FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Head
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Head » 30 jan 2014, 14:13

Yaro je napisao/la:Kako god sigurno ima bolja poznanstva i veze od Ibrakovica :)
I da bude Konjic direktor on nema nikakve veze sa Ibrakovicem.

Generalni direktor je Selimovic.

Dakle, Ibrakovic kontra Osima
Selimovic kontra Konjica.
1946

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 jan 2014, 14:28

Head je napisao/la:
Yaro je napisao/la:Kako god sigurno ima bolja poznanstva i veze od Ibrakovica :)
I da bude Konjic direktor on nema nikakve veze sa Ibrakovicem.

Generalni direktor je Selimovic.

Dakle, Ibrakovic kontra Osima
Selimovic kontra Konjica.

Hoce li mi iko odgovoriti na pitanje za antolovica ? ako dodje Konjic to ce biti pravo dabar potez svakako jedna lijepa vijest valjad je istina.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 jan 2014, 14:38

PL BiH -1 je napisao/la:
Ma Ibrakovic je ****. Da nema para doveo bi da ne kazem sta. A i sa parama ja jos ne vidjeh neko ime, nekog igraca. Ali tesko je Konjica ocijeniti jer nema se na cemu njegova ocjena bazirati.
Za tebe Ibrakovic jeste k..., ali je Muharemović veća k... od njega. Ovaj gore spominje neke reference? reference su mu da je izuzetno vrstan sportski komentator i kada prenosi tekmu tjera te da odmah gledaš tekmu bez tona. Što se tiče poznanstava i da ima bolja poznanstva od Ibrakovića i ja se slažem da ima bolja poznanstva u vidu Velida Spahe, Igora Kristića i ostalih vrlih sportskih komentarora sa BHT-a i FTV-a.
SRETAN BROJ - 1725

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 30 jan 2014, 14:42

CARSON

Koliko ja znam nije oženjen. Nije 100% informacija...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jan 2014, 14:43

Ibraković je najsposobniji. A tek što je lijep.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 30 jan 2014, 14:44

Jahic jos nije zavrsena prica....nemojte donositi zakljucke prerano.... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 30 jan 2014, 14:45

pitic je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Ma Ibrakovic je ****. Da nema para doveo bi da ne kazem sta. A i sa parama ja jos ne vidjeh neko ime, nekog igraca. Ali tesko je Konjica ocijeniti jer nema se na cemu njegova ocjena bazirati.
Za tebe Ibrakovic jeste k..., ali je Muharemović veća k... od njega. Ovaj gore spominje neke reference? reference su mu da je izuzetno vrstan sportski komentator i kada prenosi tekmu tjera te da odmah gledaš tekmu bez tona. Što se tiče poznanstava i da ima bolja poznanstva od Ibrakovića i ja se slažem da ima bolja poznanstva u vidu Velida Spahe, Igora Kristića i ostalih vrlih sportskih komentarora sa BHT-a i FTV-a.
Došlo je do provale? :oops:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 30 jan 2014, 14:47

konjic nece biti direktor odma da vam kazem ;) ;)

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 30 jan 2014, 14:47

kako se zove onaj napadac sto je bio dugo u zelje pa presao u velez ?? mislim da je sandzaklijaa ?? mlad igrac bioo ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 jan 2014, 14:49

lucif3R666 je napisao/la:kako se zove onaj napadac sto je bio dugo u zelje pa presao u velez ?? mislim da je sandzaklijaa ?? mlad igrac bioo ?
Damir Rovcanin da nije
SLOBODA NAVIJAČIMA

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 30 jan 2014, 14:51

ennis je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:kako se zove onaj napadac sto je bio dugo u zelje pa presao u velez ?? mislim da je sandzaklijaa ?? mlad igrac bioo ?
Damir Rovcanin da nije
daa , bio talenat kako je propao? ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jan 2014, 14:54

Dobro ljudi, ne može baš svaka budala koja ima VSS ili iskustva na dirketorskim pozicijama (neke firme) biti direktor fudbalskog kluba! Ipak, mora to biti neko iz fudbalskog svijeta tj. ko se razumije i koji ima iskustva sa tim. Ako je istina ovo za Konjića, mislim da Željo nije mogao dobiti nikog boljeg koji će vršiti tu funkciju, osim možda Ivice Osima! Još uz to, kada bih se ja pitao, dao bih mu odmah to mjesto obzirom da je često na Željinim utakmicama (lično ga viđam) i da voli klub. Vjerujem, mnogo češće nego pola "velikih" navijača sa ovog foruma koji osuđuju ovakvu odluku kluba (ako je ona uopšte tačna). Konjić je svijetski čovjek, prošao je mnoge svijetske klubove i lige. Željo može od njegovog iskustva samo profitirati! Sve navedeno u konkursu mislim da može izvršavati bez problema...
- VSS,
- poznavanje rada na računaru (MS office, MS excel, internet),
- aktivno znanje engleskog jezika,
- poželjno radno iskustvo u vezi sa organizacijom poslovanja i prodajom,
- liderske i organizacijske sposobnosti,
- izražena pregovaračka sposobnost,
- dobre komunikacijske vještine i ljubaznost u odnosu s ljudima,
- spremnost za javni nastup,
- kreativnost u rješavanju problema,
- odgovornost, pouzdanost i organiziranost u radu i
- motivacija i spremnost na učenje.
http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izbo ... luba/7802/
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 jan 2014, 14:57

lucif3R666 je napisao/la:
ennis je napisao/la:
Damir Rovcanin da nije
daa , bio talenat kako je propao? ?
To ti ne bih bas znao reci,nagadjam da je slusao pogresne ljude,i da je mislio da vrijedi vise nego sto jeste,mislim da mu je falilo vise timske igre,dosta je solirao.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 30 jan 2014, 15:02

Znači u Maju prijateljska Željezničar kontra Coventry City :)
Šalu na stranu, ni to nije nemoguće ukoliko Big Mo dođe za direktora.

Ne djeluje mi pretjerano inteligentniji od prosječnog nogometaša ali svakako da bih ga volio vidjeti na toj funkciji jer mislim da je pošten, srčan i da se ne može njime manipulisati, dodajmo i kakav takav rejting, bio bi to pun pogodak uz Osima kao menadžera.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 30 jan 2014, 15:03

Daka je bio odličan igrač, iako je bio u grozno vrijeme tu. Nakon povrede u Zenici nikad se nije uspio vratiti, nažalost takav je bio kod Amara.
Kad njega neko spomene odmah se sjetim one prečke na Koševu (0:0).

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 jan 2014, 15:11

Anonimac je napisao/la:Dobro ljudi, ne može baš svaka budala koja ima VSS ili iskustva na dirketorskim pozicijama (neke firme) biti direktor fudbalskog kluba! Ipak, mora to biti neko iz fudbalskog svijeta tj. ko se razumije i koji ima iskustva sa tim. Ako je istina ovo za Konjića, mislim da Željo nije mogao dobiti nikog boljeg koji će vršiti tu funkciju, osim možda Ivice Osima! Još uz to, kada bih se ja pitao, dao bih mu odmah to mjesto obzirom da je često na Željinim utakmicama (lično ga viđam) i da voli klub. Vjerujem, mnogo češće nego pola "velikih" navijača sa ovog foruma koji osuđuju ovakvu odluku kluba (ako je ona uopšte tačna). Konjić je svijetski čovjek, prošao je mnoge svijetske klubove i lige. Željo može od njegovog iskustva samo profitirati! Sve navedeno u konkursu mislim da može izvršavati bez problema...
- VSS,
- poznavanje rada na računaru (MS office, MS excel, internet),
- aktivno znanje engleskog jezika,
- poželjno radno iskustvo u vezi sa organizacijom poslovanja i prodajom,
- liderske i organizacijske sposobnosti,
- izražena pregovaračka sposobnost,
- dobre komunikacijske vještine i ljubaznost u odnosu s ljudima,
- spremnost za javni nastup,
- kreativnost u rješavanju problema,
- odgovornost, pouzdanost i organiziranost u radu i
- motivacija i spremnost na učenje.
http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-izbo ... luba/7802/
Ne mora da ima iskustva na direktoriskim pozicijama ali ne mora ni da bude iz fudbala. TI postavio konkurs a ne čitaš. Piše poželjno radno iskustvo sa organizacijom poslovanja i prodajom. TO ti recimo ima Greda bez obzira što je jedan od direktora u banci. Mogao je to imati i da je samo bio ranik na nekom prodajnom mjestu. Recimo šef poslovnice ili samo prodavač ali koji ima organizacijske i liderske sposobnosti ali ih nije imao prilike pokazati. Uz dužno poštovanje rijetko koji bivši fudbaler ove stvari ima. Konjić je taj za kojeg mislim da je rijetki samo ne znam kakv je sa matematikom tj finansijama. I to je jako bitno pogotovo kod ovih pordajnih stvari. I druže ja nisam vidio da je iko osudio ovo. Svi podržavaju i jedino negativno što kažu je iskustvo u ekonomiji.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 jan 2014, 15:19

