo vise nikad nece ni pomislit da ga posudi nama.

Nadam se da ce plakalo bit na nivou Alaima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 okt 2015, 16:30

THEC je napisao/la:a dobro sad, kolike su realno sanse bile da se Delac povrijedi pored svih ostalih igraca, jednostavno smo pehovi i to je to, tekmu nije nikako trebalo igrati al kad smo vec poceli nezz koliko se tu Jesicu moze prigovoriti
Ješić nije bio za da se utakmica igra,ali je odluka prepuštena gostujućem treneru budući su prevalili veliki put i on je odlučio da se ipak igra.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 okt 2015, 16:32

Zip je napisao/la:Pretjerujete bgmi
Ispade mi bez Delaca i Benke bi ispali iz lige

TIM je najbitniji, na tome treba da poradimo i stvorimo atmosferu da najstariji igrac se bori za najmladjeg i obratno. Da se razumiju i podupiru jedno drugom kad je lose, a ne da se samara
To jos neko vrijeme necemo gledati nazalost. Ali ja sam optimista, nadam se da cemo vec u slijedecu sezonu uci sa takvim igracima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 17:02

Pitar6785 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:U Vistafonu održana je pres konferencija na kojoj su potpisani ugovori Sarajeva i Željezničara s HIFA grupacijom, a na istoj govorili su Ahmet Ahmetlić zamjenik direktora HIFA-PETROL D.O.O, te generalni direktor Sarajeva, Dino Selimović i direktor Željezničara, Mirsad Šiljak.

Greska sto su pres radili zajedno. Dino kako si to mogo dozvolit da sjedis pored raskopcane kosulje.
Nije to bitno,bitno je da ce klub imati dodatne pare od ovoga ali bit ce to jako malo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 okt 2015, 17:11

Ja kontao da ce navijaci imati popust od 1, 2 feninga po litri, kad ono i to Klubu ide..pored para koje ce Klub dobivati od HIFA-e :crazy:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 17:17

muhamedhulk je napisao/la:

Ja kontao da ce navijaci imati popust od 1, 2 feninga po litri, kad ono i to Klubu ide..pored para koje ce Klub dobivati od HIFA-e :crazy:
Green Oil - Daje olakšice u iznosu od 0,10 KM/lit na naftu i benzin i 15% na ulja,maziva…

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.