HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pazite, govorimo u LP QR2, ne o LE jer je velika razlika u samom takmicenju kao u kriteriju.
Mislim da trebate to provjeriti, jer sam misljenja da Vas stadion nema uslova za QR2?
Vjerovatno ce trebati dosta toga da se uradi na njemu kako bi dobili licencu.
Jbg, Kosevo jedva dobije licencu za QR2 i QR3, jos kada ih molis, a na Mostar...
Za Play-off lige prvaka bi morali u Zagreb ili Split..
Mislim da trebate to provjeriti, jer sam misljenja da Vas stadion nema uslova za QR2?
Vjerovatno ce trebati dosta toga da se uradi na njemu kako bi dobili licencu.
Jbg, Kosevo jedva dobije licencu za QR2 i QR3, jos kada ih molis, a na Mostar...
Za Play-off lige prvaka bi morali u Zagreb ili Split..
2.pretkolo se igra pod bijelim
3.pretkolo na peceri
play off u splitu
3.pretkolo na peceri
play off u splitu

- primasquadra
- Kontakt:
bolje dugopolje play offmaxbet100 je napisao/la:2.pretkolo se igra pod bijelim
3.pretkolo na peceri
play off u splitu

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ako uspijete izganjati to za QR2 svaka vam cast, ali zaista tesko, ako napravo, na uradite sto je potrebno...maxbet100 je napisao/la:2.pretkolo se igra pod bijelim
3.pretkolo na peceri
play off u splitu
Nego, koliko vidim Siroki je igrao prosle godine ovako:
Second qualifying roundFull time »
NK Široki Brijeg 2-0 FC Irtysh Pavloda (Pecara ELQR2)
Third qualifying roundFull time »
NK Široki Brijeg 1-3 Udinese Calcio (Zenica ELQR3)
Iskreno, opet vam kazem sumljam da ce te moci igrati uopste ELQR2 na Vasem stadionu. Vjerovatno ce moci proci Pecara za CLQR2, a za CLQR3 vjerovatno Zenica. Play off morate kod susjeta, vjerovatno Maksimir.
Koliko vi imate sjedecih mjesta na stadionu?
U kakvom su stadnju svlacionice i teren?
siroki je i prosle god trebao igrati na pecari 3.pretkolo ali su kasno javili uefi da su ispunili te uvjete..
sada valjda zadovoljavaju te uvjete za igranje 3.pretkola
a mi zadovoljavamo za 1. i 2. pretkolo
sada valjda zadovoljavaju te uvjete za igranje 3.pretkola
a mi zadovoljavamo za 1. i 2. pretkolo
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Lapsus calami, tupkoo.krmak je napisao/la:i onda sto nam je drzava uvijek u kurcu? Ljudi nam pricat ne znaju.Goodison je napisao/la: iz pred
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Prije nekih 2 mjeseca komisija uefe je obisla BB i Pecaru i nalozila sta se mora uraditi.Siroki je to vec rijesio i sigurno dobice licencu za 3 pretkolo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Sto se tice naseg stadiona mi mozemo realno sve uraditi sto je trazeno od nas za drugo pretkolo a za trece tesko ali daj boze da nam zatreba.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Teren je solidan,svlacionice takodjer,stolica je oko 9000.Treba urediti prostor za novinare,WC-ove,nekakve standove za prodaju na svakom sektoru,osigurat agregat za reflektore i to je to koliko se sjecam otprilike za drugo pretkolo a za trece treba video nadzor,brojaci,tv studio,300 vip sjedala u lozama itd.DzoleZeljo je napisao/la:Ako uspijete izganjati to za QR2 svaka vam cast, ali zaista tesko, ako napravo, na uradite sto je potrebno...maxbet100 je napisao/la:2.pretkolo se igra pod bijelim
3.pretkolo na peceri
play off u splitu
Nego, koliko vidim Siroki je igrao prosle godine ovako:
Second qualifying roundFull time »
NK Široki Brijeg 2-0 FC Irtysh Pavloda (Pecara ELQR2)
Third qualifying roundFull time »
NK Široki Brijeg 1-3 Udinese Calcio (Zenica ELQR3)
Iskreno, opet vam kazem sumljam da ce te moci igrati uopste ELQR2 na Vasem stadionu. Vjerovatno ce moci proci Pecara za CLQR2, a za CLQR3 vjerovatno Zenica. Play off morate kod susjeta, vjerovatno Maksimir.
Koliko vi imate sjedecih mjesta na stadionu?
U kakvom su stadnju svlacionice i teren?
- primasquadra
- Kontakt:
ja sam čuo da će se postaviti stolice i preko čitave gornje tribine .
2. pretkolo ćemo igrati ovdje
eventualno 3. pecara
play off split ?
eventualno 3. pecara
play off split ?
A gdje planirate igrati grupnu fazu, onako pitam
Ako dođete do playoffa (za što su male šanse) prije da bi igrali u Dugopolju nego na Poljudu. A to bi vam više i odgovaralo.primasquadra je napisao/la:ja sam čuo da će se postaviti stolice i preko čitave gornje tribine .
eventualno 3. pecara
play off split ?
Crnov bi vrlo lako mogao otic i sam kaze da ima dosta ponuda. Bilo bi mi zao jer je nas najbolji igrac, ali zasluzio je igrama vece stvari. Naravno, valjalo bi da tako i kapne pokoja marka u kasu kluba.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko EPHZHB i Eronet zarade, moglo se preko njih ne samo urediti ovaj stadion nego napraviti novi stadion za 8,000 ljudi koji zadovoljava sve kriterije osim za finale LP ili EL... ovako bi se, u slučaju prolaza drugog pretkola, išlo u drugi grad ili u drugu državu.

