Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
On po cijeli dan se igra igrica i gleda crtane i ti bi da ga ženišBosniacum Lilium je napisao/la:Ma pusti te kackete, samo ti €€€ ganjaj, valja se zeniti momciluko
.
Dex je napisao/la:
Sreća pa svirali S kim čekaš dan 4 puta
Koliko pure man dođe u DM-u ?PrincessKrofna je napisao/la:Dex je napisao/la:
Sreća pa svirali S kim čekaš dan 4 puta
Ako dođem oko 1 u zenicu u srijedu, jesil za kafuDonnie Darko je napisao/la:
Pa gle, dogovorit ćemo seMogao bih uskoro navratit
Naravno, kakva su to pitanja uopšteDex je napisao/la:Ako dođem oko 1 u zenicu u srijedu, jesil za kafuDonnie Darko je napisao/la:
Pa gle, dogovorit ćemo seMogao bih uskoro navratit
Možda si fakultativno obavezan, il te kakva treba s predavanja zove, da se osiguramDonnie Darko je napisao/la: Naravno, kakva su to pitanja uopšte
Au vidiš ja i zaboravio na faks. Slobodan sam haman na pola sata, moram na **** tjelesno potpise ganjat. Ne znam vidjet ću još pa ću ti sutra javit.Dex je napisao/la:Možda si fakultativno obavezan, il te kakva treba s predavanja zove, da se osiguramDonnie Darko je napisao/la: Naravno, kakva su to pitanja uopšte
Pride mi rece 35 KM.Dex je napisao/la:
Koliko pure man dođe u DM-u ?
Što imam feeling, da radiš u tom terminuBelmin6 je napisao/la:Dex ne yebeš mene i Maršala, ne valja ti to. Ne druži se s gay populacijom Zenice, Gayniem Darkom.
U dmu 45%pride_of_merseyside je napisao/la:Ma ja to otprilike.
Može li u cm-u?Sad vidjeh da je -35%.
Uskoro ću postati agent za prodaju parfema.
Jest' na neke, na taj nije.Dex je napisao/la: U dmu 45%
Spasila si mi budžet, onda će se do CMapride_of_merseyside je napisao/la:Jest' na neke, na taj nije.Dex je napisao/la: U dmu 45%
Sreća nije oko grkljanaPrincessKrofna je napisao/la:Dobro je, mog'o si se zaklat'.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, VolimBiH96 i 3 gosta.