FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 00:59

AsharaK je napisao/la:Nema tu puno polemike, to mogu biti Svraka sa starom formom ili eventualno Tomić :-)
Da, ali sad smo u veznom redu baš zagužvali. Možda je opet Muamer najbliži, samo neka nastavi tamo gdje je stao pred kraj prvog dijela sezone.
invincible1921 je napisao/la:ponavljam to autoamatski povlaci da zove igraca iz sarajeva,tako da...
Ne mora značiti, vidiš da su kod njih sve internacionalci 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 31 jan 2014, 01:10

Virtu4l je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nema tu puno polemike, to mogu biti Svraka sa starom formom ili eventualno Tomić :-)
Da, ali sad smo u veznom redu baš zagužvali. Možda je opet Muamer najbliži, samo neka nastavi tamo gdje je stao pred kraj prvog dijela sezone.
invincible1921 je napisao/la:ponavljam to autoamatski povlaci da zove igraca iz sarajeva,tako da...
Vjerujem da nista od tog nema. Ali po meni ako iko zasluzuje poziv to je Zola (tanki smo na DM) ili Tomic naj igrac PL-a trenutno.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 31 jan 2014, 01:13

normalaba je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Vjerujem da nista od tog nema. Ali po meni ako iko zasluzuje poziv to je Zola (tanki smo na DM) ili Tomic naj igrac PL-a trenutno.
Ne znam samo kako misliš da Zola dođe do reprezentacijea čovjek slomio nogu nije igrao skoro godinu ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 31 jan 2014, 08:39

Ljepota čitati temu 8-)

Što se tiče poziva u reprezentaciju, mislim da Tomić jedino zalužuje da ga se pozove. Stanić se trudi i sve to stoji, ali njegov odnos van terena je smiješan, ne živi sportski život.
Dakle, pošto se i Svraka "odao" porocima, mislim da se on neće vraćati u reprezentaciju, a da bi se vratio, morao bi baš bljesnuti u ovih 11 kola.

Ja mislim da samo Tomić dolazi u obzir, ali na kraju Sušić neće pozvati nikog :)
Ja te volim, volim Željo..

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 31 jan 2014, 09:09

champions1921 je napisao/la:Sve si lijepo rekao. Tomić je svjestan da su Željo i Amar Osim od njega napravili ponajboljeg veznog igrača u ligi a Tomo ima dovoljno obraza i kućnog odgoja da tu činjenicu ispoštuje. On treba biti primjer nekim nezahvalnim klincima koji su zbog neke siće izdali klub (mislim na odredjene omladince)
Tomić je prije svega lijepo odgojen momak, ali nemojte zaboraviti jednu veoma bitnu stvar. Pregovore s Amarom je vodio njegov otac! Dakle, ne neki menadžer ili menadžer u pokušaju koji bi u svemu tome gledao samo svoju korist. A Tomić ima još vremena da ode vani i zaradi novac, karijera mu je u usponu i ako ga zaobiđu povrede lijepo će se prodati, kako stvari stoje na obostrano zadovoljstvo.

blu

Post Postao/la blu » 31 jan 2014, 09:13

Kako doznajemo, velike šanse su se stvorile da novi direktor F.K. Željezničara postane slavni bosanskohercegovački reprezentativac Muhamed Konjić.Evo ga pocelo je i po medijima. :mrgreen: Avazov sport
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 31 jan 2014, 10:29

Nema nista od toga oni koji imaju pristup org-u. znaju ko je novi direktor a to nije Konjic, vec covjek koji je sa uspjehom vodio jednu od najjaci kompanija u poslijeratnom periodu i u toj firmi je radio 15 godina, i najvjerovatnije je da je on novi direktor.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 jan 2014, 10:32

I jedna djevojka je u igri za direktora kluba ;)

Btw. Stana je mnogo napredovao u zadnjih godinu dana,to samo budala ne vidi,brz po desnoj strani i nema nista losiji centarsut od Vrsajevica.Trenutno iz nase ekipe osim njega,eventualno Tomica,ne moze niko konkurisati za repku.
Da su Zola i Kvesa oporavljeni,to bi bila druga prica,a Tika-taka ako ne poludi ovu sezonu,sebi je bas zalupio vrata repke. U buducnosti bi morao biti Hodzic pozvan,ili ce to da bude teza nepravda...

