Dijaspora...Lakoste je napisao/la:Kazu otisli, nece da citaju i pisu ovdje, nabijaju posjetu a svake sekunde se javlja po jedan novi nick.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dijaspora...Lakoste je napisao/la:Kazu otisli, nece da citaju i pisu ovdje, nabijaju posjetu a svake sekunde se javlja po jedan novi nick.
Ma necu da komentarisem njihovo ispadanje, nije to vezano za Sarajevo tako da nemam sta tu komentarisati, samo za ovo sto je on rekao.Osttribine je napisao/la:Ma dzaba se trudis objasniti mu, vidis da nikad se nisu pomirili da su za svoje ispadanje krivi oni sami jer su imali sve u svojim rukama da se ne ponavljamo sad, takodje 7 dana prije tekme sa nama su pocele zalbe na sudjenje te pokrast ce ih te ovo te ono, predvidjam da ce i na kraju sezone ukoliko ne osvoje titulu biti kriva neka imaginarna koalicija sarajevsko - skutorska kako vole reci.MortemHz je napisao/la:Sve ok samo sto je ovo vecinski portal koji podrzava Zeljeznicar mnogo vise ako mi vjerujes. Svaki novinar navija za Zeljeznicar i to nije tajna. Valjic dopusta grubu igru, ne smijes misliti da su svi protiv vas ili izmisljati neke razloge jer Sloboda nije znala kako da parira toj igri. Tako je nas Zeljeznicar isto dobio, pregruba igra na granici iskljucenja i mi nismo mogli uzvratiti istom mjerom jer Jesic vjerovatno nije bio ni upoznat sa tim a tek je i dosao na klupu Sarajeva. Ruku na srce mnogo je igraca falilo iz nase postave i sto volimo u sali reci, igrali smo sa C postavom.samirr je napisao/la:Prodali se u trebinju i sad nesto glume. Nema brata dok ga ne rodi majka to u trebinju zna kuca svaka. Glupo mi da napisem ovo je pitarski forum i portal ali niko nije imao muda da nakon onog masakra i lakrdije na kosevu nesto napise o domacinskom sudjenju valjica izgleda da je i to dino dobro platio .
Pa iskreno i nisu nesto u SB koliko su na Koševu prvo poluvrijeme i to je bas bilo jadno, samo sto im se vratilo u drugom poluvremenu. Slazem se da nije americki fudbal ali i nama je tako bilo i onda dodjes do zakljucka da je to do Valjica jer frajer ocito dopusta grubu igru, Jesic je shvatio to poslije poraza i onda to upotrijebio protiv vas jos kad skontas kad nismo imali 7 igraca iz prve postave i da su izmjene bili juniori...nismo ni mogli drugacije. I mi psujemo Valjicu svaku tekmu, mislis da je nama drago to sto dopusta grubu igru? mi smo se samo prilagodili njegovom sudjenju jer smo naucili iz poraza.pinoglavi je napisao/la:To što ste vi umislili da su vas pojele sudije u ŠB se ne može porediti sa onim što je Valjić uradio na Koševu. Znam da je i vama na Grbavici isto sudjenje bilo, ali ima neka granica, nije ovo američki fudbal.
Prvo **** te krleza.MosaaRajvosa je napisao/la:Krleza svakom klubu se to dešava kad ce te to shvatiti? Nas su pojele sudije zadnje kolo u Lištici pa sta sad?
Ovo krivljenje drugih kad ste ispali iz lige je također smijesno. Ne zanima me jel Zeljo namjestio tekmu, znam samo da je vaša sudbina bila u vašim rukama a ne Zeljinim i to je dovoljno...ebenoj Slaviji niste mogli zabiti. Koliko se sjecam smjeli ste i izgubiti al ne više od jednog razlike?
Nisam ja nigdje napisao da ste vi naručili Valjića ili nešto slično, samo da smo zakinuti na Koševu. Pratimo svi fudbal dugo vremena, ima dosta sudija koje puštaju grublju igru ali valjda ima neka granica jbmu. Vama svaka čast što ste se snašli u tom kriteriju i izvukli pouku iz derbija. Gorilo vam je pod nogama i više ste htjeli pobjedu, ali opet to ne mijenja da je Valjić imao kriminalnih odluka.MortemHz je napisao/la:Pa iskreno i nisu nesto u SB koliko su na Koševu prvo poluvrijeme i to je bas bilo jadno, samo sto im se vratilo u drugom poluvremenu. Slazem se da nije americki fudbal ali i nama je tako bilo i onda dodjes do zakljucka da je to do Valjica jer frajer ocito dopusta grubu igru, Jesic je shvatio to poslije poraza i onda to upotrijebio protiv vas jos kad skontas kad nismo imali 7 igraca iz prve postave i da su izmjene bili juniori...nismo ni mogli drugacije. I mi psujemo Valjicu svaku tekmu, mislis da je nama drago to sto dopusta grubu igru? mi smo se samo prilagodili njegovom sudjenju jer smo naucili iz poraza.pinoglavi je napisao/la:To što ste vi umislili da su vas pojele sudije u ŠB se ne može porediti sa onim što je Valjić uradio na Koševu. Znam da je i vama na Grbavici isto sudjenje bilo, ali ima neka granica, nije ovo američki fudbal.
Sarajlije, Koševu. Ne treba biti retardiran, nije radi mene nego da ti se ne vrati to. Sretno u borbi za titulu i sve najbolje prema tom putu.Chinaglia je napisao/la:ma sarajlijice pretuć' na Tušnju, kao što su oni nas na Kosovu, uzet' titulu i zdravo đaci
MortemHz je napisao/la:Sarajlije, Koševu. Ne treba biti retardiran, nije radi mene nego da ti se ne vrati to. Sretno u borbi za titulu i sve najbolje prema tom putu.Chinaglia je napisao/la:ma sarajlijice pretuć' na Tušnju, kao što su oni nas na Kosovu, uzet' titulu i zdravo đaci
Pinoglavi, istina, nema se tu sta vise dodati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.