Odlicna partija kapitena, imao je samo jednu gresku kad je malo driblao, u svakom slucaju odlicno odradjeno i nadam se da ce nas voditi i na SP u Rusiju.Nerminovic je napisao/la:Kapiten danas kapitenski, sta drugo reci
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dobra partija, al' mog'o je sve prosuti s onim nepotrebnim izletom naprijed, sreća Begović nas spasi, inače ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da smo primili gol.
Doktorski kao i uvijek. Daje takvu sigurnost citavoj ekipi. Hvala ti kapitenu, sretna je ekipa koja tebe dovede i sretna je Bosna i Hercegovina sto te ima. 
Buduci selektor.

Buduci selektor.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato treba imati diplomu, a njegova zadnja je svjedočanstvo za osam razreda osnovne.Cartman je napisao/la:Buduci selektor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa eto vec je obrazovaniji od Safeta onda.Virtu4l je napisao/la:Zato treba imati diplomu, a njegova zadnja je svjedočanstvo za osam razreda osnovne.Cartman je napisao/la:Buduci selektor.

Cartman je napisao/la:Pa eto vec je obrazovaniji od Safeta onda.Virtu4l je napisao/la:Zato treba imati diplomu, a njegova zadnja je svjedočanstvo za osam razreda osnovne.Cartman je napisao/la:Buduci selektor.

Hahahahhaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovako se to radi dubrovačka trubo."Gol koji smo primili je moj, s obzirom na to da sam ja pogriješio kod njihovog centaršuta" - Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imali smo los dan, podbacila je cijela ekipa, mi smo i veceras mogli da izgubimo (hvala Izete)Burundi je napisao/la:Pape: "Ne znam zasto smo izgubili"
Ja definitivno ovu reprezentaciju ne mogu zamisliti bez Emira. Čovjek ulijeva takvu sigurnost u našu odbranu da je to nevjerovatno. Ja da sam selektor zvao bih ga u reprezentaciju još 5 godina minimalno.
Gledam malo reprizu, koji sprint covjeka sa skoro 35 godina u 93. minuti utakmice. Od odbrane sve do kaznenog prostora Izraela i napravio sansu Dzeki. Svaka cast majstore, i najveci mrzitelji moraju priznat znacaj ovog covjeka za ovu ekipu. I fudbalski i psihicki. Hvala ti veliki Emire.
Ajax je napisao/la:
![]()

Veliki igrac. Gdje god je igrao uvijek je bio starter i lider na terenu. I to ce opet biti i u novom klubu sada. Steta sto nije igrao u jos vecim klubovima na vrhuncu karijere. Imao je kvalitet samo ga nije mogao ko pogurati iz malog Zagreba i tada jos ne toliko poznate reprezentacije. Mislim da bi i tamo bio lider i starter.
Inace @Sheyi navodno je odbio Panathinaikos nisu ponudili dovoljno love. Tako sam juce procitao.
Inace @Sheyi navodno je odbio Panathinaikos nisu ponudili dovoljno love. Tako sam juce procitao.
Valjda će pronaći neki klub do početka priprema, sigurno da je bolje da odradi pripreme s klubom nego da se sprema negdje sam za prijateljsku, Belgiju i Andoru, sad je i on valjda negdje na odmoru. Uživa u blagodatima sunca, mora i plodovima 
A imam osjećaj da će on na kraju završiti negdje u Turskoj, Besiktas, Galata, Fener, možda ga Safko i Balja dovedu u ovaj klub s kojim pregovaraju..

A imam osjećaj da će on na kraju završiti negdje u Turskoj, Besiktas, Galata, Fener, možda ga Safko i Balja dovedu u ovaj klub s kojim pregovaraju..

A da je bio dobar sa Sajom on bi ga u PSG sebi doveo
Mozda i u Barcelonu, Marseille, Galatasaray, Besiktas i neki spor, a i dobio bi drzavljanstva Japana, Irana i Grcke.mirzatele je napisao/la:A da je bio dobar sa Sajom on bi ga u PSG sebi doveo
@Sheyi: Zamisli napit se sa tom trojicom.

Neka odmori koju sedmicu, zaslužio je. Ako ne pronađe klub, on opet može sa nekim premijerligaškim klubom održavat formu i opet bi nam bio od velike koristi do kraja ovih kvalifikacija a Boga mi i aBd na EURU
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MElloo, Zglavkar i 41 gost.