RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

felix123
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la felix123 » 11 apr 2012, 22:05

ANTIFA ! je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:2:0 :cry: .
A jbg , al svejedno SISAJ SISAJ SIROKI PLAVO BIJELE BOJE , SISAJ SISAJ SIROKI SKRIPARI SE BOJE ! :)
Nek se nasisa Siroki iako ih nemozemo dobit :lol:
Meni nije jasno kako ovakve osobe uopce dobiju pristup internetu,a da ne spominjem forum
Ustedit cu ti 20 KM kojih bi trebo dat doktoru
DIJAGNOZA -Liječi se !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 apr 2012, 22:08

felix123 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:2:0 :cry: .
A jbg , al svejedno SISAJ SISAJ SIROKI PLAVO BIJELE BOJE , SISAJ SISAJ SIROKI SKRIPARI SE BOJE ! :)
Nek se nasisa Siroki iako ih nemozemo dobit :lol:
Meni nije jasno kako ovakve osobe uopce dobiju pristup internetu,a da ne spominjem forum
Ustedit cu ti 20 KM kojih bi trebo dat doktoru
DIJAGNOZA -Liječi se !!
Aj bola brisi , da nebi rata nebi asfalta vidio jadan i nebio i gadite mi se i mrs sa ove teme u svoj kamenjar !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 apr 2012, 22:09

Cestitke Velezu na borbenosti, ako nista korektno postuju dres koji nose, sad, to sto nisu ta potrebna i dovoljna kvaliteta, to je druga prica, doci ce valjda i drugi dani.
A sto se tice utakmice, sudac je bio katastrofa prema obje ekipe, al ni po cemu nije odlucio susret u svakom slucaju, navodim ga cisto iz razloga kakvi sve ljudi sude u premijer ligi, nigdje veze, iskartonirao ekipe bez potrebe, ali eto srecom nije ni na sto utjecao jer realno bili smo puno bolji, a najbolji pojedinac kod Veleza ponovno Bandovic.
Sretno u nastavku. Antife i felix (ne znam sta mu odgovaras uopce, vidis da je klinac), dosadjujete i spamate bezveze temu individualnim prepucavanjima.
...Život za Široki...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 apr 2012, 22:14

Trener Veleža ljut
Varešanović: Ovakve sudije preko veze dolaze na liste!
Piše: M. Karačić
Danas, 21:37
Velež je poražen od Širokog na Pecari, a trener Rođenih Mirza Varešanović nakon susreta bio je vidno ljut i nezadovoljan suđenjem.

"Glavni akteri ove utakmice nisu bili igrači nego sudac. Ne znam kako se zove i ko ga je poslao da sudi. Nisu bila ni dva ozbiljna starta na ovoj utakmici, a on je pokazao ovoliko žutih kartona. Ovo je bila više prijateljska utakmica, a sudac je potpuno podbacio. Katastrofa. Ne znam kako dolaze na listu, a pretpostavljam preko veze. Svirao je penal za nas koji nije postojao. Ne znam šta je s tim htio postići. Moram naglasiti da pobjeda Širokog nema veze sa lošim suđenjem. Široki je zasluženo slavio, jer je kvalitetnija ekipa od nas trenutno. Pitanje je kako ćemo ja i kolega Bloudek sastaviti momčad za slijedeće kolo", rekao je Varešanović.

"Obje ekipe su odigrale dobar meč, kao i u Kupu Bosne i Hercegovine. Bila je jako dobra utakmica, nismo bili nadmoćniji iako smo igrali sa igračem više, što govori da je Velež dobar ekipa koja je odlično vođena s klupe. Zadovoljan sam sa ponašanjem i igrom obje ekipe", rekao je strateg Širokog Marijan Bloudek.

svaka čast Mirza za ovo, a klošaru iz Travnika koji bruka vezirski grad: "Dabogda ti za lijeka trebalo".

poruka Ivici Osimu: " Osime ako ti ovo nije dovoljno da sankcionišeš neke ljude, bolje odstupite i ti i taj komitet koji je očigledno sebi svrha kao i sve u ovoj državi".

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 apr 2012, 22:17

AlemC85 je napisao/la:Trener Veleža ljut
Varešanović: Ovakve sudije preko veze dolaze na liste!
Piše: M. Karačić
Danas, 21:37
Velež je poražen od Širokog na Pecari, a trener Rođenih Mirza Varešanović nakon susreta bio je vidno ljut i nezadovoljan suđenjem.

"Glavni akteri ove utakmice nisu bili igrači nego sudac. Ne znam kako se zove i ko ga je poslao da sudi. Nisu bila ni dva ozbiljna starta na ovoj utakmici, a on je pokazao ovoliko žutih kartona. Ovo je bila više prijateljska utakmica, a sudac je potpuno podbacio. Katastrofa. Ne znam kako dolaze na listu, a pretpostavljam preko veze. Svirao je penal za nas koji nije postojao. Ne znam šta je s tim htio postići. Moram naglasiti da pobjeda Širokog nema veze sa lošim suđenjem. Široki je zasluženo slavio, jer je kvalitetnija ekipa od nas trenutno. Pitanje je kako ćemo ja i kolega Bloudek sastaviti momčad za slijedeće kolo", rekao je Varešanović.
"Obje ekipe su odigrale dobar meč, kao i u Kupu Bosne i Hercegovine. Bila je jako dobra utakmica, nismo bili nadmoćniji iako smo igrali sa igračem više, što govori da je Velež dobar ekipa koja je odlično vođena s klupe. Zadovoljan sam sa ponašanjem i igrom obje ekipe", rekao je strateg Širokog Marijan Bloudek.

svaka čast Mirza za ovo, a klošaru iz Travnika koji bruka vezirski grad: "Dabogda ti za lijeka trebalo".

poruka Ivici Osimu: " Osime ako ti ovo nije dovoljno da sankcionišeš neke ljude, bolje odstupite i ti i taj komitet koji je očigledno sebi svrha kao i sve u ovoj državi".
O ovome se najviše radi nakon ove utakmice ! :evil: :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 apr 2012, 22:20

A sačekaj malo, evo na stranu i sudije i sve a zašto niko ništa ne kaže o ovim rezultatima u zadnje četiri utakmice ?

Mirza ono to ko normalno, samo spomene i idemo dalje. De' bola. Znači, isti scenarij kao i na početku sezone. Malo nas razvesele i onda žestok pad. Ccc.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 apr 2012, 22:34

ne treba braniti Mirzu, ali mi se čini da malo pomalo na naš način, već sudije počinju dolaziti u prvi plan ništa novo.

večeras je to bio Terzić iz Travnika, a ko je slijedeći? ako se ovako nastavi prvenstvo će postati do kraja smijurija ako i već nije, jer ovakvi klošari ubiše i ono malo fudbala...bojim se još težih incidenata sa sudijama, jer u svakom kolu imamo pritužbe, vrijeme je gosp. Osime da stanete u kraj, inače će biti svega i svašta a najmanje fudbala...

čestitam Širokom na pobjedi, i ovo gore nije alibi, nego istina.......

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 apr 2012, 22:38

Tacno - i ne treba braniti Mirzu.

Mirza se mora ponasati kao profesionalac i ako zeli da ulozi zalbu na sudjenje - nek je ulozi. Ovako zuganjem na sudiju moze samo Veleza kostat para za odstetu. Postoje pravila protiv ovakvih istupa trenera - on mora znat da to nemoze govorit.

Ima okrenut ljude u FSBiH i pitat za sudiju - zasto ovo iznosit u medije. Sigurno ni treneru Sirokog nije bilo drago sto mu je toliko igraca pozutilo - pa opet nije nista reko.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 apr 2012, 22:45

Pustite sudije, šta sa našom igrom ?
3 gola u 8 utakmica !

Zabrinjavajuće ? Ili je možda stvarno preče pričati o sudiji koji na kraju krajeva i nije utjecao na rezultat.
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 11 apr 2012, 22:51

Malkice katastrofalna efikasnost :o
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 apr 2012, 22:59

nem73 je napisao/la:Malkice katastrofalna efikasnost :o
Prosto sumnjam da ćemo sljedeću utakmicu dobiti jer nas je i sudija pripremio za kiks a i mi sami ne znamo dati gol. Još koje kolo i onda neka ide. Ne može tako više. Nije prvi koji je lijepo pričao i ''udvarao se'' raji a ništa bolje nije pokazao od ostalih.
Who dares, wins !

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 11 apr 2012, 23:19

vec smo objezbjedili opstanak, sad sljedi serija prodanih utakmica pa cemo upravu upet na ljeto hvalit kako je klub financiski stabilan :lol: :P

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 apr 2012, 23:22

Rodjeni_BRato je napisao/la:vec smo objezbjedili opstanak, sad sljedi serija prodanih utakmica pa cemo upravu upet na ljeto hvalit kako je klub financiski stabilan :lol: :P
Da bar hoće tako biti već vazda bude, zalevatili nas svi. :?
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 apr 2012, 23:24

ne želim govoriti o teorijama zavjere, ali pošto moj stari slučajno poznaje jednog našeg hercegovca koji je delegat na utakmicama naše fildžan lige, i pita ga: pa šta ovo velež ni Leotara ne može dobiti, a on odgovori: da je već počela prodaja bodova, FUJ. šta bi rahmetli Sula da je živ rekao na ovo?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 apr 2012, 23:29

Pa tako je u nas stalno , kad nemozemo ni gore ni dole , pocinje rasprodaja bodova , do kad tako nezna se .. :?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 apr 2012, 23:36

AlemC85 je napisao/la:ne želim govoriti o teorijama zavjere, ali pošto moj stari slučajno poznaje jednog našeg hercegovca koji je delegat na utakmicama naše fildžan lige, i pita ga: pa šta ovo velež ni Leotara ne može dobiti, a on odgovori: da je već počela prodaja bodova, FUJ. šta bi rahmetli Sula da je živ rekao na ovo?
Jedino smo kod Leotara uvijek mogli uzeti bodove i njima halalim koji bod za njihov opstanak ali izgleda da ima tu još dosta nekih stvari ali eto, da ne bude da roncam nešto onda neću o tome. Vidjet ćemo na kraju sezone jesu li ova sekiracija i briga bile uzalud.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 apr 2012, 23:51

aha, pa meni je Leotar nekako uvijek bio simpa klub, ponajviše zbog tradicije i dobrih igrača koji su izlazili iz njihove škole fudbala, a mnogi su ostvarili super karijere u veležu.... ;)

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 11 apr 2012, 23:56

AlemC85 je napisao/la: već počela prodaja bodova
nije prodaja bodova nego prodaja i ono malo blentave raje koja je uz klub,
jednu smo utakmicu imali skoro pa 3 milje ljudi na stadionu,
sad je pak vrijeme da se vratimo na one standardne i katastrofalne posjete od 300do500 :twisted:

al normala, ko ne zna sa rajom nije mu ni zamjerit! :arrow:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 00:01

nem73 je napisao/la:
al normala, ko ne zna sa rajom nije mu ni zamjerit! :arrow:
Tako je majstore, pokazali su svojim zalaganjem kol'ko zaslužuju potporu...

Šminka, lagano u grad, a na terenu isto zadnje kenje koje čekaju smrt...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 apr 2012, 00:03

pa ljudi trebamo priznati nismo uspjeli u KUP -u, to znamo, ima još do kraja prvenstva 9 kola i treba ih dostojanstveno odigrati i već sada početi razmišljati šta i kako dalje, tj. praviti planove za slijedeću sezonu, mada moram priznati da je ova sezona uspjeh jer prvi put nismo strahovali za opstanak, a što je najbitnije, u gostima igramo veoma dobro i čvrsto, ali je zato realizacija - KATASTROFA, i već bi sada treba razmišljati o mogućem rješenju za tu poziciju......

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.