FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 31 jan 2014, 20:04

joj kakvih likova ima na ovom forumu :lol: :lol:

kaze onaj to bi bilo nazadovanje ! nemam pojma o tom liku :mrgreen: i napiso neki FORUMAS da je tom Šiljku Ivica tetak, a on odma povezo da je to bio kriterij kod odabira novog direktora :roll:
i donosite sud o ljudima o kojim pojma nemate , prvi put cujete za njih :?

a ovdje izgleda neki znaju ko ce biti direktor i prije nego sto Komisija koja je zaduzena za to odabere nekoga :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 31 jan 2014, 20:24

Ohladite ljudi s glupostima. Ko god bude nama je isto, navijaci se tu nista ne pitaju, niti trebaju da se pitaju. Koga briga sto on lupa da li je to nazadovanje ili ne.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 31 jan 2014, 20:58

pile87 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Uzet titulu ove godine ce biti tezak udarac Tanovim milijarderima.Nikad sladja nece bit a ima ih toliko.
Ma da se ne lazemo nisu neke pare nisti su se ispruzli s nekom lovom druga je stvars sto su ova djeca loziona onaj stavio sliku igraca za svedskim stolom i komentira milijarderi :D to je tako kad nisi naucio ni osnovno da imas.
Titula se treba uzeti kao i svake godine radi Zelje i radi benefita koje donosi.Mi smo Zeljo i mi smo broj jedan u drzavi.
mislim da bi bilo pametno da mi svjesno prepustimo ulogu favorita konama,
mi imamo 4 odlucujuce tekme na samom pocetku, (ne racunajuci derbi)... mi cemo pricati tek nakon 4.kola.

ako su se vec nafurali, sto im ne bi i mi pustili da se furaju, neka ih,
i jesu im ogromne pare legle u klub. Nadaju se tituli evo 7-8 godina, moraju je osvojiti...pritisak im je maksimalan (mada nikad nisu osvojili ligu dva puta u razmaku od 7 godina"Divovi" ).
izjave tipa "prosetacemo se ligom" i sl. dovodjenjem "internacionalaca" i kupovanjem(pokusajima) svega sto valja u BiH...
jasno govori koliko su ocajni / ozbiljni u namjeri osvajanja te za njih neosvojive titule...
skontajte koliko bi njima ta titula znacila, a koliko nama ...ne moze se porediti.

isto ko sto se ne moze poediti situacija da mi izgubimo od Zrinjskog na Grbavici(nikakav problem),
sa tim da oni izgube od Olimpica na Kosevu(ocaj)... koliko god oni pokusavali pricati o tome kako je sve sada super...

mi imamo luksuz da idemo iz utakmice u utakmicu prvo Bijeljina,... pa Zrinje, ...preko brda,... pa onda Siroki...4 najvaznije utakmice...
oni imaju samo u glavi titulu, kup im nebi zadovoljio apetite to bi im bio kao utjesna nagrada...

...nego ja vama savjetujem da odigrate na kone u Zenici, bice fina kvota, uzmite pare...
ako padnete :) , ...poduplajte ulog i odigrajte na kone protiv Olimpica, da vraticete izgubljene pare...ako ne vratite pare bicete jos sretniji :D

pustite ih da se dizu u visine, kupice im Tan sve sto zazele...najbolje bi im bilo, da im kupi Zelju, jer to zele... hehe

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 31 jan 2014, 21:04

Sad nadjoh na netu.. ovo je odron od vijesti.
slika

Toliko o novinarima.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 31 jan 2014, 22:03

Sutra u 13 sati protiv NK Novigrad

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-13-sati ... grad/7901/" onclick="window.open(this.href);return false;

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jan 2014, 22:07

ZZtop10 je napisao/la:joj kakvih likova ima na ovom forumu :lol: :lol:

kaze onaj to bi bilo nazadovanje ! nemam pojma o tom liku :mrgreen: i napiso neki FORUMAS da je tom Šiljku Ivica tetak, a on odma povezo da je to bio kriterij kod odabira novog direktora :roll:

a ovdje izgleda neki znaju ko ce biti direktor i prije nego sto Komisija koja je zaduzena za to odabere nekoga :mrgreen:
Porodica Osim nas je toliko zaduzila da bih Asimu podrzao kao direktora!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 jan 2014, 22:12

bistrikboy je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:joj kakvih likova ima na ovom forumu :lol: :lol:

Porodica Osim nas je toliko zaduzila da bih Asimu podrzao kao direktora!
:lol: :lol: bas,zena je sa Ivom odgledala vise tekmi na grbavici od vecine forumasa ovdje,a sta zna tek o fudbalu :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 31 jan 2014, 22:13

Hajduk prodao Marija Pašalića (18) za 2 miliona eura u Chelsea. Sad razmišljam kako smo i mi mogli zaraditi na Ari Hodžiću fine pare. Ali eto makar u budućnosti nam se ovo neće dešavati. To je jedna od stvari kojom pokazujemo da smo na pravom putu.

