kaze onaj to bi bilo nazadovanje ! nemam pojma o tom liku
i donosite sud o ljudima o kojim pojma nemate , prvi put cujete za njih
a ovdje izgleda neki znaju ko ce biti direktor i prije nego sto Komisija koja je zaduzena za to odabere nekoga
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislim da bi bilo pametno da mi svjesno prepustimo ulogu favorita konama,pile87 je napisao/la:Ma da se ne lazemo nisu neke pare nisti su se ispruzli s nekom lovom druga je stvars sto su ova djeca loziona onaj stavio sliku igraca za svedskim stolom i komentira milijarderiAlipasino je napisao/la:Uzet titulu ove godine ce biti tezak udarac Tanovim milijarderima.Nikad sladja nece bit a ima ih toliko.to je tako kad nisi naucio ni osnovno da imas.
Titula se treba uzeti kao i svake godine radi Zelje i radi benefita koje donosi.Mi smo Zeljo i mi smo broj jedan u drzavi.

Porodica Osim nas je toliko zaduzila da bih Asimu podrzao kao direktora!ZZtop10 je napisao/la:joj kakvih likova ima na ovom forumu![]()
![]()
kaze onaj to bi bilo nazadovanje ! nemam pojma o tom likui napiso neki FORUMAS da je tom Šiljku Ivica tetak, a on odma povezo da je to bio kriterij kod odabira novog direktora
![]()
i donosite sud o ljudima o kojim pojma nemate , prvi put cujete za njih![]()
a ovdje izgleda neki znaju ko ce biti direktor i prije nego sto Komisija koja je zaduzena za to odabere nekoga
bistrikboy je napisao/la:Porodica Osim nas je toliko zaduzila da bih Asimu podrzao kao direktora!ZZtop10 je napisao/la:joj kakvih likova ima na ovom forumu![]()
![]()
kaze onaj to bi bilo nazadovanje ! nemam pojma o tom likui napiso neki FORUMAS da je tom Šiljku Ivica tetak, a on odma povezo da je to bio kriterij kod odabira novog direktora
![]()
i donosite sud o ljudima o kojim pojma nemate , prvi put cujete za njih![]()
Ovo neki studentski projekat ili ?AeGon099 je napisao/la:[youtube][/youtube]
zanimljiv video.
Jeste, tad smo bili 1:1... a gdje smo sad 42 godine poslije?k3lla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo ako bude bilo tacno ulazimo po meni bar 20-30 % jaci u drugi dio sezone nego sto smo zavrsili jesen.CARSON je napisao/la:Evo od sinoc cekam da neko napise da ja Jahic nas igrac, ja sam dobio ovu informaciju mnogo bi nam znacio u nastavku sezone
Hajd ga znaj. Kad sam dobio info jos da se stupilo u kontakt ali je pregovarao sa nekim grckim timom OFI Crete i ako od toga ne bude nista onda je nas.CARSON je napisao/la:Evo od sinoc cekam da neko napise da ja Jahic nas igrac, ja sam dobio ovu informaciju mnogo bi nam znacio u nastavku sezone
Ako to uradi onda nije legenda.. Vec samo jos jedan u nizu placenika.... Da je legenda i da mu je Zeljo u srcu nasao bi rjesenje i bez suda, tj da se gospodski dogovori sa vlastodavnom garniturom u nasem klubu kroz neki reprogram ili grace period (pojam se veze za kredit, al je itekako primjenljiv i kod zajmova i dugova, mada su mu nasi odgadjali i to pofinoPL BiH -1 je napisao/la:Hajd ga znaj. Kad sam dobio info jos da se stupilo u kontakt ali je pregovarao sa nekim grckim timom OFI Crete i ako od toga ne bude nista onda je nas.CARSON je napisao/la:Evo od sinoc cekam da neko napise da ja Jahic nas igrac, ja sam dobio ovu informaciju mnogo bi nam znacio u nastavku sezone
Jedna ne bas tako radosna vijest tuzit ce nas bivsa legenda kluba. Ako je Aco zainteresovan za tekst neka mi se javi mogao bi to biti zanimljiv clanak samo mu ne smijem izvor navesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.