U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
hrvati su bili smao 1 godinu mladji plus jako uigrani i na domacem terenu! Kod nas je bilo dosta debitanata jer se pravi nova ekipa! Prvi put je zaigrao i Velic iz Stuttgarta. Jel neko zna, da li je i Bijelic stigao da dodje na okupljanje?
hvala i svako dobro!
Selam
hvala i svako dobro!
Selam
Pa ovaj nema ni jednog stopera na klupi. Ajde da mogu i shvatiti da krilo moze igrati beka ali ovo za stopera je drama. Kakvi su ovo treneri majko mila. Odake ih samo ovakve iskopaju? Protiv Kazahstana Milosevic mijenja Merajica. Potezi ovog Nestorovica su avangarda. Niko ga ziv ne razumije.sajo10 je napisao/la:
Ovaj ko Pape Susic, pola tima vezni igraci...
Inace sa proslog spiska nema: Merajic, Miletic, Mihojevic, Modic, Lazic, Suljjic, Predragovic, Jelisic, Hodzic i Bajic.
Milošević mijenja Merajića i Hajradinović prelazi na lijevog beka, a Milošević zauzima Hajradinovićevu poziciju. Jednostavno.
DRUG NEBI TI PUNCA
I nestane jedini igrac koji je kako tako odigrao prvo poluvrijeme. Vrlo jednostavno kao da je pitao trenera Kazahstana koji je mijenjao igrace da zaustavi Hajradinovica.bagrcavi je napisao/la:Milošević mijenja Merajića i Hajradinović prelazi na lijevog beka, a Milošević zauzima Hajradinovićevu poziciju. Jednostavno.
-
- Kontakt:
Posto na ovom forumu se svi javljaju kad treba da se neko błati ili psuje a kad se treba sta resersirati to nikako neide, da ja onda sebi sam odgovorim:
BiH U-19: Ćutahija, Kadušić, Pašagić, Mustedanagić, Velić, Ćorović, Herić, Jović, Kremenović, Gojak, Lelić.
Sa klupe usli: Muminović, Bajić, Fatić, Osmanović, Duraković, Demirović, Bondža, Hušić, Bjelić.
BiH U-19: Ćutahija, Kadušić, Pašagić, Mustedanagić, Velić, Ćorović, Herić, Jović, Kremenović, Gojak, Lelić.
Sa klupe usli: Muminović, Bajić, Fatić, Osmanović, Duraković, Demirović, Bondža, Hušić, Bjelić.
Sto ce nestati... Hajradinovic i jeste lijevi bek, a ne krilo... to je igrao i u Zeljinom prvom timu i u omladinskom pogonu, a i u Olimpicu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:
hahahaahha to @edinjo brate
I ja sam govorio da su vjerovatno 98 hrvati, a i naših je bilo 7-8 98-ih. PUno novih što kažeš i bez nekoliko najboljih igrača. Čovjek malo probavao i eto nije uspjelo. Ovi hrvati idu na svjetsko što znači da im je ova generacija iznad ostalih pa je i to razlog poraza jer to znači da nije neka standardna generacija, tj standardnog kvaliteta nego nadprosječna. Naša 97 je prosječna, a ovdje i fale najbolji kao što rekoh. Nekoliko ovih pozvanih 98 su iznad prosjeka ali oni nisu puno ni igrali. Vidim većinom su ušli.

Pa onda su od pocetka igrala 2 lijeva beka. Ofanzivni i defanzivni. Sa tim sto je defanzivni igrao protiv nas.Peace je napisao/la:Sto ce nestati... Hajradinovic i jeste lijevi bek, a ne krilo... to je igrao i u Zeljinom prvom timu i u omladinskom pogonu, a i u Olimpicu...
Pa dobro zavisi kako gledas... moze on igrati i krilo... pa i memija u repki igra krilo, a u Zelji beka... kad su polivalentni... ali opet logicno bolji su na primarnoj poziciji...dubrovnik je napisao/la:Pa onda su od pocetka igrala 2 lijeva beka. Ofanzivni i defanzivni. Sa tim sto je defanzivni igrao protiv nas.Peace je napisao/la:Sto ce nestati... Hajradinovic i jeste lijevi bek, a ne krilo... to je igrao i u Zeljinom prvom timu i u omladinskom pogonu, a i u Olimpicu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Hoce biti TV Prenos negdi
kad tačno igramo

Streama nema na BHT1 ali za ocekivati je da neka od domacih tv kuca bude prenosila mec.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ima li ko na ovom forumu da ide na tekmu??
Mrsko mi se nakanit iako imam 100 km
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mrsko mi se nakanit iako imam 100 km

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam ni mislio da bi mogli odraditi gostujuću utakmicu mlade repkesajo10 je napisao/la:
Streama nema na BHT1 ali za ocekivati je da neka od domacih tv kuca bude prenosila mec.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ima li kakav stream za tekmu
Jel moguće da nema nigdje prijenos ove utakmice, da nijedna Švicarska televizija ne vrši isti?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
danas sve ispod 4-5 komada u nasoj mrezi bice uspjeh, jer sa ovim znalcem na klupi mi necemo daleko dogurati...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut

Pocetni sastav:

Klupa: