boccaccio je napisao/la:Pa kad pogledamo kakva nam je ekipa,moramo biti super zadovoljni.Evo zadnja linija,Bucan(desno krilo)igra desnog beka,Stanic(desno krilo)igra lijevog beka,Zeljkovic(desni bek)igra stopera,Fejzic(stoper)igra stopera,a treba uzeti u obzir da u zivotu nije igrao nijednu ozbiljnu utakmicu,mozda mu je ovo prva ili druga sada na pripremama gdje bi se mogao upisati kao da je igrao jednu ozbiljnu utakmicu.
Mi uopste nemamo odbrane

,dok Cola i Kvesa dodju proci ce nekoliko kola.Lijevog beka nemamo ni za lijeka,ako se Spahic uhaviza za mjesec dana,dobro i jeste.
Nijednog jedinog stopera nemamo.Kerla je propustio vec dovoljno od priprema da ga mozes maltene otpisati,znamo svi kakav je kad se tek oporavi,pali se pola godine dok ne dodje sebi.Imamo tri mlada stopera,Fejzic,Emrah i Memija,na koje ne znam kako da racunamo i da osvojimo sampionsku titulu,sa ovako neiskusnim triom.Neka Zeljkovic ne dao Bog dobije crveni karton ili se povrijedi u prvenstvu,odosmo da ne kazem gdje...Molim Boga da se Stanic i Zeljkovic ne povrijede.
Dobro mi ikako ovo gargamo.Da me ne uzmete na zub,prvi smo i ja sam super zadovoljan

.Imamo neku cudnu magiju kad to mozemo sa ekipom bez kompletne odbrane

.Imamo vise golmana od kompletne lijeve strane ,bilo da je bek,bilo da je krilo

.Nijednog jedinog stopera.Nevjerovatno!