NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac1299
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac1299 » 18 nov 2024, 16:42

GG3 ne obmanjuj narod kakva SDA trenutno je glavni saša a uz njega su tu zlatan smajić i adnan mekić ako ćemo politički gledati a ne bih trebali zna se kojoj opciji pripadaju.

Ekipa je trenutno krenula nekom uzlaznom putanjom ali sad je gotovo ide 3 mjeseca pauze i po običaju krenut ćemo sa pripremama zadnjoj sedmici. Mišljenja sam da Adžem, marriaga i santos moraju ostati kako god znaju da ih zadrže.
Ljuca iskreno 10% je pokazao u odnosu na ono kakav je igrač, kao i husović i lelić s druge strane najplaćeniji su igrači u timu pa bih se trebalo malo uskladiti ponuđeno- dobijeno( plata).

Probati vratiti Zarića, Sloboda je u rasulu a Merdović grije klupu, Obradov strašan igrač (zavukao nam golčinu prošle sezone) a po transfermarktu je 10k iz Toška, gradina je u rasulu također to treba iskoristiti Numanović bi nam sjeo ko budali pleska sa ljucom i marriagom u napadu, panjeta također izrastao u pravog odbrambenog igrača treba ga vratiti, hadžikadunić se udomaćio full nezz šta planiraju s njim a trenira sa juniorima..eventualno pandžića vratiti... fina se ekipa može posložiti za male pare...

Nakon jučerašnje utakmice sam uvjeren da bi smo bolji bili (kakvi god da su igrači) da nam je teren iole bolji, ono je oranica, lopta odskače imali smo 4 5 kontri smajlović harbaš ili hadra krenu u for ma kakvi odskoči lopta na busen i **** ga nama, ili podhitno pomoćni obezbjediti ili ovaj renovirat.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 nov 2024, 19:30

Bihac1299 je napisao/la:
18 nov 2024, 16:42
GG3 ne obmanjuj narod kakva SDA trenutno je glavni saša a uz njega su tu zlatan smajić i adnan mekić ako ćemo politički gledati a ne bih trebali zna se kojoj opciji pripadaju.

Ekipa je trenutno krenula nekom uzlaznom putanjom ali sad je gotovo ide 3 mjeseca pauze i po običaju krenut ćemo sa pripremama zadnjoj sedmici. Mišljenja sam da Adžem, marriaga i santos moraju ostati kako god znaju da ih zadrže.
Ljuca iskreno 10% je pokazao u odnosu na ono kakav je igrač, kao i husović i lelić s druge strane najplaćeniji su igrači u timu pa bih se trebalo malo uskladiti ponuđeno- dobijeno( plata).

Probati vratiti Zarića, Sloboda je u rasulu a Merdović grije klupu, Obradov strašan igrač (zavukao nam golčinu prošle sezone) a po transfermarktu je 10k iz Toška, gradina je u rasulu također to treba iskoristiti Numanović bi nam sjeo ko budali pleska sa ljucom i marriagom u napadu, panjeta također izrastao u pravog odbrambenog igrača treba ga vratiti, hadžikadunić se udomaćio full nezz šta planiraju s njim a trenira sa juniorima..eventualno pandžića vratiti... fina se ekipa može posložiti za male pare...

Nakon jučerašnje utakmice sam uvjeren da bi smo bolji bili (kakvi god da su igrači) da nam je teren iole bolji, ono je oranica, lopta odskače imali smo 4 5 kontri smajlović harbaš ili hadra krenu u for ma kakvi odskoči lopta na busen i **** ga nama, ili podhitno pomoćni obezbjediti ili ovaj renovirat.
Kakav SDA njih u gradu vise nigdje nema, necu komentarisati rukovodstvo nema vise smisla, bitno je samo da ostane Adzem, a ne sumnjam da ce on napraviti dobru selekciju igraca.

Daj Boze kad bi pokupili te momke iz Gradine jel su stvarno top igraci, mislim da nam u svakoj liniji hitno treba po dva igraca plus golman. Najbitnije je odbranu zategnuti da ne izgledamo vise smjesno, sa Ljucom se treba pozdraviti dovesti nekog spica sto zna dati gol, i eventualno jedno dobro krilo, Mariagga je definitvno nas najbolji igrac ja bih mu dao i profesionalni ugovor.

