Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva !? nije valjda ibrak !MortemHz je napisao/la:Pa ja, igraci koji su igrali i iznijeli polusezonu su otisli, drugi su protiv vas igrali
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
tako ćete i vi proći na Tušnju, kao što je i Zrinjski, bez šuta do 90 min, samo što ćete za razliku od njih vi dobit' batine, čisto da vam vratimo za onaj čobanluk na Koševu
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U svakoj sezoni smo osvojili po jedan trofej.samirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva !? nije valjda ibrak !MortemHz je napisao/la:Pa ja, igraci koji su igrali i iznijeli polusezonu su otisli, drugi su protiv vas igrali
Ne vidim gdje smo to krahirali?
Bilo je losih poteza i odluka kao i svugdje, ali nikakvog kraha nije bilo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dovodjenje ikandea i stepanova nije krah još su dobro zaradili što nisu igrali za FKS !FrancescoTotti je napisao/la:U svakoj sezoni smo osvojili po jedan trofej.samirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva !? nije valjda ibrak !MortemHz je napisao/la:Pa ja, igraci koji su igrali i iznijeli polusezonu su otisli, drugi su protiv vas igrali
Ne vidim gdje smo to krahirali?
Bilo je losih poteza i odluka kao i svugdje, ali nikakvog kraha nije bilo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazem se. Upravo ovo sto sam rekao, losi potezi nase uprave.samirr je napisao/la:
Dovodjenje ikandea i stepanova nije krah još su dobro zaradili što nisu igrali za FKS !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikakav krah, vidim da zapocinjes svadju i prepirku jer zalis zbog necega iako ti ja normalno odgovoram. Uvijek se mogu desiti greske i mi smo otjerali te greske, doveli malo stranih igraca i forsirali momke koji su bili ovdje, vjerovatno ti hoces da ovo predstavis kao nesto sto je lose ali mi ustvari izgledamo dosta bolje i dosta dosta zdravije nego proslu polusezonu koja je stvarno bila ocajna.samirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva !? nije valjda ibrak !MortemHz je napisao/la:Pa ja, igraci koji su igrali i iznijeli polusezonu su otisli, drugi su protiv vas igrali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tanak ovaj desni bek Slobode,ko kanapa.
Prije 5 minuta pustio stream i 2 sanse za cist gol preko desne strane.
Ovaj trener Norvezana je smor.Frajer ne usucuje.
Prije 5 minuta pustio stream i 2 sanse za cist gol preko desne strane.
Ovaj trener Norvezana je smor.Frajer ne usucuje.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ako nije krah da igrace koje dovedes na ljeto Ikande, Stepanov i Ostrakovic svi zajedno nisu odigrali zajedno 10-ak utakmica za FKS i jos im dobro platis za raskid ugovora sta onda jeste krah ?MortemHz je napisao/la:Nikakav krah, vidim da zapocinjes svadju i prepirku jer zalis zbog necega iako ti ja normalno odgovoram. Uvijek se mogu desiti greske i mi smo otjerali te greske, doveli malo stranih igraca i forsirali momke koji su bili ovdje, vjerovatno ti hoces da ovo predstavis kao nesto sto je lose ali mi ustvari izgledamo dosta bolje i dosta dosta zdravije nego proslu polusezonu koja je stvarno bila ocajna.samirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva !? nije valjda ibrak !MortemHz je napisao/la:Pa ja, igraci koji su igrali i iznijeli polusezonu su otisli, drugi su protiv vas igrali
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jednostavna losa procjena uprave, to se svima dogadja. Krah je malo ''jaca'' rijec i ne moze se koristiti u ovom momentu. 2-3 igraca nisu zadovoljila, malo im jaca plata bila i onda su na kraju otjerani, lagano i odlicno uradjeno poslije greske. Kakav Ostrakovic, nije on imao veliku platu uopste, rezervni obicni golman.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znacenje rijeci krah:
-"Slom, propast, bankrot, debakl, stečaj, katastrofa".
Koliko je to igraca sarajevo dovelo na ljeto ?MortemHz je napisao/la:Jednostavna losa procjena uprave, to se svima dogadja. Krah je malo ''jaca'' rijec i ne moze se koristiti u ovom momentu. 2-3 igraca nisu zadovoljila, malo im jaca plata bila i onda su na kraju otjerani, lagano i odlicno uradjeno poslije greske. Kakav Ostrakovic, nije on imao veliku platu uopste, rezervni obicni golman.
5. mjesto nije katastrofa ?FrancescoTotti je napisao/la:Znacenje rijeci krah:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekao sam vec da je ocajna polusezona i to je to. 6 bodova nije neka pljacka a jedna polusezona je zavrsena, ostala je kompletna druga da se odigra. Imali smo manje vremena a veci zaostatak prosle sezone za Sirokim pa mi bili prvaci a oni ni u evropu nisu otisli. Nije to nista strasno jos.samirr je napisao/la:5. mjesto nije katastrofa ?FrancescoTotti je napisao/la:Znacenje rijeci krah:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Peto mjesto NA POLUSEZONI, i to apsolutno nije krah pa cak ni za FK Sarajevo, obzirom da je prvo mjesto udaljeno 6 bodova.
Na polusezoni, to je kljucna rijec koju vi tuzlaci ne kontate.
Na polusezoni, to je kljucna rijec koju vi tuzlaci ne kontate.
nije 6 bodova ništa baš toliko bjezite zelji i celiku koji je sedmi...MortemHz je napisao/la:Rekao sam vec da je ocajna polusezona i to je to. 6 bodova nije neka pljacka a jedna polusezona je zavrsena, ostala je kompletna druga da se odigra. Imali smo manje vremena a veci zaostatak prosle sezone za Sirokim pa mi bili prvaci a oni ni u evropu nisu otisli. Nije to nista strasno jos.samirr je napisao/la:5. mjesto nije katastrofa ?FrancescoTotti je napisao/la:Znacenje rijeci krah:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Haman da nema svrhe sa ovim raspravljat...
Sto vise pokusavam sve mi se glupljim prikazuje.
Normalni tuzlaci vracajte se
eto nek si ti pametan.FrancescoTotti je napisao/la:Haman da nema svrhe sa ovim raspravljat...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nista strasno, imamo iskustva u stizanju i veceg zaostatka kao sto rekoh.
nije sad neki bauk ali sve u svemu hvala dini za streamMortemHz je napisao/la:Nije nista strasno, imamo iskustva u stizanju i veceg zaostatka kao sto rekoh.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niste nam vi svakosamirr je napisao/la:nije sad neki bauk ali sve u svemu hvala dini za streamMortemHz je napisao/la:Nije nista strasno, imamo iskustva u stizanju i veceg zaostatka kao sto rekoh.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.