U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ovaj sastav mi je logicni , kad sam vidio na rezultatima Memiju da lijevom beku tacno sam se bio prepo...Baja ostade i bez u21 nastupa?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Pa odakle ovaj Jovicic? Kako vidim DM na stoperu. Ali mogu sta zele ovi selektori mladih ekipa. Njih niko nista ne pita. Za nepovjerovati. Prije pozvani Gojkovic se obrukao neki dan protiv Hajduka. I ne trazi nikakvo rijesenje ubaci DM i oderi. Boze sacuvaj. Ako se ozlijedi slucajno mijenjat ce ga...... Mozda Nestorovic. Ma necu se vise ljutiti radi ovih budalasa.sajo10 je napisao/la:
Pocetni sastav:
Klupa:
Pirić, Ćorluka, Čivić, Šatara, Festić, Bajrić & Hadžiahmetović
Ne vrijedi se drug nervirati. Ja sam ispocetka davao ovoj generaciji na celu sa anonimusom minimalne sanse, gledajuci ekipu i u kojoj smo grupi. Ali da cemo biti ovoliko losi to ipak nisam vjerovao. Ja sam i prije kvalifikacija napisao veci tekst o ekipi i rekao da je odbrana kriminalna i da nemamo velike sanse za nesto vece. Naravno, ja sam tad bio pomalo napadnut kao pa sto se odma predajes/predajete itd itd. Nije to predaja, to je ralnost nazalost. Ali ono sto jest kriminalno je da posle skoro godinu dana NISTA se nije uradilo po tom pitanju. Simic je izjasnio da nece da igra za nas i to je to. Pa yebemu majku zasto se ne pokusa sa Suljicem? Zasto ne probati sa ovim defanzivcima iz FK Vojvodine. Ima tu jos dosta igraca.
Kako god, ove kvalifikacije su vec otisle niz brdo i sa tim receno nema se potrebe nervirati i frustrirati. Bas sam sinoc malo pogledao selektore kroz historiju. U zadnjih desetak godinu reprezentaciju su vodili Nikola Nikic, Branimir Tulic, Vlado Jagodic (haj i nekako uspjesan za pocetak) i sad Nestorovic.
Zivio nacionalni kljuc!
Kako god, ove kvalifikacije su vec otisle niz brdo i sa tim receno nema se potrebe nervirati i frustrirati. Bas sam sinoc malo pogledao selektore kroz historiju. U zadnjih desetak godinu reprezentaciju su vodili Nikola Nikic, Branimir Tulic, Vlado Jagodic (haj i nekako uspjesan za pocetak) i sad Nestorovic.
Zivio nacionalni kljuc!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Gdje je onaj bosanac mali iz Bayerna? Ja mislim protiv Amerike u Tuzli dao gol.
A tek sad vidim da je Ćerimagić tu. Pa čovjek se izgubio u Poljskoj izgleda
Samo on zna.samoposmatram je napisao/la:Gdje je onaj bosanac mali iz Bayerna? Ja mislim protiv Amerike u Tuzli dao gol.

Poceo je stream. Hvala Nedo!Nedo je napisao/la:http://www.sfvplay.ch/de/SFV-Play-Live/ ... g-2471194/
ovdje bi trebao biti stream
A sad...! Nek nam je Bog na pomoci!

-
- Kontakt:
Aj da vidimo 

Što bi neki rekli, imamo mnogo budući pjevača u mladoj repki 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sve autohtoni Svicarci

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ko je pjevao himnu uz Memiju i Hajradinovica?
Šta je bilo, što ?Padovan je napisao/la:Što bi neki rekli, imamo mnogo budući pjevača u mladoj repki

Tek sada procita cijeli spisak. Pa jel ovo U21 Svicarske ili Albanije (Kosova)Husika je napisao/la:Sve autohtoni Svicarci![]()
![]()
![]()
![]()

- HamburgCity
- Kontakt:
Al je Švicarska "pocrnila"
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
Momci pjevaju himnu (mislim da su 3-4 pjevala), ala Hadžić mala šalanele-BHF je napisao/la:Šta je bilo, što ?Padovan je napisao/la:Što bi neki rekli, imamo mnogo budući pjevača u mladoj repki

Navijači

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dobro je 0:0 jos uvijek

-
- Kontakt:
Hajradinovic igra krilo. Xnali iko igrace po brojevima?
1 Karacic
7 Memija, 6 Jovicic, 17 Sanicanin, 23 Popovic
10 Cerimagic, 21 Redzic, 8 Sadikovic, 16 Hajradinovic
11 Milosevic
20 Prevljak
7 Memija, 6 Jovicic, 17 Sanicanin, 23 Popovic
10 Cerimagic, 21 Redzic, 8 Sadikovic, 16 Hajradinovic
11 Milosevic
20 Prevljak
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 08 okt 2015, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hvala Sajo.
Ovo uzimamo glatko.
Ovo uzimamo glatko.
Evo jarosamoposmatram je napisao/la:Hajradinovic igra krilo. Xnali iko igrace po brojevima?
http://www.****/utakmica/pOtTkDgJ/#postave;1
- HamburgCity
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.