FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 okt 2015, 23:40

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma udarila kisa iz neba i zemlje, kaze Delac *ebo ovo, dzaba da kisnem, odo ja glumiti da sam povrijedjen, ajmo Plakalo kisni :rol:
Tako je brate moj jahahaha
Sabrine mi moje!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 okt 2015, 00:14

Moze li neko napraviti sliku Delaca sa kapitenskom?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 00:23

Prvi pregledi nisu pokazali o kakvoj se povredi radi pa će naknadni nalazi pokazati stanje povrede. Prema informacijama do kojih smo došli doktori sumnjaju na nagnječenje meniskusa ili povredu ligamenata što bi bilo pogubno kako po samog Delača, tako i za Bordo ekipu, obzirom da je Delač jedan od najvažnijih igrača tima sa Koševa.

:plac: :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 11 okt 2015, 00:32

Bravo kapitenu, pokazali su samo ono što se od vas traži svaku utakmicu. Ništa više.
4.10.2009.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 okt 2015, 00:34

MortemHz je napisao/la:Prvi pregledi nisu pokazali o kakvoj se povredi radi pa će naknadni nalazi pokazati stanje povrede. Prema informacijama do kojih smo došli doktori sumnjaju na nagnječenje meniskusa ili povredu ligamenata što bi bilo pogubno kako po samog Delača, tako i za Bordo ekipu, obzirom da je Delač jedan od najvažnijih igrača tima sa Koševa.

A u pi*ku materinu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 okt 2015, 00:34

Sve je stalo u pet minuta- ljubav, ponos i strast! Volimo te SAMPIONE NAS!!!

[youtube][/youtube]
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 okt 2015, 01:33

MortemHz je napisao/la:Prvi pregledi nisu pokazali o kakvoj se povredi radi pa će naknadni nalazi pokazati stanje povrede. Prema informacijama do kojih smo došli doktori sumnjaju na nagnječenje meniskusa ili povredu ligamenata što bi bilo pogubno kako po samog Delača, tako i za Bordo ekipu, obzirom da je Delač jedan od najvažnijih igrača tima sa Koševa.

Samo mi možemo pauzu "iskoristiti" tako što izgubimo najboljeg igrača! :facepalm: :facepalm:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 okt 2015, 01:39

eh da je pregurati kako do pauze hebemu ameriku i dolare.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 okt 2015, 01:47

Treba probat sa Džemicom na golmanu, možda ga i krene. Svakako je polivalentan. :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 okt 2015, 01:55

Znaci valja nam sa malim Plakalom gurati do pauze.. Imamo do Slobode 2 relativno lagane utakmice koje bi trebali sigurno dobiti, tu cemo znati na cemu smo sa Plakalom. U svakom slucaju odbrana, a narocito 2 zadnja vezna ce morati biti na visini zadatka i dopustiti minimalan broj udaraca prema nasem golu. Ocekivati od Plakala da nam spasava bodove kao sto je radio Matej u zadnje vrijeme je naravno nemoguce, zato Jesa pamet u glavu, Radovca na klupu i Kovu i Rustema u sredinu da razbijaju..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 11 okt 2015, 02:30

Moze li mi neko od forumasa napraviti nekoliko avatara Delaca u nasem dresu? Zahvalan unaprijed

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 02:45

Alpasinac je napisao/la:Moze li mi neko od forumasa napraviti nekoliko avatara Delaca u nasem dresu? Zahvalan unaprijed
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 okt 2015, 04:48

MortemHz je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Moze li mi neko od forumasa napraviti nekoliko avatara Delaca u nasem dresu? Zahvalan unaprijed
slika
slika
slika
Ja licno sam vise za to da se na avatare postavljaju slike ekipe,grba,stadiona itd,jer pojedinci ne cine FKS..Ali mislim da je ovaj covjek zasluzio postovanje svih nas kojima je FKS u srcu,i zato cu i ja ''ukrasti'' jedan od ovih. :tokralju: :tokralju:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2015, 09:40

joker90 je napisao/la:Znaci valja nam sa malim Plakalom gurati do pauze.. Imamo do Slobode 2 relativno lagane utakmice koje bi trebali sigurno dobiti, tu cemo znati na cemu smo sa Plakalom. U svakom slucaju odbrana, a narocito 2 zadnja vezna ce morati biti na visini zadatka i dopustiti minimalan broj udaraca prema nasem golu. Ocekivati od Plakala da nam spasava bodove kao sto je radio Matej u zadnje vrijeme je naravno nemoguce, zato Jesa pamet u glavu, Radovca na klupu i Kovu i Rustema u sredinu da razbijaju..
Mozda nas Jesa iznenadi sa taktikom i jos pojaca obranu zbog ovako neiskusnog golmana. Nesto se treba i takticki promjeniti mozda. Dobro ne protiv Veleza samo protiv Slobode sigurno. Steta sto Plakalo nije poceo ovu utakmicu. Samo lako je sada biti pametan.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 11 okt 2015, 10:33

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma udarila kisa iz neba i zemlje, kaze Delac *ebo ovo, dzaba da kisnem, odo ja glumiti da sam povrijedjen, ajmo Plakalo kisni :rol:

To se meni desilo dok sam branio u Kantonalnoj ligi, igralo se u Butmiru na pomocnom terenu. Teren je bio uzasan, a kisa je lila kao i sad evo, moja ekipa je vodila 3 razlike i onda je prvi golman napravio neku glupost i dobije crveni karton, tako da sam ja morao uci (bio sam rezervni golman) i onda dok je on izlazio sa terena, smijao mi se. :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 okt 2015, 12:25

r3m1 je napisao/la:

To se meni desilo dok sam branio u Kantonalnoj ligi, igralo se u Butmiru na pomocnom terenu. Teren je bio uzasan, a kisa je lila kao i sad evo, moja ekipa je vodila 3 razlike i onda je prvi golman napravio neku glupost i dobije crveni karton, tako da sam ja morao uci (bio sam rezervni golman) i onda dok je on izlazio sa terena, smijao mi se. :lol:
Hahaha eto vidis :D btw nekad sam I ja branio boje Butmira, dok je jos Suljic igr'o, taj teren je I dan danas katastrofalan

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 11 okt 2015, 12:33

@MortemHz
Živio brate :salut:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2015, 12:50

Ko ce biti rezerve Plakalu??? Koji smo mi giganti, 5 desnih bekova, i samo jednog golmana trenutno u kadru imamo...
Ova povreda Mateja me sjebala toliko da vise ne vjerujem u neki ozbiljan plasman ekipe. Nikad nisam smatrao da ce Plakalo biti golman za prvih 11, nadam se da grijesim...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 okt 2015, 13:08

belosevic28 je napisao/la:Ko ce biti rezerve Plakalu??? Koji smo mi giganti, 5 desnih bekova, i samo jednog golmana trenutno u kadru imamo...
Ova povreda Mateja me sjebala toliko da vise ne vjerujem u neki ozbiljan plasman ekipe. Nikad nisam smatrao da ce Plakalo biti golman za prvih 11, nadam se da grijesim...
Pa Dzemo. :kafa:
. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2015, 13:11

Dzemo univerzal doo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 19 gostiju.