FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bas me zanima sta ce se sada desiti. Ako ukinu suspenziju Ostrom, posrati ce se sami sebi u usta...a ovako pstajemo na samo jednom golmanu... Zanimljivo ce biti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma ni pod razno ukinuti suspenziju Oštrom. Valjda imamo karakter i neka načela koja poštujemo. Pružiti šansu Plakalu pa da vidimo na čemu smo kada je on u pitanju. Vjerujem da ne može biti toliko loš kao Oštraković.
Mora se jednostavno dovesti novi golman,čisto da pokrije rupu...
Da Bog da ja bio u krivu.MortemHz je napisao/la:Hvala za infoFanzi je napisao/la:Delacu stradalo koljeno. Ide na operaciju u London.
Navijam za Zelju. Informacija je od covjeka s kojim Delac dane provodi u Sarajevu. Provjerite info. Nije mi namjera bombati...
Veceras cete znati konacnu informaciju.
-
- Kontakt:
pa ne mozes ostati na jednom golmanuAlpasinac je napisao/la:Ma ni pod razno ukinuti suspenziju Oštrom. Valjda imamo karakter i neka načela koja poštujemo. Pružiti šansu Plakalu pa da vidimo na čemu smo kada je on u pitanju. Vjerujem da ne može biti toliko loš kao Oštraković.
Kad nam se desi neki baksuzluk il greška,pa inekako.Ovo sa Delačom i prijateljskom tekmom po nevremenu je čista neodgovornost i glupost.
Dobro smo još i prošli da nije bilo više povreda naših,po onakvom terenu i uslovima.
Odluka da se igra je bila ko po kazni,tako djeluje, zbog derbija.Autoritet Ješića plaćen cijenom Delača.

Dobro smo još i prošli da nije bilo više povreda naših,po onakvom terenu i uslovima.
Odluka da se igra je bila ko po kazni,tako djeluje, zbog derbija.Autoritet Ješića plaćen cijenom Delača.
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 12 okt 2015, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- Burberry46
- Kontakt:
Sa Matejom na golu sam bio ubjeđen 100% u titulu i ove godine. A sad vec.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A u pizdu materinu. Zar uvijek oni najbolji i na terenu i van njega moraju nastradati? Uff, sad smo na mukama!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Dokraja polusezone možemo sigurno, a onda dovesti adekvatnu zamjenu.bordobijeli je napisao/la:pa ne mozes ostati na jednom golmanuAlpasinac je napisao/la:Ma ni pod razno ukinuti suspenziju Oštrom. Valjda imamo karakter i neka načela koja poštujemo. Pružiti šansu Plakalu pa da vidimo na čemu smo kada je on u pitanju. Vjerujem da ne može biti toliko loš kao Oštraković.
Kakva bolan polusezona, pa bez 2 golmana medju 18 mislim cak da ne mozes ni zapoceti utakmicu što se pravila tiče, a kamoli zdravog razuma.
Oštraković, free agent golman ili golman iz juniora na klupu. To su tri opcije.
Oštraković, free agent golman ili golman iz juniora na klupu. To su tri opcije.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma pustite ti,Delac dobar, ajmo pozitive dok ne bude ništa iz kluba.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Odo traziti po transfermarktu free agent-e 
Nema nam druge...

Nema nam druge...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pljuni pa poliži. Serem se na Oštrog i njegov teleći pogled. Plakalo i golman iz juniora ako je problem u registraciji i zapisniku.
Nismo pehovi, nego smo glupi. Ko bi normalan na kraju pristao da se odigra utakmica po onom kijametu.Burberry46 je napisao/la:U pm, koji smo mi pehovi

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta ste se uzkijametili bolan. Tek veceras cemo znat za Mateja!
Najviše što može odsustovati je 6 mjeseci... žao mi zbog njega. Nije on ovo zaslužio. Nadajmo se najboljem
Najviše što može odsustovati je 6 mjeseci... žao mi zbog njega. Nije on ovo zaslužio. Nadajmo se najboljem

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
koji smo mi pehovi,pa sto nas Boze ne pogleda pa se ne povrijedise Dzemo i Bojan, kud bas Delac da se povrijedi ccc, ako bude istina bitno je na najbolji moguci nacin zavrsiti ovu polusezonu, a za proljece se ne brinem, vratit ce se Delac do tad ili ste zaboravili da imamo najduzu pauzu u evropi 

Pyro is not a crime !
Dobro je sve dok se nije na rukama.RuleHz je napisao/la:A u pizdu materinu. Zar uvijek oni najbolji i na terenu i van njega moraju nastradati? Uff, sad smo na mukama!

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.