FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne igram ni u jednoj ali imam prijatelja koji igra, pa tako znam dosta stvari o tome.
Sent from my LT22i using Tapatalk
-
- Kontakt:
Grokok bolan ne pišem o momku iz Viteza već govorim o djeci koja dodju u omladinski pogon.
Nadovezao si se na tekst ovog momka, a ne moje babe.benjamin1997 je napisao/la:Grokok bolan ne pišem o momku iz Viteza već govorim o djeci koja dodju u omladinski pogon.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
E pa prijatelj ti je onda neki veliki trabant... Grebenar je jedan od najvecih talenata u BiH u svom uzrastu... prvi strijelac juniorske Lige, ne bi ga Osim dzabe sa strane dovodio da u njemu ne vidi neki i potencijal i buducnost....
Iako msm da ne pises za njega, al svi koji dodju sa strane a ciji dolazak aminuje Amar znaj da su dobri i da su talentovani... To se posebno odnosi na malca Behrama koji je dosao iz Mostara, al ne mora znaciti da ce svi uspjeti... Neka dvojica-trojica uspiju nama je, a vjerujem i Amaru puna saka brade...
Ako nam dodje Jaha to ce biti prvoklasan transfer i bas kockica koja nedostaje da se sklopi citav mozaik... Sa njim nam je titula 100% osigurana ,a bez njega jedno 70-80% jer ipak Siroki prijeti opasno...
Iako msm da ne pises za njega, al svi koji dodju sa strane a ciji dolazak aminuje Amar znaj da su dobri i da su talentovani... To se posebno odnosi na malca Behrama koji je dosao iz Mostara, al ne mora znaciti da ce svi uspjeti... Neka dvojica-trojica uspiju nama je, a vjerujem i Amaru puna saka brade...
Ako nam dodje Jaha to ce biti prvoklasan transfer i bas kockica koja nedostaje da se sklopi citav mozaik... Sa njim nam je titula 100% osigurana ,a bez njega jedno 70-80% jer ipak Siroki prijeti opasno...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Prijatelj mi igra za A tim i došao je sam u Želju da trenira. A ja sad ne govorim za te momke koje klub dovede, već za one koji sami dodju.
-
- Kontakt:
Hvala na info. U zadnje vrijeme mi ti djeluješ najrelevantniji sa informacijama. Jel i Spahić siguran? Reako sam ja kad se pričalo prvi put o njemu da bi se mogao Džeko uskoro prodati pa zna frajerFKZ1921 je napisao/la:Evo nekih informacija koje ce vas zanimati:
-od Jahica nema nista,definitivno,problrm je sto bi on malo vsko malo nako,igrao bi ali ako sta naleti isao bi,a Amar alergican na takvu pricu,otkanto ga definitivno,
-Tomo potpisuje sigurno,Antolovic takodje,Kvesic takodje,i tu nema nikakvih problema.Frka je s vremenom,sutra se vracaju iz Medjugoirja,u petak u 7 krecu za Rovinj,sve ce se zavrsiti kad se vrate iz Rovinja.Da,u ovoj grupi je i Kerla,i njemu ugovor istice u junu,i snjim ce biti uredu oko produzenja;
-Amar fali Memiju,bas pravo;
-fali ovog malog iz Viteza,kaze lijevak,brz,dobar sut;
-Alibasic kaze malo "nepismen"igracki,ali ima nesta u sebi,drzak,ide pravo na go,brz,dobar osjecaj za gol;
-zvao je Dino odozdo poslije utakmice,zadovoljan je,kaze da je bio los teren,ali ide sve po planu.Problem je Kerlina povreda,on i Emrah su dosli najspremniji sa pauze,radili su sa nekim trenerom atleticarem,nesta je tu fulano,oba imaju identicne povrede prednje loze,stim da je Kerlina teza i vjerovatno ce desetak dana mirovati.
-zovu i traze Zolu,konkretno iz Francuske,ali ne mogu oko toga nista vise reci;
-oko tog Rose nije nista plaho ozbiljno,tu je po preporuci da ga Dino vidi;
-stariji sadikovic se zeni u petak,pa ce oba Sadikovica u subotu sa Amarom u Rovinj;
-do ljeta sigurno lijeze 525000 eura za Sehu,Edin Dz.sigurno na ljeto ide iz MC;
Hajd jos ovo,pita jedan drug Amara kako gleda na Sarajevo,ova pojacanja,i to,kaze Amar ODOZGO.

Nadam se da će i mali Grebenar potpisati ako je tako. Prvi sam ja ovdje pitao za njega ali niko nije znao ništa. Drago mije da povrede Emraha i Kerle nisu ozbiljne. JAhić jbg volio bi da dođe ali ako je tako šta da radiš nisam ni ja za to. Da nam ode recimo pred derbi a mi se uigrali sa njim. Reci mi samo jel istina i ovo za malog Hidića da je otišao negdje i kakav je on? I to sam pitao nedavno ali sve insajderi niko ne zna

Jutarnja tišina... 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kod nekog nijeAsharaK je napisao/la:Jutarnja tišina...

[youtube][/youtube]
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Tomislav Tomić, igrač najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
"Želja mi je bila ostati u Želji, odnosno ne otići bez obeštećenja", govori Tomić
Svaka mu čast! Eee kad bi svi ovakvi bili, danas bi imali mnogo jače klubove!
Svaka mu čast! Eee kad bi svi ovakvi bili, danas bi imali mnogo jače klubove!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Moze se reci da je jedan od najboljih igraca Zeljeznicara u ovom trenutku, iskoristio je priliku i ima strasan kontinuitet dobrih nastupa, u posljednje 3 godine niti jedan igrac Premijer lige nije imao takav kontinuitet, covjek nije odigrao losu utakmicu.AsharaK je napisao/la:Tomislav Tomić, igrač najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
Tomic je dobar covjek.Ne samo zbog ovog, vec zbog mnogih stvari.Volio bi da ostane kod nas sve dok ne dodje neka odlicna ponuda za njega u ino. jer momak zasluzuje da se naigra a pritom da zaradi neke pare.
@boccaccio svaka cast nas postu
a i FKZ na informacijama.
@boccaccio svaka cast nas postu

"OSLOBOĐENJE", imaš ovaj članak na njihovom web portalu!Buu je napisao/la:Koje su ovo novine ?ZZtop10 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5121_n.jpg
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ernes Hidicx je na probi u jednom nama veoma poznatom ceskom klubu 

Vrlo je izvjesno da ce nam jedno dobro poznato fudbalsko ime biti direktor,al da ne bude supljiranje,sacekat par dana dok se ne potvrdi..koga interesuje pp
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
To sam i ja cuo pa ako se ostvari onda ce biti odlicnoTarapana1 je napisao/la:Vrlo je izvjesno da ce nam jedno dobro poznato fudbalsko ime biti direktor,al da ne bude supljiranje,sacekat par dana dok se ne potvrdi..koga interesuje pp

-
- Kontakt:
Napišite ime, iaonako će se brzo pročuti. Nije još sigurno, nagađa se da je Konjić.
-
- Kontakt:
# Tarapana1. Mene zanima ako bi mi mogao reci o kome se radi na PP Bio bih zahvalan.

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], showaphotography i 20 gostiju.