Sent from my LT22i using Tapatalk

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 31 jan 2014, 22:42

[youtube][/youtube]

zanimljiv video. :)
Odlazi Safete.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 31 jan 2014, 23:07

nasi pregovaraju s nekim ljevakom,nece da kazu ime,a za direktora mi je rekao da ni muhamed ni imamovic ni slovenac koji je bio direktor olimpije ne dolaze u obzir,samo je rekao da su clanovi uprave donijeli jednoglasno stav za tog covjeka,u ponedeljak posle podne ce se objaviti ime buduceg direktora
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 31 jan 2014, 23:37

Sale objasnio, idemo krcatooo :D

EDIT : [youtube][/youtube]

zipa samo juga, nista vise nije bitno :!:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 feb 2014, 00:10

AeGon099 je napisao/la:[youtube][/youtube]

zanimljiv video. :)
Ovo neki studentski projekat ili ?

Inace super
Željeznicar za život cijeli !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 feb 2014, 00:34

I ja bi volio bilo kakav stadion, samo da ga naprave . Valjda ce jednog dana hajirli i to odradit.

Ljudi da nam je jedan solidan napadac ,da ne brinem za titulu ove godine ,ipak se svemirci pojacavaju iz najjace lige na svijetu. Tan tan tanana pala maca s tavana.
Ova titula ce biti abd najslađa AKO je uzmemo .
Kad se vraca Ara iz Liverpoola?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 01 feb 2014, 01:24

[youtube][/youtube]
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 01 feb 2014, 09:07

k3lla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeste, tad smo bili 1:1... a gdje smo sad 42 godine poslije? :) Mosa Ljoze! Pozdrav za @super, inace mog dobrog prijatelja... :)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 feb 2014, 11:52

Evo od sinoc cekam da neko napise da ja Jahic nas igrac, ja sam dobio ovu informaciju mnogo bi nam znacio u nastavku sezone

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 feb 2014, 12:43

CARSON je napisao/la:Evo od sinoc cekam da neko napise da ja Jahic nas igrac, ja sam dobio ovu informaciju mnogo bi nam znacio u nastavku sezone
Ovo ako bude bilo tacno ulazimo po meni bar 20-30 % jaci u drugi dio sezone nego sto smo zavrsili jesen.
SLOBODA NAVIJAČIMA

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 01 feb 2014, 12:46

Kad nam se vrate povrijeđeni i bez Jahića mi ulazimo 30% jači a tek sa Jahicem ako bude išta bilo od toga.

Sent from my LT22i using Tapatalk

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 feb 2014, 12:47

CARSON je napisao/la:Evo od sinoc cekam da neko napise da ja Jahic nas igrac, ja sam dobio ovu informaciju mnogo bi nam znacio u nastavku sezone
Hajd ga znaj. Kad sam dobio info jos da se stupilo u kontakt ali je pregovarao sa nekim grckim timom OFI Crete i ako od toga ne bude nista onda je nas.

Jedna ne bas tako radosna vijest tuzit ce nas bivsa legenda kluba. Ako je Aco zainteresovan za tekst neka mi se javi mogao bi to biti zanimljiv clanak samo mu ne smijem izvor navesti.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 feb 2014, 12:56

PL BiH -1 je napisao/la:
Hajd ga znaj. Kad sam dobio info jos da se stupilo u kontakt ali je pregovarao sa nekim grckim timom OFI Crete i ako od toga ne bude nista onda je nas.

Jedna ne bas tako radosna vijest tuzit ce nas bivsa legenda kluba. Ako je Aco zainteresovan za tekst neka mi se javi mogao bi to biti zanimljiv clanak samo mu ne smijem izvor navesti.
Ako to uradi onda nije legenda.. Vec samo jos jedan u nizu placenika.... Da je legenda i da mu je Zeljo u srcu nasao bi rjesenje i bez suda, tj da se gospodski dogovori sa vlastodavnom garniturom u nasem klubu kroz neki reprogram ili grace period (pojam se veze za kredit, al je itekako primjenljiv i kod zajmova i dugova, mada su mu nasi odgadjali i to pofino 8-) :mrgreen: )....

Jaha da ce doci su male sanse, jer ima ponude ne samo iz Grcke, vec iz Madjarske, Kipra, Izraela i iz Hrvatske (ako ode u Hajduk ima velike sanse da zaigra za repku ma SP :mrgreen: :lol: a to mu je cilj, al nije Hajduk).... Uglavnom sl. situacija kao sto je bila sa Bekricem kad se vratio onda u januaru u Zelju.. Sl. klubovi i njega traze haman pa identicni (neki ce se mozda sjetiti da sam tada pisao doduse sa dr. nicka, koji su klubovi i koje drzave i na kraju on sve u intervjuu za SS.ba potvrdi :lol: )... Odnosno jos je manja vjerovatnoca da ce doci s obzirom da je i njemu u cilju da uzme zadnju ozbiljniju pinku u karijeri..... hvala njemu dosao, ne dosao, jer je pokazao pravo lice plavo odbivsi Pitare i njihove dolare....
A ako dodje zasto se svi trebamo nadati onda nam sanse za titulu rapidno rastu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.