FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Hasanovic se dobro pokazao na stoperu ali i ja mislim da je jedan kvalitetan defanzivac prioritet. Mozda smo trebali vratiti Bogicevica ako smo mogli al haj sad je gotovo.
Sta mislite bili Zola mogao odigrati na poziciji stopera kada bude 100% spreman?
Sta mislite bili Zola mogao odigrati na poziciji stopera kada bude 100% spreman?
BUDI ŽELJO !!!
Po meni,moze Zola odigrati stopera.Ali ne u paru sa Zeljkovicem,vec sa jednim klasicnim stoperom.E sad,problem je taj jedan pravi stoper,u situaciji u kojoj Kerla skoro sigurno nece igrati prva kola. Mislim da je gotovo sa eventualnim dovodjenjima novih igraca i da ce Dino morati kombinovati s ovim sto ima.
Ja koliko se sjecam igrao je Zola jednu tekmu na štoperu u onoj prvoj godini,ugl bila je slabija tekma na Grbavici(ili je kup bio),odradio je korektno taj dio..
On nije tip igraca da gradi igru,da pokrece on je bas onaj klasicni šablonski igrac tipa predaje lopte do susjednog slobodnog igraca,nema tu nekog peljanja,sevanja nego oslobadjanje lopte i odma u tranziciji igre ima se brži protok lopte iz odbrane do napada a plus je igrac koji mnogo pretrci i manje vise solidan u skok igri..Mozda malo jos jaci da bude(par kg misica)da bude jak u duelu i da poradi na preciznosti duge lopte on bi bio onaj nas pravi dragulj(i za repku bi mogao i vani komotno igrati)..
Stoga mislim da bi i mogao biti stoper al mislim da ga AO nece nikad forsirat na tu poziciju izezev da bas nema niko da igra tu poziciju...
On nije tip igraca da gradi igru,da pokrece on je bas onaj klasicni šablonski igrac tipa predaje lopte do susjednog slobodnog igraca,nema tu nekog peljanja,sevanja nego oslobadjanje lopte i odma u tranziciji igre ima se brži protok lopte iz odbrane do napada a plus je igrac koji mnogo pretrci i manje vise solidan u skok igri..Mozda malo jos jaci da bude(par kg misica)da bude jak u duelu i da poradi na preciznosti duge lopte on bi bio onaj nas pravi dragulj(i za repku bi mogao i vani komotno igrati)..
Stoga mislim da bi i mogao biti stoper al mislim da ga AO nece nikad forsirat na tu poziciju izezev da bas nema niko da igra tu poziciju...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Upravo sam razbovarao sa "Rovinjom".Vrijeme je katastrofalno,kisa nije prestala od kad su dosli dole.
Popravlja se situacija sa povredama Kerle i Emraha,optimisticni su kad je to u pitanju.
Nema nikakvih novih povreda ni drugih problema.
Popravlja se situacija sa povredama Kerle i Emraha,optimisticni su kad je to u pitanju.
Nema nikakvih novih povreda ni drugih problema.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
veceras je zavrsni intervju sa kandidatima za direktora kluba
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Poveli su Novigrađani preko Ugrine koji koristi grešku obrane Željezničara, ali sve Tomić i Svraka vraćaju na stranu nogometaša Amara Osima, a prije kraja prvog dijela Bajić dovodi goste do 1:3.
Ipak, u nastavku Milinovićevi nogometaši igraju sjajno pa u 66. minuti Grbac efektno pogađa iz jedanaesterca, a deset minuta prije kraja susreta Beletić koristi centaršut Devovića za poravnanje na konačnih 3:3. Mogli su domaći i do tri boda, ali je Kjosevski uspio s gol linije odbiti udarac Ugrine.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ko su sve kandidati ?super je napisao/la:veceras je zavrsni intervju sa kandidatima za direktora kluba
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Sutra sa Cibalijom od 13 sati
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-sa-cibali ... sati/7931/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-sa-cibali ... sati/7931/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Zna li iko hoce li se one počupane stolice na sjeveru uskoro zamijeniti ?
Ako se ne varam bilo je stotinjak počupanih

