Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- NicoloFagioli
Re: Juventus FC
spavao sam ukupno 10h zadnje 3 noci, ali to me nece sprijeciti da ne docekam veceras Maxov komentar i IlCapitanovu dozu optimizma, te primijecenih pozitivnih pomaka 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
STANDARDNO.
ALEGRI OUT !
ALEGRI OUT !
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo sto je 11 na 11, mi smo mozda igracki malo bolji od njih ali oni imaju publiku. Znaci sto se prica, nama treba 5 top igraca da uzmemo ligu. I to je to.. ali to nije alibi za trenera jer je i trener smecar koji nema pojma o fudbalu.JuventinoVero je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:38A sampdoria inače predobar tim, najbolji im igrač quagliarella koji može da trči 8min prije nego ga uhvati išijas..tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:35Ma nema se sta zamjeriti ovim igracima na terenu, likovi si tanki i to svi znamo. Ovo na terenu sto je sada je nivo Fiorentine. Mireti, Rovela, Kean, Perin, Rugani, Sciglio, Kostic, . Onaj se vratio sa bolovanja i odmah igra. Pa de ovo je smijesno kada citas ko igra to je jedna ekipa sredine tabele.
Ovdje je Bremer iz Torina glavna zvijezda
- BuffonGigi
- Kontakt:
Veliki bod protiv Sampe, yebem ti allegri mamu u po picke.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Rugani, Siljo, Sandro, McKinie, Keane,...realna slika
Allegri svrsio nakon utakmice. Sacuvala se mreza sto je najbitnije za njega
-
- Kontakt:
Izvinućeš ali gol nismo primili, povrijedjeni nam pogba, di maria i bonucci.NicoloFagioli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:39spavao sam ukupno 10h zadnje 3 noci, ali to me nece sprijeciti da ne docekam veceras Maxov komentar i IlCapitanovu dozu optimizma, te primijecenih pozitivnih pomaka![]()
Onda cuadrado fulio onu jednu šansu što stvorimo po utakmici, zajebo nas hebo mater svoju.
Sve je to max dobro osmislio ali oni nisu dobro sproveli na terenu.
Sve u svemu još jedna tekma bez primljenog gola

#ALLEGRIOUT
pa filipe to je gol..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- NicoloFagioli
u pravu si, odoh spavat mirne i spokojne duseJuventinoVero je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:42Izvinućeš ali gol nismo primili, povrijedjeni nam pogba, di maria i bonucci.NicoloFagioli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:39spavao sam ukupno 10h zadnje 3 noci, ali to me nece sprijeciti da ne docekam veceras Maxov komentar i IlCapitanovu dozu optimizma, te primijecenih pozitivnih pomaka![]()
Onda cuadrado fulio onu jednu šansu što stvorimo po utakmici, zajebo nas hebo mater svoju.
Sve je to max dobro osmislio ali oni nisu dobro sproveli na terenu.
Sve u svemu još jedna tekma bez primljenog gola![]()

Eeeej sto nas ljudi vratise u 2010 godinu, veze s vezom nemamo, svaka cast...
Ko zna, mozda je to i jedan izvrstan ciklus agnellija dosao kraju, poceo od nule i na kraju nas pomnozio sa nulom vracanjem ovog lihvara.
Bilo je lijepo uzivati u svim pozrtvovanim utakmicama od contea, pa onda savrsenstvo odbrane kod maxa, pa sarriball, corona, gubljenje kompasa, super liga....sok terapija sa pirlom, neuspjelo i onda zadnji ekser u kovceg vracanjem lika koji nas pljacka i pri tome laze ali sve kulturno
Ko zna, mozda je to i jedan izvrstan ciklus agnellija dosao kraju, poceo od nule i na kraju nas pomnozio sa nulom vracanjem ovog lihvara.
Bilo je lijepo uzivati u svim pozrtvovanim utakmicama od contea, pa onda savrsenstvo odbrane kod maxa, pa sarriball, corona, gubljenje kompasa, super liga....sok terapija sa pirlom, neuspjelo i onda zadnji ekser u kovceg vracanjem lika koji nas pljacka i pri tome laze ali sve kulturno
Loca se uspio sakrivat 85m teska prevara od igraca, danilo uzas naprijed, amer kalibar salkea odakle je i dosao, ekipa sa manjkom IQ. Perin
Mireti
j.ebeni dragulj ovog kluba.

