Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rataFafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio

Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rataFafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio
Opet generaliziras. Nemoj to raditvm22 je napisao/la:Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rataFafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio
Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Golemo...jel se ovo racuna ko gasenje RA??Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Po čemu zaključiti da su ovo ultrasi?Po obilježjima, pjesmama?Bar 100 autobusa dnevno dođe u stari grad, sve same grupe.Od penzionera do raznoraznih društava, udruga i pm.zrinja05 je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Pa dobro ,ljudi prošetali i malo zapjevali u svom gradu.Šta je tu čudno![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.zrinja05 je napisao/la:Pa ako turisti pjevaju "Izadjite na balkone pozdravite sampione" onda su mozda bili turisti:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
koje slikeceze je napisao/la:Ja mislim da se i Velež i RA trebaju rasformirati poslije ovoga, a ove dvije slike su poslije one koreografije u Danskoj nešto najjače i najluđe što sam vidio ovaj mjesec.
VELEZDOGROBA je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
OVO JE BILO BRZO TRCANJE KROZ FEICEVU LICNO SAM VAS VIDIO.....
a od 20 momaka sto je prosla sigurno je ¸15 vas prvi put prosla ovim diom grada.
jos nesto eto kakve ste face kad vas se treba 30 skupit da prodjete preko starog mosta.
i jos nesto u 10 sati prosli kad se grad polako budi kad ste mudonje sto u 12 niste prosli kad je KN RA bio pun.
bujrum opet komsije da se druzimo u feicevoj
pa i da nema sta bi pomislio da vidis grupu od 30tak momaka obucenih u "navijcku odjecu ", da su ekskurzijaprimasquadra je napisao/la:Ima pola momaka duks i majice ultras mostar . Ovo nije nikakva provokacija . Niste zanimljivi 2 % . RAspad .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Goodison je napisao/la:Manijaci se javljaju ? Pa vašim gradom se šeta svaka navijačka grupa. Na Ciglanama smo znali biti po 3,4 sata u onom parku pa ni traga ni glasa strašnim Manijacima ?
E sad što se tiče Ultrasa, eto odvažili su se da hodaju po gradu i svaka čast ali zar mislite da postoji u bilo kojem gradu neka ekipa na okupu u 9 sati ujutro pogotovo nakon petka ili subote ? Pa i da sazoveš ljude, treba bar po' sata da se nađe 10 ljudi na istom mjestu a kamoli više dok su oni napravili krug koji prehodaju laganim tempom za 15 minuta. Mene lično ovo nije ni malo potreslo kao što ni njih ne tangira po neka situacija kada u sitne sate zaori se pjesma iz pred njihovog puba pa niko ni da se pomoli na prozor. I usput, eto Manijaci su baš razbili taj vaš isti pub na istu foru u ta doba bez ikakvog vašeg otpora jer u tom pubu je bio samo jedan čovjek.
Raduje jedna stvar, stariji ljudi i obični prolaznici nisu imali nikakvih problema sa njima. Nije bilo ni dobacivanja ni bilo čega sličnog. To se poštuje, zna se red a kad se nađu i s jedne i druge strane likovi koji su istoj priči onda neka to riješavaju na drugačiji način.
Do sljedećeg derbija....
i onda sto nam je drzava uvijek u kurcu? Ljudi nam pricat ne znaju.Goodison je napisao/la: iz pred
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.