super je napisao/la:ako je istina za Miru Siljka onda od mene cete imati podatke iz prve ruke jer ga znam licnoi po meni je gospodin veliki

nisam ni sumnjao
  nisam ni sumnjao   

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
super je napisao/la:ako je istina za Miru Siljka onda od mene cete imati podatke iz prve ruke jer ga znam licnoi po meni je gospodin veliki

nisam ni sumnjao
  nisam ni sumnjao   

ennis je napisao/la:super je napisao/la:ako je istina za Miru Siljka onda od mene cete imati podatke iz prve ruke jer ga znam licnoi po meni je gospodin veliki

nisam ni sumnjao

ozbiljan sam,gospodin veliki sa jakim vezama u biznisuennis je napisao/la:super je napisao/la:ako je istina za Miru Siljka onda od mene cete imati podatke iz prve ruke jer ga znam licnoi po meni je gospodin veliki

nisam ni sumnjao

Ovdje ljudi ne znaju čitatiAko si napisao da je ovo nazadovanje, logično je valjda da će biti gori ? Nego ti misliš da je ovo nazadovanje, a može biti bolji, kako to ?

a Gdje si Boga ti pročitao da je kriterij to što mu je navodno Ivica tetak? Čak nije ni sigurno da je ovaj gospodin izabran, a ljudi već počinju da seru.RiverPlate je napisao/la:Ovdje ljudi ne znaju čitatiAko si napisao da je ovo nazadovanje, logično je valjda da će biti gori ? Nego ti misliš da je ovo nazadovanje, a može biti bolji, kako to ?
Nazadovanje je u smislu što mu je jedan od kriterija taj što mu je gospodin Osim tetak!To nije profesionalno, o tome pričam!Niko sretniji od mene ako bude deset puta uspješniji od Džele!
Baš si ovo lijepo objasnio. MOguće da je tako ali nije puno Dado ni igrao da bi mogli vidjeti te mangupske poteze. Ali ono što sam vidio mislim da ih ima i da mu samo treba malo iskustva i opuštenosti. Recimo protiv Zvijezde je imao par mangupluka istina ne baš u dubinu ali ondje oko 16 gdje je recimo po meni opasniji šutem od Jamaka jer se ne libi šutnuti.boccaccio je napisao/la:Moze mali Dado,ima mekanu igru,lagan pas i precizan je,ali jos nije igrao iskljucivo takvu ulogu gdje se od njega ocekuje taj ZADNJI pas,da mangupski podvuce loptu,nisam siguran da on to moze uraditi,ili ce moci s vremenom ako bude nekada dobijao bas takvu ulogu.Zeba je u novijoj istoriji bio majstor za takve stvari,majstor zavrsne asistencije,kada posalje nisku loptu u dubinu,izmedju dva tri igraca,Bekric rjedje,ali znalo mu se desiti,mada on nije podvaljivao,on je imao ciste asistencije.Jamak najvise lici na takvog igraca koji moze izbaciti takvu loptu.Tomic isto moze ofanzivnije,ali i njemu bi falio taj pas,ali moze biti opasan iz suta,tj.da sam poentira.Ja ne vidim nikoga osim Jamaka ko bi bio u stanju to u fudbalskom zargonu mangupski da uradi. Licno ne gotivim previse Jamaka,jer ne trci puno,ali sada imamo dosta trkaca,od Hasanovica,Zole,Svrake,Tomica,Dade...svi su oni u toj nekoj slicnosti sa karakteristikama,ali samo Jamak moze da odradi taj mangupski dio...bar se meni tako cini,vrlo moguce da grijesim.zaboljisportuBiH je napisao/la:@boccacio ja još samo mislim da mali Dado može odlično odigrati of. veznog. Mogu ti reći više mi se svidjalo kako je sve djelovalo kad je mali igrao nego Jamak, mada je Jamak za pohvalu svakako zadnjih godinu dana.
Moze ovo sto si govorio,da recimo igra tece bolje sama po sebi,ako je Dado u centralnoj ulozi gdje lopta tece,a da nema Jamaka,pa da to izgleda bolje i funkcionalnije.Po meni je to zato sto si onda dobio jednog trkaca vise u sredini,uz Dadu,jos dva u sredinia svi trce dosta,pa je i mogucnost predaje lopte veca,pogotovo kada se krila dobro otvaraju i eventualno bocni igraci imaju cesto ubacivanje pa se pravi visak.Sve to moze i djeluje.Za mene je ofanzivni vezni onaj igrac koji izmislja nacine kako da kratkim dubinskim ili jednostavnim pasom lopta dodje do napadaca za poentiranje.
@Avlami - nevjerovatno

sad sam bio sa Mirom i kaze mi da mu jos niko nista nije javio (mislim do utorka da rece da ce se znati) znaci jos se razmatra i nije 100% da je on novi direktorPlaviSaJUGA je napisao/la:Komentara glupih na izboru novog direktora bože dragi! Pa jel bi Osim ubacio nekog svog da zna da nije sposoban voditi tu funkciju u fudbalskom klubu Željezničar?!?
Previše su oba Osima uradila za ovaj klub da bi zbog nekih rodbinskih veza nastetili klubu!
Eh svašta!
 Da i navijaci izraze svoje misljenje.
  Da i navijaci izraze svoje misljenje. 
Gledaj travaru asocijacije ccccclafomamone je napisao/la:Miro Joint

joj ja sam.ennis je napisao/la:Nije on upropastio KK Bosna,ima tu do njega jos punobhsport je napisao/la:Taj je daleko od gospodina, upropastio je KK Bosna, sada treba i Zelju?ennis je napisao/la: Gospodin Imamovic???
Definitivno taj nije u pitanju, hvala Bogu, neka mu je kuca dalje od nase.
Ma da se ne lazemo nisu neke pare nisti su se ispruzli s nekom lovom druga je stvars sto su ova djeca loziona onaj stavio sliku igraca za svedskim stolom i komentira milijarderiAlipasino je napisao/la:Uzet titulu ove godine ce biti tezak udarac Tanovim milijarderima.Nikad sladja nece bit a ima ih toliko.
 to je tako kad nisi naucio ni osnovno da imas.
  to je tako kad nisi naucio ni osnovno da imas.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.