Kvota 1Papastathopoulos je napisao/la:jao, stavim da ce reus dati gol, a njega ni na klupii sta sad, pao sam znaci ? il je kvota 1 ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kvota 1Papastathopoulos je napisao/la:jao, stavim da ce reus dati gol, a njega ni na klupii sta sad, pao sam znaci ? il je kvota 1 ?
dobro jeEBSCO je napisao/la:Kvota 1Papastathopoulos je napisao/la:jao, stavim da ce reus dati gol, a njega ni na klupii sta sad, pao sam znaci ? il je kvota 1 ?
Isto, ma malo ko ga je danas zaobišao. Evo crveni za Firt, valjda sad prorade!AsharaK je napisao/la:Ja čekam menhengladbah -.-
Mislio sam da je zicer dana, WTF, Furth ne mogu dobit hahaR.J.W.G. je napisao/la:Isto, ma malo ko ga je danas zaobišao. Evo crveni za Firt, valjda sad prorade!AsharaK je napisao/la:Ja čekam menhengladbah -.-
borussia 3-2bevanda4 je napisao/la:trebalo bi pratit postavu borussie na rezultati,com.. pa ako u drugo poluvrijeme udu lewandowski ili goetze, stavit nešto siće uživo da okreću utakmicu...
Šibenik vodi 1-0.BigBang je napisao/la:Kolko igraju Sibenik-Solin nigdje ne mogu da nadjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.