FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nick
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nick » 06 maj 2011, 16:20

FCS-FCS je napisao/la:Ne kontam sto se primate na budalastine malih plavih.
Titula je vasa i cao a ako neko misli drugacije...to je njegov problem i jad i cemer.
Najsmjesnija su "plava proljeca"...a mrtvu slaviju jedva uzese sa igrom nidze veze...a sudija im zasilji penal protiv veleza (za onakav bezobrazluk ide krivicna prijava)...da ne nabrajamo dalje pa da dodjemo do Nijaza Brkovica famoznog. Mafijas koji im je godinama sjedio u klubu i jedino zaduzenje mu je bilo stimanje tekmi :o ....ma uzivajte i ne primajte se na idiotske price ;)

Stole iz Bora je napisao/la:

FCS-FCS je napisao/la:U subotu samo pametno protiv vaginijusa. Ne dozvoliti situaciju da nam padaju oko avlije..jer zna se...to su miljenici sudija !!! Ne znam kakav je ovaj Aleckovic ali mora imati stav prema "glumackim" padovima igraca VMC.Ako dopusti padanje ...tesko nama,pogotovo jos ako je u plavo obojen...
Nedo Bog padanja u nasoj avliji sto redovno rade kroz citavo prvenstvo. I naravno MASNI-Beslija...odmah leti ka sudiji ..hebe sve zivo i mrtvo direktno u lice...pa ima li ikakav sudija da mu pokaze odmah put pod tuseve...nije ba jednom ovo uradio i vec postaje simptomaticno od ove MASNOCE.
Znaci samo laganini i pametno nadoce oni kroz tekmu na rudu. Potpisujem 1-0

Penali u sezoni 2010/11
Sarajevo - ZA 7 (SEDAM), PROTIV 0 (NULA)
Željezničar - ZA 8 (OSAM), PROTIV 2 (DVA)

Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 06 maj 2011, 16:21

Imate brate temu za derbi.

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 06 maj 2011, 17:45

Titula je vasa i cao a ako neko misli drugacije...to je njegov problem i jad i cemer.
Najsmjesnija su "plava proljeca"...a mrtvu slaviju jedva uzese sa igrom nidze veze...a sudija im zasilji penal protiv veleza (za onakav bezobrazluk ide krivicna prijava)...da ne nabrajamo dalje pa da dodjemo do Nijaza Brkovica famoznog. Mafijas koji im je godinama sjedio u klubu i jedino zaduzenje mu je bilo stimanje tekmi :o ....ma uzivajte i ne primajte se na idiotske price ;)
Dobro Domorocki :lol:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 maj 2011, 18:45

SrdjanBL je napisao/la:Svako ima pravo na los dan, ali i na taktiku kojom se dolazi do bodova na strani. ;)
Pogotovo na tako teskom gostovanju. :)
Kada vi platite debelom lovom pobedu i kuci i na gostovanju moze vam i ekonom biti na klupi ali ipak ste se opredelili za varijantu PROLAZNOG TRENERA.Videcete kada vam dodje VINKO MARINOVIC za sefa st.staba da ce biti vise novca u kasi jer covek NE VOLI DA MU NEKO STELA TEKME --samo postenjem do vrha.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 maj 2011, 19:13

SrdjanBL je napisao/la:Ajmo gasaj sa teme.

Vrijeme da se preselite na temu Olimpic pa da se sada njima uvlacite i da im zazelite pobijedu u BL. :lol: :lol: :lol: :lol:
Halo pasa ostavi ti OLIMPIC -----taj mali posteni klub vam je oneo bodove iz BL.Vama je problem trener i to veliki problem jer vas puno kosta jer trazi da mu se stelaju tekme a najgore u svemu tome je sto se posle sepuri po BL kao paun JA SAM NAJBOLJI,JA SVE ZNAM,JA SAM MURINJO,JA SAM NAJLEPSI OD SVIH TRENERA U BiH,itd i prepodne jedno govori a posle rucka ide druga prica da se priblizava naredna tekma i treba to zatvoriti jer neprijatelj vreba,,,,,,pa navece okupi svoje podanike i drzi predavanje do besvesti.Lesinari vasi vjerni navijaci mu spremaju kosaricu uskoro jer zele da se raduju i navijaju na postenoj tekmi.Ovo je prava istina o prolaznom treneru i polako sprema ULAZ u FK KOZARU jer misli da moze da usledi rokada izmedju njega i GOSPODINA VINKA MARINOVICA koji dolazi u Borac.No,ovi iz uprave Kozare su NAMAZANIJI i takav trener ne treba ovom klubu.Vozdra

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 07 maj 2011, 10:58

Džo_Rigorozni je napisao/la:
prvo po avataru vidim da svi mi ovdje imamo posla sa klasicnim psihopatom, UMOBOLNIKOM
drugo i jos vaznije,,,,zna se u ovom gradu, da umirete od JADA sto niste ostvarili vase ublehe nakog plavog proljeca
i sto borac ipak...UZIMA TITULU milion %
a trece...popni se na slovenacki bager sa svojim jaranom sa slike, obucite dresove sa mepas reklamom a mozete i one majice kada vas je uprava olesila jer ste samo KUPCI a ako nista ne upali ZAPALITE STOLICE na jugu i cekajte da vam svane...pardon...pa i zapad vam je prije par god gorio...pa i trans je prodat za milju...ili se popnite na ono drvece na jugu i cekajte sipca da povede navijanje

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 07 maj 2011, 11:38

pabizo je napisao/la:

Vrijeme da se preselite na temu Olimpic pa da se sada njima uvlacite i da im zazelite pobijedu u BL. :lol: :lol: :lol: :lol:
Halo pasa ostavi ti OLIMPIC -----taj mali posteni klub vam je oneo bodove iz BL.Vama je problem trener i to veliki problem jer vas puno kosta jer trazi da mu se stelaju tekme a najgore u svemu tome je sto se posle sepuri po BL kao paun JA SAM NAJBOLJI,JA SVE ZNAM,JA SAM MURINJO,JA SAM NAJLEPSI OD SVIH TRENERA U BiH,itd i prepodne jedno govori a posle rucka ide druga prica da se priblizava naredna tekma i treba to zatvoriti jer neprijatelj vreba,,,,,,pa navece okupi svoje podanike i drzi predavanje do besvesti.Lesinari vasi vjerni navijaci mu spremaju kosaricu uskoro jer zele da se raduju i navijaju na postenoj tekmi.Ovo je prava istina o prolaznom treneru i polako sprema ULAZ u FK KOZARU jer misli da moze da usledi rokada izmedju njega i GOSPODINA VINKA MARINOVICA koji dolazi u Borac.No,ovi iz uprave Kozare su NAMAZANIJI i takav trener ne treba ovom klubu.Vozdra
ti imas ociglednih problema u porodici
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 07 maj 2011, 12:26

& ?, " " " $ у $, $ ' $ " & се ' 100% "...

& $ $ $ прве ", јер & ' у ону ? &, ' " %...
% % & ? не ", ? $....

?, АЈ &!!!
Let's go, Fighter!

"!

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 07 maj 2011, 17:22

pabizo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pabizo nemoj samo da odustanes od pisanja ovakvih postova. mene svaki put izgotivis i nasmijem se od srca! car si majke mi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 07 maj 2011, 17:52

slika
Let's go, Fighter!

"!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 maj 2011, 18:49

FCS-FCS je napisao/la:
Džo_Rigorozni je napisao/la:
prvo po avataru vidim da svi mi ovdje imamo posla sa klasicnim psihopatom, UMOBOLNIKOM
drugo i jos vaznije,,,,zna se u ovom gradu, da umirete od JADA sto niste ostvarili vase ublehe nakog plavog proljeca
i sto borac ipak...UZIMA TITULU milion %
a trece...popni se na slovenacki bager sa svojim jaranom sa slike, obucite dresove sa mepas reklamom a mozete i one majice kada vas je uprava olesila jer ste samo KUPCI a ako nista ne upali ZAPALITE STOLICE na jugu i cekajte da vam svane...pardon...pa i zapad vam je prije par god gorio...pa i trans je prodat za milju...ili se popnite na ono drvece na jugu i cekajte sipca da povede navijanje
Jako brzo videces da sam u pravu-vjeruj mi

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 maj 2011, 18:53

jos bolji je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pabizo nemoj samo da odustanes od pisanja ovakvih postova. mene svaki put izgotivis i nasmijem se od srca! car si majke mi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jarane sve je ovo istina vjeruj jer imam info iz prve ruke----prolazni trener Borca je svemoguc kada je njegov interes u pitajnu ali se nadam da mu je dosao KRAJ-VOZDRA

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 maj 2011, 21:57

Čestitke na tituli
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 07 maj 2011, 22:25

Ова сезона је % ;)
? &,& ",& & ?!

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 07 maj 2011, 22:34

Rano je za slavlje,treba se ipak cuvati "plavog proljeca",nije se saliti sa tim, a i mi smo zimus rasprodali sve sto valja :D
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 07 maj 2011, 22:42, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 maj 2011, 22:36

Titula,titula,slavice se titula,pa makar je i u Vrbas bacili,cestitam :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 maj 2011, 22:43

Dok se malo smire strasti i raspišu oni moji, svim navijačima Borca čestitam osvojenu titulu prvaka Bosne i Hercegovine...Igrom na terenu ste je zaslužili, nadam se da ćete uspješno predstavljati BH fudbal na euro sceni ukoliko dobijemo tu mogućnost...Kako vaš Borac tako i moj Željo! ;)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 maj 2011, 22:45

Ode titula u BL :roll: Zahvalite osimu koji je na Kosevo dosao po bod :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 maj 2011, 22:50

jovanbl je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:"VUKASOVIĆ I ĆULE SU NAS POKRALI"

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/vuka ... rali/56376

E da je trener nekog tima ovo napisao poslije utakmice sa Željom bio bi opsti belaj na forumu. Ali ovaj trener Rudara vjerovatno "nema pojma sta prica" ali zato ISTINU govori Ibrakovic .. 8-)
stole nije to trener, nego direktor kluba , odnosno covjek zbog kojeg je predsjednik uo rudar prijedora dao ostavku uz obrazlozenje da je taj koji je dao ovu izjavu covjek koji ima namjeru da trguje utakmicama. Pa ti vidi da li je takvom covjeku vjerovati.

jasno je svakom da u prijedoru nije bilo domacinsko sudjenje, a oni su navikli na takvo i to je problem .

Mislim da ce im na nos izaci ovakve izjave sledece sezone !
Jok brate. Pomjesao si nesto. Ovaj lik je odlican i pozitivan lik, zato i ispravka. Cestitka na tituli. Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 07 maj 2011, 22:53

Evo sad sa utakmice dosao.
Hm... dobra utakmice tri gola, sudija je bio najlosi na ternu, svirao je sve i svasta a ono sto je trebao nije.
Crveni za Olimpic opravdano, samo se u BIH za guranje sudija moze ocekivati manje od crvenog, penal za Borac smijesan prvo je bio faul u napadu pa onda ruka, ali ajde. Sve u svemu Borac zasluzeno do pobijede, Olimpic je samo jednom osutao na gol i pogodio, Avdukicu lopta kroz noge prosla, ali desava se i najboljima 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.