Haj nam onda reci koga prate onda....Bolanos je napisao/la:Istina je da Bayer prati jednog igraca iz PLBIH ali znam da to nije Radovac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Eh ovako, napisat cu kako se sve odvijalo da rijesimo misteriju.THEC je napisao/la:a na kraju niko nista konkretno ne rece tacnije sinoc je jedan rekao da mu je Jesic pruzio ruku a ovaj mu se posr'o na njueh ostaje misterija na koji nacin se to Stepanov posr'o na Jesicevu ruku
Stepanov je bio ljut poslije Borca jer je bio na tribinama, i sutradan na treningu pitao Hurtica pred igracima sto ga je stavio na tribine.
Hurtic mu odgovorio kako ce pricati poslije treninga njih dvojica nasamo, a onda Stepanov rekao kako nema sta s njim pricati i da ce on pricati s novim trenerom jer je Hurtic tu svakako privremeno.
Hurtic mu onda rekao da se ide obuci jer mu ne treba kad ga vec ne postuje kao trenera.
I onda je Klub suspendovao Stepanova jer ne postuje Hurtica kojeg je Klub tu postavio.
Onda dolazi Jesic i zove Stepanova na razgovor i kaze mu da se strpi, da ce ga vratiti u ekipu, da se ne brine.
poslije toga Stepanov daje onaj intervju na ****, i to je bila kap koja je prelila casu kod Jesica.
Jesic dolazi u svlacionicu i sve ovo isprica igracima i kaze im da Stepanov i Ostrakovic nisu vise u ekipi i zabranjuje da ih se uopste spominje i da se cuju s njima ikako.
Rekao im je da je to njegova odluka i da on nikome nece dozvoliti da bude iznad ekipe i da ce svakoga otjerati ko ne bude postovao njega i Klub.
Kao on je Stepanovu pruzio ruku i on ga je izdao i ne vjeruje mu vise.
A Ostrakovic se glupirao na treninzima i Jesic ga je zato otjerao.
A jesic je poznat da cim dodje u ekipu otjera 2-3 igraca, tako da ocekujem da ce jos neki biti otjerani do polusezone ili na pauzi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bog zna ima li kakve istine sto se tice Radovca,u katastrofalnoj je formi..sumnjam da ce ga neko htjeti,pogotovo ne jedan vrlo dobar Bundesligas kao sto je Bayer Leverkusen.Svakako ne moze otici prije Januara zbog prelaznog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
FK Sarajevo
Ja glupa razloga da se tako lahko otjera takav igrac.
Ja kontao u najmanju ruku pistolji se potezali na treningu kakva se prica pricala ovde...
Sreca pa imamo puno kvalitetnih igraca, pa nam i nije problem suspendovsti igraca koji je igrao u Malagi, Portu, itd..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja kontao u najmanju ruku pistolji se potezali na treningu kakva se prica pricala ovde...
Sreca pa imamo puno kvalitetnih igraca, pa nam i nije problem suspendovsti igraca koji je igrao u Malagi, Portu, itd..
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 okt 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nebitno, nije niko iz naseg kluba.BosnianKingdom je napisao/la:Haj nam onda reci koga prate onda....Bolanos je napisao/la:Istina je da Bayer prati jednog igraca iz PLBIH ali znam da to nije Radovac.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Frajera ujutru u svlacionici treba da cekaju da mu **** puse samo da igra za nas, a oni ga suspenduju, tjeraju, raskidaju ugovor.Zip je napisao/la:Ja glupa razloga da se tako lahko otjera takav igrac.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa nemoj pričati gluposti kad ne znaš ništa o tome. Čuj fazona znam ali neću da kazem da "obicni" ljudi ne bi pokvarili transfer ne daj Bože.. Pa nije državna tajna...Bolanos je napisao/la:Nebitno, nije niko iz naseg kluba.BosnianKingdom je napisao/la:Haj nam onda reci koga prate onda....Bolanos je napisao/la:Istina je da Bayer prati jednog igraca iz PLBIH ali znam da to nije Radovac.Ako sta bude cuce se ubrzo.