Nego manite se toga,ko prica da Jamak ne valja,pa jbt,lider ekipe od kad nema zebe i bekrica.Pricajte sta hocete,al je i on napredovao maximalno.Vrlo vazan za trenutni stil igre.

@damirc-sad ce kvazi novinari da mole za pristup tamo ili koju info...
btw.nije lose,nije lose,ako je tako,ali nije ni to 100% info,tako da je bolje je ostaviti tamo...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 jan 2014, 10:46

Slažem se da je Jamak odigrao možda i najbolju polusezon od kada je tu ali u konkurenciji Tomić, Zolotic, Svraka, Hasanović, Sadikovic neće mu biti lahko izboriti status sigurnog kada je u pitanju prvih jedanaest. Mene raduje ova konkurencija u sredini jer ona je mozak ekipe i biće aBd najzaslužnija za odbranu titule.
BUDI ŽELJO !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2014, 10:52

teatar je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Sve si lijepo rekao. Tomić je svjestan da su Željo i Amar Osim od njega napravili ponajboljeg veznog igrača u ligi a Tomo ima dovoljno obraza i kućnog odgoja da tu činjenicu ispoštuje. On treba biti primjer nekim nezahvalnim klincima koji su zbog neke siće izdali klub (mislim na odredjene omladince)
Tomić je prije svega lijepo odgojen momak, ali nemojte zaboraviti jednu veoma bitnu stvar. Pregovore s Amarom je vodio njegov otac! Dakle, ne neki menadžer ili menadžer u pokušaju koji bi u svemu tome gledao samo svoju korist. A Tomić ima još vremena da ode vani i zaradi novac, karijera mu je u usponu i ako ga zaobiđu povrede lijepo će se prodati, kako stvari stoje na obostrano zadovoljstvo.
jest da je vaš igrac al je jako pozitivna stvar sto je tomic uradio ,malo je sad takvih igraca koji su zahvalni klubu za ukazanu priliku ,sad uglavnom cim im neko ponudi malo vecu cifru odoše vani .

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 31 jan 2014, 11:04

bordobijeli je napisao/la:
teatar je napisao/la:
jest da je vaš igrac al je jako pozitivna stvar sto je tomic uradio ,malo je sad takvih igraca koji su zahvalni klubu za ukazanu priliku ,sad uglavnom cim im neko ponudi malo vecu cifru odoše vani .
ma imamo mi dosta ovakvih kao sto je Tomica :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jan 2014, 11:07

SarajlijaTM je napisao/la:I jedna djevojka je u igri za direktora kluba ;)

Btw. Stana je mnogo napredovao u zadnjih godinu dana,to samo budala ne vidi,brz po desnoj strani i nema nista losiji centarsut od Vrsajevica.Trenutno iz nase ekipe osim njega,eventualno Tomica,ne moze niko konkurisati za repku.
Da su Zola i Kvesa oporavljeni,to bi bila druga prica,a Tika-taka ako ne poludi ovu sezonu,sebi je bas zalupio vrata repke. U buducnosti bi morao biti Hodzic pozvan,ili ce to da bude teza nepravda...

Nego manite se toga,ko prica da Jamak ne valja,pa jbt,lider ekipe od kad nema zebe i bekrica.Pricajte sta hocete,al je i on napredovao maximalno.Vrlo vazan za trenutni stil igre.

@damirc-sad ce kvazi novinari da mole za pristup tamo ili koju info...
btw.nije lose,nije lose,ako je tako,ali nije ni to 100% info,tako da je bolje je ostaviti tamo...
Jamak prestao cugati ima ove polusezone da leti po terenu :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jan 2014, 11:09