Max Allegri
Kiks, ali realan rezultat. Ovo na terenu je ispod prosjecna ekipa. Kostic u 90 minuta nijednog poteza, Cuadrado u debelim godinama, vezni red ne komentarisati.
A na to sve bilo je 20 minuta aktivne igre. Svaki kontakt je bio pad od pola minute i izvodjenje prekrsaja minutu. Povrede, zadrzavanje, izmjene. Jbte od gola Rabiota u 63oj do 70 se skoro nikako nije igralo.
Ali ko ti je kriv kad nisi ranije zabio gol. Kean, Kostic, Cuadrado, Mekeni, Rabiot, Loca (?), Rugani, MDS, Sandro i ova djecica. Bez Chiese, Pogbe, Di Marie, ovo je ekipa nivo Lazia.
A na to sve bilo je 20 minuta aktivne igre. Svaki kontakt je bio pad od pola minute i izvodjenje prekrsaja minutu. Povrede, zadrzavanje, izmjene. Jbte od gola Rabiota u 63oj do 70 se skoro nikako nije igralo.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
bolje da sam sat i pol glavom u zid udarao, mozda bi mi interesantnije bilo ... strasno... pa utakmica nekih drugoligasa u federaciji imaju vise smisla
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Stoji da je ekipa rinaka, ali i dalje nema alibija protiv ekipe odgovorno tvrdim za Seriu B. Za 9M ima da izmišlja pobjede.
Juventus je u crnoj rupi iz koje godinama još nece izaci.
Juventus je u crnoj rupi iz koje godinama još nece izaci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da napomenem falio nam je Pogba.
Onaj sto nije odigrao dobru utakmicu od 2018.
Ovdje je i do trenera. Gledamo Locattelija u Sassoulu kako razara i u odbrani i uzima kontrolu nad loptom prema naorijed, radi bukvalno sve, vidis ga stalno. A onda dodje nama i pretvori se u pickicu od igraca. To je kada trener nema pojma sta da radi sa njim.
Onaj sto nije odigrao dobru utakmicu od 2018.
Ovdje je i do trenera. Gledamo Locattelija u Sassoulu kako razara i u odbrani i uzima kontrolu nad loptom prema naorijed, radi bukvalno sve, vidis ga stalno. A onda dodje nama i pretvori se u pickicu od igraca. To je kada trener nema pojma sta da radi sa njim.
rovella i miretti su vise pokazali u 15 minuta nego precijenjeni igraci kao sto su rabio, lokateli i ostali sminkeri
Alegri out, lik nije uradio trun napretka, ekipa se raspada, samo cekam priliku kada ce nas jaca ekipa rastaviti na proste faktore. Sramotno da nisu sposobni kreirati sansu protiv jedne sampdori, ne zna coek sta vise da kaze pametno.
Alegri out, lik nije uradio trun napretka, ekipa se raspada, samo cekam priliku kada ce nas jaca ekipa rastaviti na proste faktore. Sramotno da nisu sposobni kreirati sansu protiv jedne sampdori, ne zna coek sta vise da kaze pametno.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Alal vera, alal vera sila smoo!! 

-
- Kontakt:
Sto je najgore čitavu sezonu ce se tražiti alibi u povredama, nedostatku sreće.. nedovoljno uigranosti, svjetskom prvenstvu, boji dresova itd itd..a rezultat će izostati na kraju.
Nije problem ni taj rezultat samo da se rijesimo pacova na kraju sezone i da krenemo po hiljaditi put ispočetka.
Nije problem ni taj rezultat samo da se rijesimo pacova na kraju sezone i da krenemo po hiljaditi put ispočetka.
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 22 avg 2022, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT
Italiaaaaaa yebem tiiiiiiiiiiiiii rijeci te ispisaneeeeeeeee
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.