Odbrana ce po meni biti kljuc svega uz Hadru i Victora i koji takoder nisu nista bajni treba dovesti stopera koji nije totalna rupa i desnog beka. U vezi nam fali sve, ali sumnjam da ima prostora za to. Kako Vam je (pojedinim) Nanin krenuo ovo i ne izgleda lose.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 nov 2024, 20:11

Ja sam cuo da je danas trebao biti sastanak oko nastavka sa Adzemom, da je on izrazio zelju da ide. To je mahalska samo.
Smajlovic u jednom trenutku majstor u drugom katastrofa igrac. Da je bolji teren sigurno bi i Harbas puno bolje izgledao, momak zna povuci i treba ga zadrzati. Juce je Ristic predobro odigrao, ima ga na svakom dijelu terena.

Opet kazem teren je katastrofa, nije ni moglo bolje.
Ne vjerujem da cemo uspjeti zadrzati ni ove igrace sto odskacu od ostalih, tek prije nekoliko im je legla dugo ocekivana plata.

Neka nam je Bog na pomoci :roll:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 18 nov 2024, 20:29

InatSilniBosanski je napisao/la:
18 nov 2024, 19:30
Bihac1299 je napisao/la:
18 nov 2024, 16:42

Kakav SDA njih u gradu vise nigdje nema, necu komentarisati rukovodstvo nema vise smisla, bitno je samo da ostane Adzem, a ne sumnjam da ce on napraviti dobru selekciju igraca.

Daj Boze kad bi pokupili te momke iz Gradine jel su stvarno top igraci, mislim da nam u svakoj liniji hitno treba po dva igraca plus golman. Najbitnije je odbranu zategnuti da ne izgledamo vise smjesno, sa Ljucom se treba pozdraviti dovesti nekog spica sto zna dati gol, i eventualno jedno dobro krilo, Mariagga je definitvno nas najbolji igrac ja bih mu dao i profesionalni ugovor.

Odbrana ce po meni biti kljuc svega uz Hadru i Victora i koji takoder nisu nista bajni treba dovesti stopera koji nije totalna rupa i desnog beka. U vezi nam fali sve, ali sumnjam da ima prostora za to. Kako Vam je (pojedinim) Nanin krenuo ovo i ne izgleda lose.
Ma onako sam napisao SDA jer su se oni (+Fikro) naj vise pred izbore se busali u prsa sa Jedinstvom
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 nov 2024, 21:21

tropic je napisao/la:
18 nov 2024, 20:11
Ja sam cuo da je danas trebao biti sastanak oko nastavka sa Adzemom, da je on izrazio zelju da ide. To je mahalska samo.
Smajlovic u jednom trenutku majstor u drugom katastrofa igrac. Da je bolji teren sigurno bi i Harbas puno bolje izgledao, momak zna povuci i treba ga zadrzati. Juce je Ristic predobro odigrao, ima ga na svakom dijelu terena.

Opet kazem teren je katastrofa, nije ni moglo bolje.
Ne vjerujem da cemo uspjeti zadrzati ni ove igrace sto odskacu od ostalih, tek prije nekoliko im je legla dugo ocekivana plata.

Neka nam je Bog na pomoci :roll:
Ma vjerovatno ima istine u tome, sumnjam da mu se ostaje u ovakvom sistemu…
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 nov 2024, 22:01

ma ja ne vjerujem ni da ostaje Adzem niti da ce vecina ovih igraca ostati... ostat ce oni sto su preplaceni, izgubit cemo sve sto valja

ogrijesili smo se od neke momke vjerujte mi, sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 nov 2024, 22:36

Adzem je strasan trener, pogotovo za juniore i negdje do 23-24 godine igrace. Skup jeste ali ako i ide neka ide bez ikakvih dugovanja, da ne bi ko sa Vladom bilo a znamo ko ga je doveo. Mentalitetu nasih igraca treba neko tipa Repuha ili Čale, da ti utjera strah u kosti a da ti u isto vrijeme bude kao roditelj.

Gledam juce na "pomocnom" terenu ljudi parkiraju auta. Dokle god se ne zamjeni glavni teren nema nama napretka. Uci dijete da primi loptu kako treba na novom, finom pomocnom terenu, pa hajde na glavni teren slomi nogu.

