FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 03 feb 2014, 15:53

champions1921 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:cuj dobio crveni u 25 min prijateljske tekme :lol: e svasta
Još Selimović. Ja se ne sjećam da je on imao neki agresivan start kako je došao u Želju. Uvijek je bio fer igrac. Ovo ga nešto prenijelo :lol:
Ma okliznuo se covjek pa pokosio igraca.Tamo kisa ljeva vec par dana.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 03 feb 2014, 15:57

Sutra imenovanje direktora Kluba

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-imenovanj ... luba/7938/" onclick="window.open(this.href);return false;

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 feb 2014, 16:05

Nadam se da ce biti imenovan pravi covjek i da ce donjeti boljitak klubu! Dosta je nesposobnih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 03 feb 2014, 16:07

Fakat mi ne ide u glavu zašto kriju imena, k' o da će nam ih neko ukrasti. :lol: K' o kakva djeca... ccc, mogli su bar ova dva kandidata imenovati. Vjerovatno mnogi znaju i ko su al' eto...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 03 feb 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 feb 2014, 16:09

Elegant je napisao/la:Nadam se da ce biti imenovan pravi covjek i da ce donjeti boljitak klubu! Dosta je nesposobnih.
Pitanje je sta je pravi covjek u ovom trenutku u svakom slucaju direktor kluba treba biti isto sto i direktor firme ne mora biti iz svere sporta nego neko ko bukvalno upravlja klubom i finansijama. Samo vrijeme moze pokazati sta je ispravno a tesko da ko moze biti gori od Dzele jer je ovaj obavljao poslove sekretarice.Sto se tice stopera koji ce doci mislim da se pretjeruje sa njegovom najavom po meni pridoslica koja tek treba da se dokaze.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 feb 2014, 16:16

Anonimac je napisao/la:Fakat mi ne ide u glavu zašto kriju imena, k' o da će nam ih neko ukrasti. :lol: K' o kakva djeca... ccc, mogli su bar ova dva kandidata imenovati. Vjerovatno mnogi znaju i ko su al' eto...
A zbog čega bi otkrivali imena kandidata?
Da bi raja na forumu imala o čemu da piše?
DRUG NEBI TI PUNCA

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 feb 2014, 16:17

boccaccio je napisao/la:Pa kad pogledamo kakva nam je ekipa,moramo biti super zadovoljni.Evo zadnja linija,Bucan(desno krilo)igra desnog beka,Stanic(desno krilo)igra lijevog beka,Zeljkovic(desni bek)igra stopera,Fejzic(stoper)igra stopera,a treba uzeti u obzir da u zivotu nije igrao nijednu ozbiljnu utakmicu,mozda mu je ovo prva ili druga sada na pripremama gdje bi se mogao upisati kao da je igrao jednu ozbiljnu utakmicu.
Mi uopste nemamo odbrane :mrgreen: ,dok Cola i Kvesa dodju proci ce nekoliko kola.Lijevog beka nemamo ni za lijeka,ako se Spahic uhaviza za mjesec dana,dobro i jeste.
Nijednog jedinog stopera nemamo.Kerla je propustio vec dovoljno od priprema da ga mozes maltene otpisati,znamo svi kakav je kad se tek oporavi,pali se pola godine dok ne dodje sebi.Imamo tri mlada stopera,Fejzic,Emrah i Memija,na koje ne znam kako da racunamo i da osvojimo sampionsku titulu,sa ovako neiskusnim triom.Neka Zeljkovic ne dao Bog dobije crveni karton ili se povrijedi u prvenstvu,odosmo da ne kazem gdje...Molim Boga da se Stanic i Zeljkovic ne povrijede.
Dobro mi ikako ovo gargamo.Da me ne uzmete na zub,prvi smo i ja sam super zadovoljan :mrgreen: .Imamo neku cudnu magiju kad to mozemo sa ekipom bez kompletne odbrane :mrgreen: .Imamo vise golmana od kompletne lijeve strane ,bilo da je bek,bilo da je krilo :mrgreen: .Nijednog jedinog stopera.Nevjerovatno!
Mislim da je danas Bučan igrao lijevog beka. Znam da je njega Dino par puta ubacivao umjesto Urdinova i mislim da će njaga forsiraati prije Stane lijevo.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 03 feb 2014, 16:30

