Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vjerovatno ambicija da se malo realizira kao trener, koliko vidim on je do sada uglavnom bio pomocnik i vodio neke azijske klubove.FairBet je napisao/la:Nisi![]()
Segrt je jedan od kvalitetnijih trenera u nasem prvenstvu.
Nemam pojma kako tamo zavrai
Onda 12 klubova ne bi igralo ovu liguFudbal je napisao/la:Da li je istina da klubovi koji imaju poreskog duga nece moci registrovati fudbalere izvan granica BiH? kao i da ce tesko dobiti licencu za proljecni dio PL?
Svaka čast na trudu,odlična analiza dole navedenog trojcazeljeznicar1 je napisao/la:http://korner.ba/istrazili-smo-premijer ... i-do-sada/
Nije jos bio sastanak...stampy je napisao/la:Šta je idlučeno? Hoće li se skraćivati liga? i ako da, kada? Gledam malo Slovence i Hrvate sa po 10 klubova - četverokružno. Izgleda da daje rezultate...
ma bolje ista nego nista, ja se sve bojim da ovi nasi ne budu skracivali po dva, pa da se ne desi da imamo ligu 14 za dvije godine, pa tek onda ligu 12 i eventualno liga 10, kod nas nista normalno nije pa me ni ovako nesto ne bi cudilo od glavesina iz savezaMortemHz je napisao/la:Ako bude skracivanje bit ce prvo na 12 ja mislim...iako je odmah 10 puno bolje..ne znam kako bi uopste funkcionisao trokruzni sistem,nepravedno je
Apsolutno,pa mi imamo najvecu pauzu u Europistampy je napisao/la:I Austrija ima 10 klubova. Taj 4-kruzni sistem daje puno vise utakmica tako da su pauze vrlo kratke. Stalno se igra a igraci ne izlaze iz forme. To je onaj engleski tempo. Naravno klubovi ce trebati vise igraca (siru klupu) da sve to izdrze.
Bolje i to već da bude na ovih 16, da se nikad ništa ne pomjera s mrtve tačke.THEC je napisao/la:ma bolje ista nego nista, ja se sve bojim da ovi nasi ne budu skracivali po dva, pa da se ne desi da imamo ligu 14 za dvije godine, pa tek onda ligu 12 i eventualno liga 10, kod nas nista normalno nije pa me ni ovako nesto ne bi cudilo od glavesina iz savezaMortemHz je napisao/la:Ako bude skracivanje bit ce prvo na 12 ja mislim...iako je odmah 10 puno bolje..ne znam kako bi uopste funkcionisao trokruzni sistem,nepravedno je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.