FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oštrakovicu ukinuti suspenziju ovih par kola do kraja prvog dijela.
Ja ne sumnjam u Jesica,njegov izbor pojacanja i titulu.
Re: Odg: FK Sarajevo
Slažem se, ukinuti Oštrakoviću suspenziju i neka bude rezerva. Konačno pravu priliku dati Emiru. Kakav je da je, naš je istrpitu ga ovih nekoliko utakmica, bar ćemo znati na čemu smo sa njim.
Nećemo dramiti, sačekajmo da vidimo prvo kakva je povreda kod Delača i da li će i koliko osustvovati s terena.
Ako bude neka teža povreda, ne dao Bog, samo Emiru dati šansu a mi ga bez obzira na sve trebamo podržati, bolje je i to nego mu stvarati neki pritisak, mlad je ko zna kako će se s tim nositi. Nije mnogo gori od Oštrakovića, a uz malo rutine može i napredovati, a Senedin..?
Nećemo dramiti, sačekajmo da vidimo prvo kakva je povreda kod Delača i da li će i koliko osustvovati s terena.
Ako bude neka teža povreda, ne dao Bog, samo Emiru dati šansu a mi ga bez obzira na sve trebamo podržati, bolje je i to nego mu stvarati neki pritisak, mlad je ko zna kako će se s tim nositi. Nije mnogo gori od Oštrakovića, a uz malo rutine može i napredovati, a Senedin..?
Ne mozes mu tek tako ukinuti suspenziju. Onda mora neko drugi biti kaznjen. Moze Bilbija ili Purke.amypitar je napisao/la:Oštrakovicu ukinuti suspenziju ovih par kola do kraja prvog dijela.

Nema panike, skontace nasi nesto. Uostalom nije ni Plakalo slucajno tu. A ko Delac nece biti niko jos dugo, dugo vremena.
Mjenjacemo Dzemu i Puzija u paketu za Pirica.
Trazili ste domaceg igraca, iz akademije. Evo Plakalo je tu, sada ga podrzite i neomalovazavajte i dajte mu priliku.
Koliko je u prvom timu, zasluzio je da dobije sansu. A ostrakovica nebi vratio pa makar samo jednog golmana imali.
Vise vjere u tim i nasu djecu je potrebno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko je u prvom timu, zasluzio je da dobije sansu. A ostrakovica nebi vratio pa makar samo jednog golmana imali.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bice Plakalo dobar, vjerujte. Ima mali slifa za golmana, samo mu treba dati pravu priliku..kad se sjetim Delaca na pocetku
onaj gol u zenici, pa tamo-vamo, nije bio siguran..ali kasnije se ispostavilo da je bio bingo 
I mali Plakalo se pokazao kao najbolji u mladjim kategorijama, i sad mu treba dati sansu. OK, slazem se da je golmanska pozicija malo osjetljiva, ali valjda bude sve u redu, odbrana ce da blokira sto vise

I mali Plakalo se pokazao kao najbolji u mladjim kategorijama, i sad mu treba dati sansu. OK, slazem se da je golmanska pozicija malo osjetljiva, ali valjda bude sve u redu, odbrana ce da blokira sto vise

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ti si naš Kasiljas Plakalooooo
Upravu si, vrijeme je da se podrže naša djeca. Puna podrška Plakalu i nadam se da će imati što manje pritiska u prvim utakmicama.Zip je napisao/la:Trazili ste domaceg igraca, iz akademije. Evo Plakalo je tu, sada ga podrzite i neomalovazavajte i dajte mu priliku.
- muhamedhulk
- Kontakt:
MojGradMojKlub je napisao/la:Ti si naš Kasiljas Plakalooooo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ako se ukine suspenzija Ostrakovici onda ne vidim nijedan razlog da ista ne bude ukinuta i Stepanovu
I ako, ne daj Bože, bude nekih oscilacija ( blago rečeno ) od strane Plakala ne treba momka odmah kuditi, strpljen - spašen. Vrijeme će pokazati svoje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Pokazalo je ono već, tačnije trebalo je pokazati našima da se na Plakala mogu osloniti samo kao na 3. golmana.
Sada skinuti suspenziju Oštrakovicu, bilo bi kao da si pljunuo i na kraju to polizao. Siguran sam da to Jesic nece uraditi, jer mi djeluje kao karakter. Priliku dati Plakalu i konacno vidjeti na cemu smo s njim. Ne treba mu odma **** od do nakon nekog kiksa, jer i oni najbolji kiksaju. Ne trebam spominjati koliko Emir voli ovaj klub i koliko ce mu znaciti ova prilika.
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
svaki scenarijo je bolji od tupog,pa taj i da radovac brani
VVVBK
VVVBK
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Bježi ba pa da pravi napadačima protivnika čeke po gradu uz ljude s moranukleusmember je napisao/la:svaki scenarijo je bolji od tupog,pa taj i da radovac brani
VVVBK

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:svaki scenario je bolji od tupog,pa taj i da radovac brani
VVVBK
Covjece sto ti ovo treba? Kad sam vidio sliku rek'o koji qrac sad pa bolje Ibru Hodzica aktivirati.r3m1 je napisao/la:
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Potvrđeno iz dva izvora, a i piše se uveliko na drugim forumima, da je MATEJ DOBRO I DA MU NIJE KOLJENO OTEKLO, DA NORMALNO HODA I NE OSJEĆA BOL. TREBAO BI BRANITI PROTIV VELEŽA VEĆ.
da je pokidao ligamenete ne bi mogao ustati i koljeno bi mu bilo ogromno. Tako da sam optimista.
da je pokidao ligamenete ne bi mogao ustati i koljeno bi mu bilo ogromno. Tako da sam optimista.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja sam imao nesrecu i pokidao sam ligamente koljena, i ono sto mogu dak azem je da to nikome ne bih pozelio. Taj bol se ne moze opisati. Dan danas imam problema i bolove. A proslo je par godina vec.
Iskreno, nadam se da do toga nije doslo u slucaju Delac. Takav covjek, prije svega, to nije zasluzio.
Naprijed Matej, pitari su uz tebe
Iskreno, nadam se da do toga nije doslo u slucaju Delac. Takav covjek, prije svega, to nije zasluzio.
-
- Kontakt:
Pa nije ih pokidao, možda neka druga povreda ali ligameneti nisu sigurno, nisi mogao hodati jel tako i bolilo te pravo??? On hoda normalno ko da ništa nije bilo, sutra će biti te pretrage ali pretpostavka je da je dobro čim ga ne boli ništa, ne znam šta bi još moglo biti??? Meniskus također ne da hodati, dislocirana čašica ne da hodati, uganuće i iščešenje prođe za dan dva, tako da je to valjda.Zip je napisao/la:Ja sam imao nesrecu i pokidao sam ligamente koljena, i ono sto mogu dak azem je da to nikome ne bih pozelio. Taj bol se ne moze opisati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, sassari i 27 gostiju.