FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta li se desilo s onim Turkovićem što nam je trebao doći kao napadač, nigdje ga ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
nije nikad trebo doc, igra negdje u kazahstanu za nekakve klubove, nikad cuoGrokok je napisao/la:Šta li se desilo s onim Turkovićem što nam je trebao doći kao napadač, nigdje ga ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A bas ti klubovi igraju grupne faze evropa ligefedeltafrotta je napisao/la:nije nikad trebo doc, igra negdje u kazahstanu za nekakve klubove, nikad cuoGrokok je napisao/la:Šta li se desilo s onim Turkovićem što nam je trebao doći kao napadač, nigdje ga ?

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Da se upisem i na ovu temu, da ne moram stalno traziti po forumu. Inace, jedva cekam pocetak prvenstva, dosadilo ovo bez Zelje, a i kad osvojimo ovu tituli bit ce jedna od drazih, kad vidimo sta se sve "desava" u ligi. 

Mirsad Siljak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Mirsad Šiljak novi direktor FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/mirsad-siljak-n ... icar/7945/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/mirsad-siljak-n ... icar/7945/" onclick="window.open(this.href);return false;
fkzeljeznicarba je napisao/la:Mirsad Šiljak novi direktor FK Željezničar
sad kad igraci potpisu ugovore s ac qatrom moraju dolaziti na treninge s tim vozilima hahahahha

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ipak bi Šiljak
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@grokok nastavi da me prozivas molim te.....moje lupanje izgleda zavrsava u vecini slucajeva tacno

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pa i zavrsi, al nije da si ti prvi najavio, vec meni se cini forumas sa nickom @Rizzla jos prije par dana...super je napisao/la:@grokok nastavi da me prozivas molim te.....moje lupanje izgleda zavrsava u vecini slucajeva tacno![]()
![]()
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ja mislim da je @super za sad fulio samo Kajkuta, a znamo šta je bilo tu
Rekao je da se ganja još jedan štoper koliko se ja sjećam, vidjećemo

Ja te volim, volim Željo..
gio10 je napisao/la:Ja mislim da je @super za sad fulio samo Kajkuta, a znamo šta je bilo tu![]()

Jesi siguran..

Al da je manji troller od @Grokoka aka Aldina aka Donne to je sigurno...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 04 feb 2014, 19:38, ukupno mijenjano 2 puta.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Sutra bi trebao biti i stopergio10 je napisao/la:Ja mislim da je @super za sad fulio samo Kajkuta, a znamo šta je bilo tu![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Super je dobar kakvih ima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bravosuper je napisao/la:@grokok nastavi da me prozivas molim te.....moje lupanje izgleda zavrsava u vecini slucajeva tacno![]()
![]()

- corleone87
- Kontakt:
Evo dosla groka sad ce svadja da se otegne do mora... 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:Evo dosla groka sad ce svadja da se otegne do mora...
Ma aldin pogriješio si.

Re: Odg: FK Željezničar
De popusti lika stvarno. Ne kontam šta imaš protiv njega. Bio je dosta u pravu, ako ne onda bar nam bude zanimljivo, maštamo. Ovo je forum, a ne sudnica brate..Grokok je napisao/la:Bravosuper je napisao/la:@grokok nastavi da me prozivas molim te.....moje lupanje izgleda zavrsava u vecini slucajeva tacno![]()
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Odg: FK Željezničar
što prije budete ignorirali ovog Grokoka bit će vam boljeAsharaK je napisao/la:De popusti lika stvarno. Ne kontam šta imaš protiv njega. Bio je dosta u pravu, ako ne onda bar nam bude zanimljivo, maštamo. Ovo je forum, a ne sudnica brate..Grokok je napisao/la:Bravosuper je napisao/la:@grokok nastavi da me prozivas molim te.....moje lupanje izgleda zavrsava u vecini slucajeva tacno![]()
![]()

doš'o @super na temu, normala, niko se ne prepire, dođe @grokok odma se ljudi prepiru...zaključak?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Vidiš kako si ti pametan momak, dobro si to zaključio. A drugo, tema je Željezničar, a ne Aldin. Pišeš stvari ne vezane uopće za temu. Ljudi se prepiru a ja čovjeku samo napisao bravo, u smislu da je bio u pravu. Kakav si ti i....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.