Sabrine mi moje!
Daniela GraovcaBosnianKingdom je napisao/la:Haj nam onda reci koga prate onda....Bolanos je napisao/la:Istina je da Bayer prati jednog igraca iz PLBIH ali znam da to nije Radovac.

https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Jeste @Duff.
@bk ne radi se o tome, momak jednostavno zeli da to sto manje ljudi zna ali eto saznalo se. Znas kakav je nas narod, kod prve greske debilni komentari tipa "njega hoce BL itd".
@bk ne radi se o tome, momak jednostavno zeli da to sto manje ljudi zna ali eto saznalo se. Znas kakav je nas narod, kod prve greske debilni komentari tipa "njega hoce BL itd".
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne znam sta su ovi "postovani" forumasi srali o stepanovu kako je šamaro po svlacionici, kad se nista od toga nije desilo. Covjek suspendovan jer nije postovo Hurtica. A za igrace se prica kako imaju silne plate pa nece da igraju, to uopste nije tacno, plate su im 3x manje nego sto se prica.
-
- Kontakt:
Jest i trebalo je dvadeset dana da se to izmisli. Što je bio sa ekipom nakon toga? Jel uvrijedio i novog trenera? I njeg ne poštuje? Dok je vune biće ovaca. Ta priča bi se isti dan plasirala u medije jer je tu klub i svi ostali čisti, osim Stepanova, bio bi raskinut ugovor na njegovu štetu jer je povrijedio osnovna pravila ponašanja, pa se nije ništa od tog desilo. To što vama može plasirati ko god hoće priču, vaš problem.
Jedno je plata jedno je premija. Premija ako nije veća onda nije ni manja od plate. Stojčev nije igrao za 3 hiljade KM primanja. Nego duplo više, avaz je relevantan ko hamo iz kpz.
Ja ne primjetih da sam "poštovan".
Jedno je plata jedno je premija. Premija ako nije veća onda nije ni manja od plate. Stojčev nije igrao za 3 hiljade KM primanja. Nego duplo više, avaz je relevantan ko hamo iz kpz.
Ja ne primjetih da sam "poštovan".
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Poštovan si itekakojurisicduska je napisao/la: Ja ne primjetih da sam "poštovan".

EDIT:
Ja vjerujem ljudim iz kluba, i ne uzimam Stepanova kao neku ikonu. OK, ima iskustvo, kvalitet ali ne može biti veći od Sarajeva.
zato je DZemica veci od kluba kao i Samir, smijeno je ovo sve oko Milana, i smijesno i jadno istovremeno, daleko smo mi jos uvijek od ozbiljnog kluba
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Hilmo od kad sam ja napisao na forumu, tek su se počele pojavljivati priče oko njega, prvo je bilo da je u Lukavici se žalio na opremu i njen miris pa pocjepao dres, onda da je u tunelu rekao Seferovicu "kad je trening" u šaljivom tonu, pa je bilo da se žali na uslove, pa su nadošli na Hurtića i to je prošlo.
Klub u slučaju da je on vrijeđao Hurtića ima sve elemente da s njim raskine ugovor i da njemu ne isplati dinar jer je povrijedio sva pravila tim. Naravno klub bi u tom slučaju to i uradio, ispao bi čist, Stepanov debil, svi sretni, objavio u medije, sve se riješilo. Klub nit je raskinuo ugovor nit je objavio saopštenje, nit bilo šta, zašto jer je tražio rješenje u svlačionici povodom stvarnog događaja. Kad su uvidjeli ljudi da je karakter i da neće preći preko tog onda su se počele plasirati već navedene priče i ova zadnja je prošla. Zašto sad, što se taj dan ne ispriča prije medija, ko ja svoju. Zašto sad?