a sta je tacno problem sa jahicem :? mislim covjek je zaradio i vise nego dosta para,u godinama je kad moze birat da zavrsi karijeru u zelji ili da odigra 2 god u nidje veze nekoj ligi...
=\_1921_/=

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 30 jan 2014, 15:31

Ne znam što ste navalili toliko na tog Jahića kao da je Ronaldo. Čovjek nije konstantan s treninzima već skoro dvije godine, a o utakmicama i da ne pričam. Njegov povratak u reprezentaciju je prosto nemoguća misija i ne vidim nijedan razlog da nam može pomoći da dođe pola godine. S njim ili bez njega isto nam je, samo nam nije isto davati pare za pola godina bezveze.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jan 2014, 15:44

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Ne mora da ima iskustva na direktoriskim pozicijama ali ne mora ni da bude iz fudbala. TI postavio konkurs a ne čitaš. Piše poželjno radno iskustvo sa organizacijom poslovanja i prodajom. TO ti recimo ima Greda bez obzira što je jedan od direktora u banci. Mogao je to imati i da je samo bio ranik na nekom prodajnom mjestu. Recimo šef poslovnice ili samo prodavač ali koji ima organizacijske i liderske sposobnosti ali ih nije imao prilike pokazati. Uz dužno poštovanje rijetko koji bivši fudbaler ove stvari ima. Konjić je taj za kojeg mislim da je rijetki samo ne znam kakv je sa matematikom tj finansijama. I to je jako bitno pogotovo kod ovih pordajnih stvari. I druže ja nisam vidio da je iko osudio ovo. Svi podržavaju i jedino negativno što kažu je iskustvo u ekonomiji.
Znaš i sam... "poželjno" ne znači da moraš imati, tako da je suvišno raspravljati o tome! Ima Konjić nekih i prednosti iz ovog konkursa i to većinu ovih stavki, ali nebitno. Kažeš Gredić ima to! Šta ima Željo od toga?! Po mom mišljenju, postavljanje Gredića graniči sa promašajem. Željo sa Gredićevim "iskustvom u poslovanju" nije profitirao, čak šta više, pati se! To što ti kažeš da Gredić ima je ostalo samo mrtvo slovo na papiru koje popunjava prostor njegovog CV-a. On je postavljen kao privremeno rješenje koje je na kraju postalo stalno. Sve što je Gredić obećavao, sve je ostalo na obećanjima! Ako je on mjerilo onda su nam bolja solucija ovi koji nemaju iskustva sa poslovanjem jer sa tim koji imaju mi stagniramo.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 30 jan 2014, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 30 jan 2014, 15:45

Evo, nisam vidjeo da je bilo

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... 58Dar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 26 gostiju.