Po meni treba Jedinstvo prepustiti skroz na upravljanje Saši, tj sportskom savezu. Oko njega okupiti par momaka, eto tipa Mekica koji je u sportu, koji ce moci namaknuti koju marku. Dosta vise laznih investitora i predsjednika koji ce trositi nase pare na hranu za pilice, kondome, pozajmnice itd.

Vidim da su uspostavili neku saradnju sa klubom iz Afrike :roll:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 18 nov 2024, 23:19

Najvecu gresku je napravio Sedic onoga trenutka kad je pustio Ismeta u klub, sve ovo stanje sam nagovijestio jos puno prije.

Mene u svoj ovoj prici najvise razocaravaju navijaci, pocevsi od Sile Nebeske koja je ove godine prejjaka prisutna na svim gostovanjima imaju i brojnost ma sve, ponasaju se kao neki liberali umjesto da dizu pobunu po gradu i traze bolje sutra za Jedinstvo, Robijasi su vodili i jos vode rat sa Kasumovicem, jos ga nisu dobili, ali se bore lavovski, dok mi klimamo glavom i sve zivo podrzavamo, sutra da stave LGBTQ zastavu i promjene boje u rozo-bijele i to niko nista rekao ne bih.

Ovakvo Jedinstvo godinama svima odgovara i to je cinjenica koju svaki pravi navijac mora da shvati, jednostavno imate ljude poput jednog forumasa ovdje, kome je bitno ko je tu i ko se vrti, oni mesetare i namiruju svoje interese, gradonacelniku i gradskoj uoravi odgovara isto puste te neke pare i rahat, a i nama navijacima jel cutimo k’o pixkice.

Mi potencijala za bolje sutra uvijek imamo, da je pameti na sve nacine bi se urgiralo da nam savez uradi teren, kako sam cuo to je vec rijesena stvar, izvrsio bih se pritisak za izgradnju pomocnig terena i s tim bi vec rijesili ogroman problem koji nas muci decenijama, uz malo sminke po ogradama, i tribinama u kojem bi i navijaci dali ruke imali bih bombona stadion sa pomocnim terenom gdje bi nekad kad se stvore uslove uz zamjenj tribina, nedostajao samo reflektor.

Uz sredenu infrastrukturu stvorili bih sve uslove za odlazak u nizu rang, i izgradnju zdravih temelja, pa za 10 godina kako je Hasan govorio ili 50 imali bi zdrav klub, ovako cemo istu pricu vrtiti beskonacno dok svi skupa ne pokrepamo, a isti ljudi ce samo potomke svoje uhljebiti umjesto njih.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 18 nov 2024, 23:26

Pa pomoćni se gradi,imat ces ga do proljeća (jest sporo se radi ali bilo je nekih zatezanja pravne prirode sto je riješeno pa je nastavljeno)
Glavni je na spisku za mjenjanje,ali opet i sa tim necemo dobiti nista bez jasnog sustava i pravih ljudi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 nov 2024, 23:45

LondonRed je napisao/la:
18 nov 2024, 23:26
Pa pomoćni se gradi,imat ces ga do proljeća (jest sporo se radi ali bilo je nekih zatezanja pravne prirode sto je riješeno pa je nastavljeno)
Glavni je na spisku za mjenjanje,ali opet i sa tim necemo dobiti nista bez jasnog sustava i pravih ljudi.
Ja ne vjerujem da ce to biti gotovo do proljeca… a i za glavni je to veliki upitnik
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 nov 2024, 10:03

Zamjena glavnog terena je trenutno mrtvo slovo na papiru, znamo svi da su još u maju bageri bili na terenu i gdje smo danas postavljena drenaža i tjt, sporo je to sve, koliko god je 16.3.2025 i domaća utakmica sa Čelikom daleko brzo to prođe a znamo čim snijeg padne našem terenu treba mjesec da se oporavi.

Adžem ima bolju ponudu na stolu a i ostali jači igrači to je sigurno, od ljubljenja grba na dresu nemamo ništa ali složit ćete se sa mnom od jučer je već trebalo polako slagati kockice za drugi dio sezone, financije su nam problem i pogotovo one objave da nisu primili plate 2 3 mjeseca, bez obzira na veličinu imena kluba reputacija nam je 0 i zato će malo ko i doći igrati za nas, kome god se ponudi 200 300 KM veća plata neg u Jedinstvu a redovna otići će...