Klub svaka čast, Stepanov je nebitan ako će to riješiti probleme ali bojim se da nas očekuje još poneki Stepanov. Tako da uzdravlje, svako će vjerovati u šta hoće i kako mu ko može prodati.
Pozdrav hilmo, živio ti meni.
Klub u slučaju da je on vrijeđao Hurtića ima sve elemente da s njim raskine ugovor i da njemu ne isplati dinar jer je povrijedio sva pravila tim. Naravno klub bi u tom slučaju to i uradio, ispao bi čist, Stepanov debil, svi sretni, objavio u medije, sve se riješilo. Klub nit je raskinuo ugovor nit je objavio saopštenje, nit bilo šta, zašto jer je tražio rješenje u svlačionici povodom stvarnog događaja. Kad su uvidjeli ljudi da je karakter i da neće preći preko tog onda su se počele plasirati već navedene priče i ova zadnja je prošla. Zašto sad, što se taj dan ne ispriča prije medija, ko ja svoju. Zašto sad?
Klub svaka čast, Stepanov je nebitan ako će to riješiti probleme ali bojim se da nas očekuje još poneki Stepanov. Tako da uzdravlje, svako će vjerovati u šta hoće i kako mu ko može prodati.
Pozdrav hilmo, živio ti meni.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne znam tačan razlog suspenzije Stepanova, ali ako je Radovac za onakve idiotarije bio suspendovan samo 1 meč, nije mi jasno kakav je to postupak igrača kalibra Stepanova koji bi mogao opravdati ovakvuj suspezniju, ili i raskid ugovora sa takvim igračem? Iskreno, jedina opcija koja se čini realnom je ova jurišićeva. Čini.
1946
-
- Kontakt:
Samo zdrav razum i razmisliti, meni niko ne mora vjerovati. Tu da su čista posla odmah bi klub izdao saopštenje i odmah bi ga suspendovao ne bi mi za 10 dana saznali. Jer ne znaju riješiti to.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
OPE MI NEKO UPADA NA MOJ ACAUNT **** LI MU KOLJE I PIŠE KAKO SELJOČKI IMAM SAMO DA PORUČIM DŽENO VRATISE DŽENO VRATISE DA KARAMO SVE REDOM I SKLONITE RUMENOG IZ KLOKOTNICE ZA SVE OVO JE ON KRIV IBRAKE NAPOLJE IBRAKE NAPOLJE DŽENO VRATI NAM SE LEGENDO NAŠA A ISTINU ZA STEPANOVA SAM JA IZNIJO BOLJA NETREBA TOLKO VRATI SE DŽENO
1946
Ja sam juče posle podne dobio informaciju da je sa Stepanovim gotovo i to sam napisao ovdje, međutim taj lik koji mi je javio tu informaciju mi se javio kasnije riječima "Ne laži raju na forumu da je Stepanov bivši". JA tu osobu ovom prilikom pozdravljam jer znam da čita forum ali ne piše. I prenosi mi riječi jednog igrača da mu je rekao da je Stepanov još tu ali trenira odvojeno
A nekako opet imam osjećaj da će se to sve dobro završiti! Nešto mi "iznutra" govori
A nekako opet imam osjećaj da će se to sve dobro završiti! Nešto mi "iznutra" govori

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 08 okt 2015, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Podvojena licnost..BitiSrcemVezan je napisao/la:OPE MI NEKO UPADA NA MOJ ACAUNT **** LI MU KOLJE I PIŠE KAKO SELJOČKI IMAM SAMO DA PORUČIM DŽENO VRATISE DŽENO VRATISE DA KARAMO SVE REDOM I SKLONITE RUMENOG IZ KLOKOTNICE ZA SVE OVO JE ON KRIV IBRAKE NAPOLJE IBRAKE NAPOLJE DŽENO VRATI NAM SE LEGENDO NAŠA A ISTINU ZA STEPANOVA SAM JA IZNIJO BOLJA NETREBA TOLKO VRATI SE DŽENO

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 85 gostiju.