Ako se ne varam bilo je stotinjak počupanih

Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
- super
- Kontakt:
evo spahic otisao na probu pa ako ne uspije vraca se za 2 dana
a nasi dovode u roku dan,dva stopera i kako mi rece dolazi nam i jedan ljevak(imena ne mozes saznati ni pod razno,kazu dok se posao ne zavrsi nema imena),direktor ce biti predstavljen u utorak

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ja kod nas cirkusa tek dosao a vec otisao na probusuper je napisao/la:evo spahic otisao na probu pa ako ne uspije vraca se za 2 danaa nasi dovode u roku dan,dva stopera i kako mi rece dolazi nam i jedan ljevak(imena ne mozes saznati ni pod razno,kazu dok se posao ne zavrsi nema imena),direktor ce biti predstavljen u utorak

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Nije to cirkus, vjervatno su se dogovorili tako. Amar je svijestan da platezna moc i nije velika, ako covjek moze zaraditi sto ne bi uzeo jos love, valja zivjeti igracu i poslije karijere, a ne odmah cirkus, to su price bezveze.blu je napisao/la:Ja kod nas cirkusa tek dosao a vec otisao na probusuper je napisao/la:evo spahic otisao na probu pa ako ne uspije vraca se za 2 danaa nasi dovode u roku dan,dva stopera i kako mi rece dolazi nam i jedan ljevak(imena ne mozes saznati ni pod razno,kazu dok se posao ne zavrsi nema imena),direktor ce biti predstavljen u utorak
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- super
- Kontakt:
@england potpisujem ovo tvoje
Nije trebao ni dolaziti, ako nije siguran. Ovako nas stavlja u nezahvalnu poziciju. Ne znas sta dalje ili ga cekati ili traziti novog igraca.
NO PYRO NO PARTY
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Mislim da mi ni ne trazimo nove igrace. Ako se ko ponudi ili dodje jer nema gdje vani to je to, a sad da se radi na pojacavanju tima nebih rekao. Prica da su nam najveca pojacanja oporavak povrijedjenih ti sve govori.Buu je napisao/la:Nije trebao ni dolaziti, ako nije siguran. Ovako nas stavlja u nezahvalnu poziciju. Ne znas sta dalje ili ga cekati ili traziti novog igraca.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje je otisao na probu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
+1Buu je napisao/la:Nije trebao ni dolaziti, ako nije siguran. Ovako nas stavlja u nezahvalnu poziciju. Ne znas sta dalje ili ga cekati ili traziti novog igraca.
Slažem se u potpunosti! Pravi cirkus, ne možemo ovako raditi ako mislimo biti imalo ozbiljan klub, ovo je smiješno. Dole kiša po pehu danima pada, slabo treniraju, još uz to nam se oavkve stvari dešavaju. Doći će nespremni, tanki u zadnjoj liniji i totalno neuigrani, jedina prednost i nada koju smo mogli imati za odbranu naslova. Za ovo je malo reći da je neozbiljno!
U Tursku gdje je neki Ukrajinski klub...Sarajlijc@ je napisao/la:Gdje je otisao na probu?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- super
- Kontakt:
ne sekirajte se bezveze ,stize nam extra stoper u roku dva-tri dana i jos jedan ljevak,sa njima pregovaraju vec duze vrijeme.......pozz
-
- Kontakt:
Do juce ste plakali kako nije u formi, a sad kad su ga pustili ...Sve vise licite na pitice..
Imam i ja istu info samo nepisite imena dok se nezavrsi .super je napisao/la:ne sekirajte se bezveze ,stize nam extra stoper u roku dva-tri dana i jos jedan ljevak,sa njima pregovaraju vec duze vrijeme.......pozz

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: b00t, dark44, ELDIABLO20, greenwood, Hrasno15, WeekendOffender i 180 gostiju.