FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mariga je bio zmaj u Parmu..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Ma da hoce samo dva titana but spremna,za ostalo se ne sikiram. Jos ne mogu da dodjem sebi on one trice u Bergamu 
P.S. Da hoce Coutihno sutra pocet,protiv Partizana je bio nevjerovatan... dok ga onaj lola ne polomi.

P.S. Da hoce Coutihno sutra pocet,protiv Partizana je bio nevjerovatan... dok ga onaj lola ne polomi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ima da cagliari nezna sta ga je snaslo
Pa sta je sa Sneijderom on izgleda ceka zimu pa ode , pise se da je spreman za utakmicu al eto njega nema.

Pa sta je sa Sneijderom on izgleda ceka zimu pa ode , pise se da je spreman za utakmicu al eto njega nema.
meni je sneijder drag, ipak je svjetski poznat igrac, ali ako je bolje za njega i klub rastanak onda neka bude. svejedno mi je ko igra sve dok inter pobijeduje.
Ja bih Cassana ostavio na klupi, a Ricky da pocne, a onda u drugom ubaciti dva genija i gledamo Casstinho Show 

Strama o Duncanu:
Nadam se da će se sredit kakva dobra posudba za njega gdje će redovno igrati,pa da ga za koju sezonu gledamo i u prvoj ekipi.Duncan è il mio grande rammarico è il giocatore a cui sono riuscito a dare meno spazio. Per noi è un giocatore importante, vedremo se sarà il caso di darlo in prestito
Longo dao gol danas, dao je i za mladu repku u prijateljskoj protiv Spanjolaca prije par dana. Veseli njegova dobra forma.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Merdasi nerjeseno...idemo sutra pobjedit i doci lopovima na 2
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Dajte ba pustite se njih,ko ih yebe
Idemo opet u novi nalet nakon poraza u Bergamu,lijepo je vidjet da se vecina tako brzo oporavila,takodjer bi volio vidjet Rickya,nek mu se da sansa par utakmica u kontinuitetu pa da vidimo jel za Inter il nije,vec je godinu i pol u Serie A i nek iskaze svoj talenat a malom minutazom i prevelikom zeljom za dokazivanjem se dzabe prosipa ko i za onih par minuta vs Atalanta...

Idemo opet u novi nalet nakon poraza u Bergamu,lijepo je vidjet da se vecina tako brzo oporavila,takodjer bi volio vidjet Rickya,nek mu se da sansa par utakmica u kontinuitetu pa da vidimo jel za Inter il nije,vec je godinu i pol u Serie A i nek iskaze svoj talenat a malom minutazom i prevelikom zeljom za dokazivanjem se dzabe prosipa ko i za onih par minuta vs Atalanta...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tako je Pupi
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Juan pod znakom pitanja, sutra najvjerovatnije Silvestre zauzima njegovu poziciju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Napoli samo bod uzeo.Idemo dobit ovo sutra za novo odvajanje.
puma druze evo ono o cemu sam ti pricao , ovo pitanje sam jos postavio nekada u junu 2011 godine pa mi je adointer odgovorio da ovaj igrac ne bi igrao isto kao i Coutinhomeho-medo je napisao/la:Sta je ovo vi ste bili zainteresirani za el shaarawya ali cini se da on prelazi u milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pusti ba adu ne zna procjenit talenta
A da smo ga uzeli sad bi vi vodili grcevitu borbu za opstanak
Zahvali sto don MM razmislja ko i nas ado

A da smo ga uzeli sad bi vi vodili grcevitu borbu za opstanak

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Pupi04 je napisao/la:Pusti ba adu ne zna procjenit talenta![]()
A da smo ga uzeli sad bi vi vodili grcevitu borbu za opstanak![]()

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Idemo danas po nova 3 boda,valjda ce Juan moci odigrati,Couti je na klupi ako zaskripi da im napravi dar mar 

FORZA INTER!
FORZA INTER!
[youtube][/youtube]
ado se smije kladit da je Coutinho sad u Milanu igrao bi kao i El Sharafi,,al ne moze jadnik nikad ni doc na vrstu od ovih u napadu Cassano,Palacio,Milito pa dodje i Sneijder pa Alvarez i sta ce,,,a ovi ko namjerno svi dobro odigraju pa opet jadni Coutinho ostane na klupi,,dok u Milanu il se Pato povrijedi,il Robinho zayebe situaciju,pa Emanuelson jednu dobar dvije nije,,i sta vi znate kako ja i moj jaran MM razmisljamo,sve je to dio taktike koja nas vodi na vrh tabele
ado se smije kladit da je Coutinho sad u Milanu igrao bi kao i El Sharafi,,al ne moze jadnik nikad ni doc na vrstu od ovih u napadu Cassano,Palacio,Milito pa dodje i Sneijder pa Alvarez i sta ce,,,a ovi ko namjerno svi dobro odigraju pa opet jadni Coutinho ostane na klupi,,dok u Milanu il se Pato povrijedi,il Robinho zayebe situaciju,pa Emanuelson jednu dobar dvije nije,,i sta vi znate kako ja i moj jaran MM razmisljamo,sve je to dio taktike koja nas vodi na vrh tabele

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za danasnji mec sa Sardinjanima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Juan-Samuel-Ranocchia .... das sex reka bi Anton
Mnogo mi se đasvi postava. Ocekujem 3 boda i barem pobjedu u hendikepu, ali mi smo Inter tako da tko zna

Mnogo mi se đasvi postava. Ocekujem 3 boda i barem pobjedu u hendikepu, ali mi smo Inter tako da tko zna

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Samo udarnicki... Da hoce dat koji gol u prvom da Coutinha malo vidim u drugom.
Za Alvareza sam sve sigurniji da ce bit prodat. Muha bez glave. Al eto,vidicemo kakav ce bit do polusezone.
Za Alvareza sam sve sigurniji da ce bit prodat. Muha bez glave. Al eto,vidicemo kakav ce bit do polusezone.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.