Bojim se opet, da će se dovesti 3-4 igrača za enormne plate i onda grčenje do zadnjeg kola..

Imamo SAMO 6 domaćih utakmica to je 18 bodova ali sumnjam da ćemo sve uzeti i da uzmemo to je 32 boda na kraju a prošle sezone se jedva iščupali sa 36, gostujuće utakmice bez nade ja mislim Budućnost, Stupčanica, Goražde, Gradina, Tuzla, Travnik...

Što je najjače nas par ovdje već izvrši haman analizu svega i možemo na neki način i prognozirat šta će se dešavati do zadnjeg kola a sve to bi trebali raditi ljudi koji vode klub ZA PARE i samim tim djelovati da se izvuče što više!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 nov 2024, 12:01

99% sezona u kojoj ispadamo i ne moze nas vise nista izvuci. Tek sad ide rasulo jer nece ni jedan igrac ostati u klubu, koji god bude mogao naci bilo sta otice odavde, a i bilo sta je bolje nego Jedinstvo. Sad u klubu od upravnog odbora, skupstine, i sviju koji su vezani za nesto u klubu kao da idu na godisnji odmor. Dol zavrsi zadnje kolo, gotovo. Umjesto da sad tek pocnu raditi dalje.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 nov 2024, 15:00

Zna li se kod nas ista, jel ostaje Adzem?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 nov 2024, 16:24

harden je napisao/la:
30 nov 2024, 15:00
Igman :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 30 nov 2024, 16:58

Jel tko slusao emisiju na Radio Bihacu prosle sedmice mislim da je Srijeda bila, gosti Dautovic i Smiljanic 😎
Dotakli se malo i Jedinstva 😮
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 30 nov 2024, 17:39

GG3 je napisao/la:
30 nov 2024, 16:58
Jel tko slusao emisiju na Radio Bihacu prosle sedmice mislim da je Srijeda bila, gosti Dautovic i Smiljanic 😎
Dotakli se malo i Jedinstva 😮
i sta kazu
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 nov 2024, 17:42

legenda reala je napisao/la:
30 nov 2024, 16:24
harden je napisao/la:
30 nov 2024, 15:00
Igman :mrgreen:
Jel ima ponudu ili je potpisao vec?

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 01 dec 2024, 08:59

Kako je krenula prica i pred pocetak sezone, svi se nabrijali, a po starom receptu ponovo raspad sistema, samo sto ovaj put djeluje gore nego ikad. Samo bojkot dolazi u obzir. Neka ga duvaju svi redom u klubu. Nema tu ta vise da se prica, sve smo ispricali 10 godina se vrti ista spika.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 01 dec 2024, 14:09

Kao što je Gradonačelnik rekao na tribini vezanoj za Jedinstvo glavni problem je Skupština kluba koja je totalno nezainteresirana da ovaj klub stabilizuje. Ako si već član Skupštine trebao bi traziti rjesenje, imenovati Upravni odbor koji može na pravi način upravljati klubom i osigurati dodatni novac. Svaki član Skupštine bi isto tako godišnje trebao osigurati novac za klub pronalaskom sponzora. Kakve koristi od mene ako ću samo podignuti ili ne podignuti ruku u Skupštini? Uvijek se nešto očekuje od Grada, a NK Jedinstvo je udruženje građana koje u ovome trenutku ima legalnu Skupštinu, Grad financira to isto udruženje iz godine u godinu više nego bilo koji drugi grad u ovoj ligi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 01 dec 2024, 15:09

Pa jedini potez i logican bi bio da se protestima i prozivkama po imenima javno trazi da se skupstina rasformira, odabere se nova, legitimna i ako uopste ima zainteresiranih da kao sto kazes nisu tu samo da popune kvotu i prazna mjesta nego da rade na tome da taj klub funkcionise, da postoji mjesecni izvjestaj sta ko radi i kako, gdje kasljemo, a gdje klizimo kako treba, valjda u svakom normalnom udruzenju tako stvari idu, ovo s NKJ je sprdacina i seoska politika. Realno boli me krasni qrac da li je u skupstini trenutno legenda kluba ili neki random lik, ako si beskorisna masa idi dalje od kluba, da li postoji ijedno drugo rjesene i nacin, tjelo da se skupstina rasformira ili ???

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.