Hayley <3
- primasquadra
- Kontakt:
pričam o play offu EL a izborili smo ga u slučaju da prođemo 2.pretkolo LP .mellow je napisao/la:Ako dođete do playoffa (za što su male šanse) prije da bi igrali u Dugopolju nego na Poljudu. A to bi vam više i odgovaralo.primasquadra je napisao/la:ja sam čuo da će se postaviti stolice i preko čitave gornje tribine .
eventualno 3. pecara
play off split ?
bolje je dugopolje stadion je manji i bio bi pun . a šta znaš ako bude veliki protivnik možda bolje i na poljud .
ali ajde nemojte da razmišljamo dalje od 2. pretkola od sada . kada nam dolazi pescara pod BB ?
- primasquadra
- Kontakt:
ima još godinu dana ugovora . ako dobije ponudu koja njega zadovoljava neka ide a mi ćemo sigurno uzeti koju paru na njemuLillard je napisao/la:Crnov bi vrlo lako mogao otic i sam kaze da ima dosta ponuda. Bilo bi mi zao jer je nas najbolji igrac, ali zasluzio je igrama vece stvari. Naravno, valjalo bi da tako i kapne pokoja marka u kasu kluba..
Playoff EL se vjerovatno može igrati na Bilinom polju ili Koševu (ako se već ne bude mogao na Pecari). Ne znam bi li vam UEFA dozvolila da igrate u drugoj državi ako već imate stadione u svojoj koji zadovoljavaju uvjete.primasquadra je napisao/la:pričam o play offu EL a izborili smo ga u slučaju da prođemo 2.pretkolo LP .mellow je napisao/la:Ako dođete do playoffa (za što su male šanse) prije da bi igrali u Dugopolju nego na Poljudu. A to bi vam više i odgovaralo.primasquadra je napisao/la:ja sam čuo da će se postaviti stolice i preko čitave gornje tribine .
eventualno 3. pecara
play off split ?
bolje je dugopolje stadion je manji i bio bi pun . a šta znaš ako bude veliki protivnik možda bolje i na poljud .
ali ajde nemojte da razmišljamo dalje od 2. pretkola od sada . kada nam dolazi pescara pod BB ?
- EroHercEro
- Kontakt:
Zamislite QLP:
Na Maksimiru Dinamo pred 2-3 tisuće, a Zrinjski pred 30 000. A 30 000 časkom napuniti - potrebno je da na stadion dođe samo svako peti zagrebački Hercegovac.
Na Maksimiru Dinamo pred 2-3 tisuće, a Zrinjski pred 30 000. A 30 000 časkom napuniti - potrebno je da na stadion dođe samo svako peti zagrebački Hercegovac.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Play-off ne moze ni Kosevo ni Zenica.
Koliko sam upravo, jedini blizi koji moze, jeste Maksimir...
- primasquadra
- Kontakt:
Ma ako je Rijeka grupe EL igrala na Kantridi onda može i Zenica i Koševo i Poljud .DzoleZeljo je napisao/la:Play-off ne moze ni Kosevo ni Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.