bagrcavi je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Fakat mi ne ide u glavu zašto kriju imena, k' o da će nam ih neko ukrasti. :lol: K' o kakva djeca... ccc, mogli su bar ova dva kandidata imenovati. Vjerovatno mnogi znaju i ko su al' eto...
A zbog čega bi otkrivali imena kandidata?
Da bi raja na forumu imala o čemu da piše?
Beze ti je zaključak! K' o da samo raju sa ovog foruma interesuje Željo. Navedi ti meni jedan razlog zbog čega nebi trebali da ih imenuju? Po meni jedino normalno objašnjenje bi bilo zbog toga da su pukim slučajem u pitanju neka zvučna imena ili da ih novinari ne maltretiraju, a vjerovatno za njih većina nikad nije ni čula, tako da i to otpada...

Mnogi znaju, pogotovo oni veliki mahalci. Evo i ja i svi sa ovog foruma da sad okrenu par brojeva vjerovatno bi došli do imena, tako da se bez razloga krije
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 03 feb 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2014, 16:30

ipak tako i bi...
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 04 feb 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 feb 2014, 16:33

Ma ne treba nam mahala oko kluba. Bar ja tako mislim. Kad bude zvanično pustiće se u javnost i eto.

@Ljiljane taj Š je Mirsad Šiljak koji je već spominjan ovdje, a taj tvoj izvor voli lupiti fino. Baš nedavno je on tvrdio da je novi direktor Želje nekadašnji reprezentativac. I šta bi? Fula.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2014, 16:35

nista onda :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 feb 2014, 16:39

Ko god da bude, treba mu dati podrsku.
NO PYRO NO PARTY

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 03 feb 2014, 17:41

http://****.ba/novost/140207/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
mozda i bude siljak

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 feb 2014, 19:25

Sto se tice tog iskusnog stopera, ono sto ja znam, mogao bi biti Regoje. Vidjet cemo u narednim danima, kako god nekog bi morali dovesti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 feb 2014, 19:27

exbabilon je napisao/la:Sto se tice tog iskusnog stopera, ono sto ja znam, mogao bi biti Regoje. Vidjet cemo u narednim danima, kako god nekog bi morali dovesti.
Nije Regoje u pitanju a i dje bi njega :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 feb 2014, 19:51

bagrcavi je napisao/la:Ma ne treba nam mahala oko kluba. Bar ja tako mislim. Kad bude zvanično pustiće se u javnost i eto.

@Ljiljane taj Š je Mirsad Šiljak koji je već spominjan ovdje, a taj tvoj izvor voli lupiti fino. Baš nedavno je on tvrdio da je novi direktor Želje nekadašnji reprezentativac. I šta bi? Fula.
evo ja tvrdim da je siljak ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 03 feb 2014, 19:56

I dalje frajer nastavlja da izmišlja, a niko nema blage veze ko su kandidati a ne da zna ko će biti na toj poziciji .... :roll:
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 feb 2014, 19:57

Grokok je napisao/la:I dalje frajer nastavlja da izmišlja, a niko nema blage veze ko su kandidati a ne da zna ko će biti na toj poziciji .... :roll:
idi trolaj na temi fks,prije ces tamo dobiti ban,ovdje ti prolazi jos
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 03 feb 2014, 19:59

super je napisao/la:
Grokok je napisao/la:I dalje frajer nastavlja da izmišlja, a niko nema blage veze ko su kandidati a ne da zna ko će biti na toj poziciji .... :roll:
Pa ti trolaš već mjesec dana s svojim glupostima. Sve kao znaš, a blage nemaš. To što imaš pristup orgu ne znači da je sve tačno. A pošto si ti upućen, a ja trolam, napiši nam koje drugi kandidat, pošto ti već znaš sve ? Molim te ?

Edit: Toliko o tome šta ti znaš. Blage ti veze nemaš, a samo ložiš nas bezveze. Jer da znaš koje predsjednik, znao bih ko je protivnik, a niko ne zna.
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 03 feb 2014, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 feb 2014, 19:59

Grokok je napisao/la:
super je napisao/la:
Pa ti trolaš već mjesec dana s svojim glupostima. Sve kao znaš, a blage nemaš. To što imaš pristup orgu ne znači da je sve tačno. A pošto si ti upučen, a ja trolam, napiši nam koje drugi kandidat, pošto ti već znaš sve ? Molim te ?
hahahahah zar je bitno ko je drugi,ja kazem ko je direktor :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, Cwirek, Google Adsense [Bot], knoa, Lekqqq1921 i 51 gost.