Kad će se znati konačno ovo za direktora do kada je konkurs.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 jan 2014, 11:17

damirc je napisao/la:Nema nista od toga oni koji imaju pristup org-u. znaju ko je novi direktor a to nije Konjic, vec covjek koji je sa uspjehom vodio jednu od najjaci kompanija u poslijeratnom periodu i u toj firmi je radio 15 godina, i najvjerovatnije je da je on novi direktor.
Gospodin Imamovic :D ???
SLOBODA NAVIJAČIMA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 jan 2014, 11:18

ennis je napisao/la:
damirc je napisao/la:Nema nista od toga oni koji imaju pristup org-u. znaju ko je novi direktor a to nije Konjic, vec covjek koji je sa uspjehom vodio jednu od najjaci kompanija u poslijeratnom periodu i u toj firmi je radio 15 godina, i najvjerovatnije je da je on novi direktor.
Taj je daleko od gospodina, upropastio je KK Bosna, sada treba i Zelju?
Definitivno taj nije u pitanju, hvala Bogu, neka mu je kuca dalje od nase.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 jan 2014, 11:19

bhsport je napisao/la:
ennis je napisao/la:
Taj je daleko od gospodina, upropastio je KK Bosna, sada treba i Zelju?
Definitivno taj nije u pitanju, hvala Bogu, neka mu je kuca dalje od nase.
Nije on upropastio KK Bosna,ima tu do njega jos puno
SLOBODA NAVIJAČIMA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 jan 2014, 11:24

champions1921 je napisao/la:Slažem se da je Jamak odigrao možda i najbolju polusezon od kada je tu ali u konkurenciji Tomić, Zolotic, Svraka, Hasanović, Sadikovic neće mu biti lahko izboriti status sigurnog kada je u pitanju prvih jedanaest. Mene raduje ova konkurencija u sredini jer ona je mozak ekipe i biće aBd najzaslužnija za odbranu titule.
Svi ovi igraci imaju slicne karakteristike i mogu igrati u onom dijelu veznog reda,centralno ili defanzivnije u vezi.Po meni jedino Jamak moze ici malo ofanzivnije,prirodno ima fin zadnji pas,zna igrati lopte,a manje trci od svih ostalih nabrojanih.Tako da mi se on razlikuje od igraca sa ovog spiska.Ne vjerujem da njegovo mjesto moze biti ugrozeno uopste,jer je jedini igrac tog profila u nasem klubu.Ja sam nedavno i napisao da pored svih ovih veznjaka koji igraju u nasem klubu,nama opet fali jedan ofanzivni veznjak,igrac zadnjeg pasa,u slucaju da Jamak ima kartone ili se ne dao Bog povrijedi,na tom mjestu bi opet krpili,iako zvuci cudno.Nemamo osim njega nijednog takvog profilnog igraca.
Ovi ostali igraci su slicnih karakteristika koje individualno izrazavaju svako na svoj nacin,ali ordiniraju uglavnom po zadatku u centralnom ili defanzivnom dijelu veznog reda.Svi mogu puno trcati,i igrati u vise pravaca.Tomic ima dobar sut ,pa to nekada aktivno moze koristiti,Svraka ima odlican ulazak iz drugog plana gdje cesto iznenadi i poentira,Zola je defanzivac,Sadikovic je univerzalan,mekan,moze i ovako i onako...samo Jamak ne moze defanzivno,oko centra organizuje,siri igru,i daje pas u dubinu prema naprijed,to nijedan od ovih drugih veznjaka ne moze.Ali zato mogu trcati za njega.Prema tome kontam da ce on igrati bez obzira na sve.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 31 jan 2014, 11:36

ennis je napisao/la:
Ne sluti nam baksuzluke i kriminalce. Pu, pu..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 jan 2014, 11:47

@boccaccio
Dijelom se slažem samo mislim da i Tomić može kvalitetno odigrati ofanzivnog veznog. Dobar šut, dobra tehnika, pregled igre, pas, sve su to njegove karakteristike koje su i potrebne za tu poziciju. Samo bi onda izgubili na kreativnosti u započinjanju akcija. Jamaku je ta mana u defanzivi veliki nedostatak jer današnji standardi zahtijevaju od igrača iz sredine terena da igra i naprijed i nazad kvalitetno. Ne sumnjam da će struka sve to ukomponovati na pravi način a zdrava konkurencija može biti samo dodatni motiv da oni koji u odredjenom momentu budu igrali daju 100% na terenu.
BUDI ŽELJO !!!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 31 jan 2014, 12:25

ennis je napisao/la:
NE nije on

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”