FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 20:24

PL BiH -1 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Nije tačno da je @FK_Sarajevo iz @fkzeljeznicar u proteklom prelaznom roku htjelo dovesti bilo kojeg igrača. Jednostavno, to je laž.

evo sta kaze jedan novinar...
Halo ba u gradu noc pred polazak u Rovinj sjedili sa Kvesom na javnom mijestu. I sad ti pametan. Ja iz Dubrovnika bolje znam ili vi bas volite lagati kolektivno. Kvesin menadzer mrtvi pitar on tvrdi ali jok eto sta kaze jedan novinar. Zamisli koliko momak cijeni Amara. Zeljo jos nema pare da mu da obecane za potpis ali on ceka. Eh to je Zeljo moji pitari.

Dzaba vam. Ali dobro je ovo. Bice dobrog podje.ba.vanja kasnije. Ogromna euforija ali to ne pobjedjuje titule i utakmice.
a covjeka sto pjeni. Boli mene briga ba hoce li preci ovaj ili onaj. Mi imamo dovoljno dobar tim. A smijesno mi da mi trazimo lijevog beka i to Kvesica koji nije igrao od... i to da ga maksimalno iskesiramo, daj bolan odvadi malo... Puzigaca nista losiji od njega, Tadejevic vise nego dobar !

To gore nisam ja rekao, nego novinar koji je blizak vama ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 feb 2014, 20:25

e cuj puzigaca :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 01 feb 2014, 20:37

ZZtop10 je napisao/la:e cuj puzigaca :roll:
:lol: :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 feb 2014, 20:45

adoni je napisao/la:Na tom sastanku Dino S. je izgovorio i sljedece "kad uspijemo iz Zelje da dovedemo/kupimo jednog ili dva igraca onda smo neko i nesto"...posto nisu uspjeli dovesti ni jednog i pored "hrpe para" i dalje su niko i nista :lol: :lol:
Nisu oni sad ni Jahu muntali,iako je vec bio pred potpisom kako su tvrdili..k'o ni Tomu,Bekriju.

Zar ima neko normalan,ko bi povjerovao ovom lazovu. :idea: Covjeka ponijelo pravo. :lol:
Boze me sacuvaj. :roll:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 feb 2014, 20:50

amypitar je napisao/la:
adoni je napisao/la:Na tom sastanku Dino S. je izgovorio i sljedece "kad uspijemo iz Zelje da dovedemo/kupimo jednog ili dva igraca onda smo neko i nesto"...posto nisu uspjeli dovesti ni jednog i pored "hrpe para" i dalje su niko i nista :lol: :lol:
Nisu oni sad ni Jahu muntali,iako je vec bio pred potpisom kako su tvrdili..k'o ni Tomu,Bekriju.

Zar ima neko,ko bi povjerovao ovom lazovu. :idea: Covjeka ponijelo pravo. :lol:
Boze me sacuvaj. :roll:
I ja sam ovu mahalsku cuo. Ali ovo je stara prica nije ovo od juce. Ali glupost obicna. Totalno nebitno.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 feb 2014, 20:53

Ma neko bacio suplju, i raja se primila.
Od Kvese nema ama bas nista,samo neko zeli da dize bez veze tenzije.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 feb 2014, 20:56

Kaze ovaj jedan gore da je Puzigaca najbolji lijevi bek lige :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ovo vise prelazi sve granice :? :?
SLOBODA NAVIJAČIMA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 01 feb 2014, 21:00

ennis je napisao/la:Kaze ovaj jedan gore da je Puzigaca najbolji lijevi bek lige :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vjerovatno nije upoznat sa tim da je Kvesa dobio Papetov poziv tacno prije povrede, sto znaci da je bio najbolji igac lige,ne samo svoje pozicije... i ukoliko se uspjesno oporavi, opet ce aBd nastaviti gdje je stao.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2014, 21:02

Prošle godine u ovo doba Željo je imao dva reprezentativca :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 01 feb 2014, 21:14

Danas:

ŽELJEZNIČAR: Lončarić, Fejzić, Zeljković, Stanić, Bučan, Jamak, Tomić, Selimović, Bajić, Čolić, Svraka (još su igrali: Antolović, Brković, Memija, Ramić, Alibašić, Zolotić, Kjosevski).

slika

slika

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 feb 2014, 21:20

Sta kaze Aldin Kerla kriv :lol:

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 01 feb 2014, 21:23

PL BiH -1 je napisao/la:Sta kaze Aldin Kerla kriv :lol:
:lol: :lol:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 01 feb 2014, 21:24

ovog E.Colica cekamo da dodje sebi vec dosta vemena, momak ima slifa, samo frajer "voli" vise pasti nego zabit gol, svaki kontakt u trku frajer zavrsi na zemlji, podsjeca me na Damira Rovcanina po tome...
treba mu neko reci da ili popravi se ili nema on sta traziti u Zelji...moze on ulaziti ko zamjena u 80.min,al i tad ga svaki bek koji je vec odigrao 80min, raznese ga cim mu se doticni priblizi.
mislim kada bi bio malo stabilniji, stameniji, samim tim bio bi puno prodorniji i efikasniji... bio bi igrac mozda i za prvih 11.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 01 feb 2014, 21:47

Pričajte vi šta god hoćete ali mi smo nesigurni u odbrani samo tako, sa Kerlom ili bez Kerle, pogotovo ako ovaj Spahić ne potpiše i budemo osuđeni na ova 2-3 mlada stopera (Hasanhodžić, Fejzić, Memija). Možemo nekako sastaviti prvu četvorku ako ih zdravlje posluži, ali nedo bog da se povrijedi neko. Kako vidim opet nema Spahića, zna li neko razlog, je li sa ekipom, da li je potpisao?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 21:48

tu i tamo je napisao/la:
ennis je napisao/la:Kaze ovaj jedan gore da je Puzigaca najbolji lijevi bek lige :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vjerovatno nije upoznat sa tim da je Kvesa dobio Papetov poziv tacno prije povrede, sto znaci da je bio najbolji igac lige,ne samo svoje pozicije... i ukoliko se uspjesno oporavi, opet ce aBd nastaviti gdje je stao.
itekako sam upoznat, momak je bio na pragu prvog nastupa ;) Trenutno je drugacija situacija, jednostavno neuporedivo. Kvesic se moze vratiti 3x gori, moze i 3x bolji, to je sad sve relevantno. Dok je igrao bio je najbolji to bez ikakvog pogovaranja ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 01 feb 2014, 21:48

Procitah sad jedan clanak na indeksu, iako tekst nema puno veze sa nasim klubom, jedan pasus mi je ispunio srce :

A za trećeg napadača Pape ne treba lutati svijetom, dovoljno je da ode na sarajevsku Grbavicu i pogleda kako u Željinom dresu na posudbi iz Liverpoola golove zabija i suparničke braniče maltretira Armin Hodžić, nogometaš koji trikove uči od najboljeg strijelca Premierlige Luisa Suareza.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2014, 21:52

Anonimac je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete ali mi smo nesigurni u odbrani samo tako, sa Kerlom ili bez Kerle, pogotovo ako ovaj Spahić ne potpiše i budemo osuđeni na ova 2-3 mlada stopera (Hasanhodžić, Fejzić, Memija). Možemo nekako sastaviti prvu četvorku ako ih zdravlje posluži, ali nedo bog da se povrijedi neko. Kako vidim opet nema Spahića, zna li neko razlog, je li sa ekipom, da li je potpisao?
Spahić će sutra ili prekosutra sa Sadikovićima i Amarom.
DRUG NEBI TI PUNCA

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 01 feb 2014, 21:55

Da li je Spahic igrao protiv Turbine ili Metkovica ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 01 feb 2014, 21:58

Grokok je napisao/la:Da li je Spahic igrao protiv Turbine ili Metkovica ?
Igrao je protiv Turbine, protiv Metkovića nije.
bagrcavi je napisao/la:Spahić će sutra ili prekosutra sa Sadikovićima i Amarom.
Hvala na odgovoru! Dobro si, skroz sam na to zaboravio a neko je već pisao o tome.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 01 feb 2014, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 feb 2014, 22:00

Grokok je napisao/la:Da li je Spahic igrao protiv Turbine ili Metkovica ?
Da li je Kerla igrao danas Aldine? NE!

Ubuduce ne pisi gluposti Mrle!

Ne odgovaraj odoh spavati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel i 39 gostiju.