Meni je jos vise cudno sto je Jesic stavio hebibovica na desnom beku, pored Kallasija. Pogotovo sada kada pogledam ko je bio sve na klupi.
Toliko smo mogli imati vise opcija, samo sa jednom pametnom odlukom.
Takodje, sto mi je zapalo za oci. Bio sam na derbiju, pa sam i mogao vidjeti.
Kada napadamo, na nasoj polovini ostaju Barba i Tatko, i Eventualno Rustemovic il Radovac koji dolaze po loptu. Ono sto me je jako nerviralo je, da su Puzigaca i Duljevic bili uz autu liniju u 4 metra, smetaju jedno drugom. Brine me tolika limitiranost igraca, da ne znaju da mogu uci u sredinu terena, da dobijemo vise igraca u sredini. Ista situacija i na lijevom beku.. A benko i Velkoski u napadu.. Onaj Velkoski nije ni jednom se vratio il prisao prema centru da uzme loptu i podjeli na stranu.
ovako je nama napad izgledao.. Volio bih da neko ko zna da nacrta, il imate ono sranje sto uvijek postavljate formacije..
Delac
Tatko Barbaa
Rustemovic
------------------------------------------ Centar terena
Hebibovic Radovac Puzigaca
Okić Duljevic
Velkoski Benko
Izmedju Rustemovica i centra igralista je bilo tri igraca zelje, i nemoguce bilo prebaciti loptu na njihovu polovinu.
A ovi bekovi i krila ko pichke stoje na istoj poziciji i ne pomjeraju se, cekaju loptu.. Niko da udje u sredinu terena i pomogne.
Ja se jos uvijek pitam, gdje je i sta igrao Velkoski.
Dodaj sad njihovih 7 igraca na njihovoj polovini, pa ce se vidjeti da nije moglo nista da se uradi, da nije bilo prostoraa.. Odnosno mi nismo znali da iskoristimo.
Po meni je taktika i odabir igraca bio jako los, moglo je bolje. I naravno motiviranost igraca je bila na razinu qurca.
Zadnja izmjena:
Zip, dana/u 07 okt 2015, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.