HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

vm22
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la vm22 » 12 maj 2014, 21:30

Fafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio :urnebes:
Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rata :crazy:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 maj 2014, 21:34

vm22 je napisao/la:
Fafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio :urnebes:
Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rata :crazy:
Opet generaliziras. Nemoj to radit :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 12 maj 2014, 22:15

Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !

slika

slika

OVO JE BILO BRZO TRCANJE KROZ FEICEVU LICNO SAM VAS VIDIO.....
a od 20 momaka sto je prosla sigurno je ¸15 vas prvi put prosla ovim diom grada.
jos nesto eto kakve ste face kad vas se treba 30 skupit da prodjete preko starog mosta.
i jos nesto u 10 sati prosli kad se grad polako budi kad ste mudonje sto u 12 niste prosli kad je KN RA bio pun.
bujrum opet komsije da se druzimo u feicevoj :beba:

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 12 maj 2014, 22:26

slika

slika
Golemo...jel se ovo racuna ko gasenje RA??

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 12 maj 2014, 22:35

zrinja05 je napisao/la:

slika

slika

Pa dobro ,ljudi prošetali i malo zapjevali u svom gradu.Šta je tu čudno :!: :?: :D
Po čemu zaključiti da su ovo ultrasi?Po obilježjima, pjesmama?Bar 100 autobusa dnevno dođe u stari grad, sve same grupe.Od penzionera do raznoraznih društava, udruga i pm.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 maj 2014, 22:53

Pa ako turisti pjevaju "Izadjite na balkone pozdravite sampione" onda su mozda bili turisti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 maj 2014, 22:56

Ma ljudi ovo je nasa lokalna zayebancija i to treba tako shvatiti.Samo bez razbijanja,tucnjava i slicnih gluoposti a sto se tice podyebavanja to je ok sve dok je u granicama normalnog.

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 12 maj 2014, 22:58

zrinja05 je napisao/la:Pa ako turisti pjevaju "Izadjite na balkone pozdravite sampione" onda su mozda bili turisti :D:D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 maj 2014, 23:50

Ja mislim da se i Velež i RA trebaju rasformirati poslije ovoga, a ove dvije slike su poslije one koreografije u Danskoj nešto najjače i najluđe što sam vidio ovaj mjesec.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 13 maj 2014, 00:05

Reče sarkastično manijak cezezzez, veoma duhovit dečko. :njanjanja: :njanjanja:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 maj 2014, 00:14

Ma nije mi toliko smiješna slika koliko opis slike.

Usput, čestitam na tituli (nije sarkazam). :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 00:21

ceze je napisao/la:Ja mislim da se i Velež i RA trebaju rasformirati poslije ovoga, a ove dvije slike su poslije one koreografije u Danskoj nešto najjače i najluđe što sam vidio ovaj mjesec.
koje slike :D

btw RA moze pricati sta god hoce, ali da su ponizeni jesu....
=\_1921_/=

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 13 maj 2014, 00:29

jbg nema gostovanja vec duze vrijeme ,dolaze mladje generacije zeljne dokazivanja itd.
U srijedu branitelj sloboda na stadionu HSK Zrinjski
nadam se da ce proci sve u najboljem redu
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2014, 00:58

Ima pola momaka duks i majice ultras mostar . Ovo nije nikakva provokacija . Niste zanimljivi 2 % . RAspad .

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 maj 2014, 01:01

VELEZDOGROBA je napisao/la:

slika

slika

OVO JE BILO BRZO TRCANJE KROZ FEICEVU LICNO SAM VAS VIDIO.....
a od 20 momaka sto je prosla sigurno je ¸15 vas prvi put prosla ovim diom grada.
jos nesto eto kakve ste face kad vas se treba 30 skupit da prodjete preko starog mosta.
i jos nesto u 10 sati prosli kad se grad polako budi kad ste mudonje sto u 12 niste prosli kad je KN RA bio pun.
bujrum opet komsije da se druzimo u feicevoj :beba:
:lol: :facepalm:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 01:02

primasquadra je napisao/la:Ima pola momaka duks i majice ultras mostar . Ovo nije nikakva provokacija . Niste zanimljivi 2 % . RAspad .

pa i da nema sta bi pomislio da vidis grupu od 30tak momaka obucenih u "navijcku odjecu ", da su ekskurzija :lol: :lol:
=\_1921_/=

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 13 maj 2014, 04:06

Manijaci se javljaju ? Pa vašim gradom se šeta svaka navijačka grupa. Na Ciglanama smo znali biti po 3,4 sata u onom parku pa ni traga ni glasa strašnim Manijacima ?

E sad što se tiče Ultrasa, eto odvažili su se da hodaju po gradu i svaka čast ali zar mislite da postoji u bilo kojem gradu neka ekipa na okupu u 9 sati ujutro pogotovo nakon petka ili subote ? Pa i da sazoveš ljude, treba bar po' sata da se nađe 10 ljudi na istom mjestu a kamoli više dok su oni napravili krug koji prehodaju laganim tempom za 15 minuta. Mene lično ovo nije ni malo potreslo kao što ni njih ne tangira po neka situacija kada u sitne sate zaori se pjesma iz pred njihovog puba pa niko ni da se pomoli na prozor. I usput, eto Manijaci su baš razbili taj vaš isti pub na istu foru u ta doba bez ikakvog vašeg otpora jer u tom pubu je bio samo jedan čovjek.

Raduje jedna stvar, stariji ljudi i obični prolaznici nisu imali nikakvih problema sa njima. Nije bilo ni dobacivanja ni bilo čega sličnog. To se poštuje, zna se red a kad se nađu i s jedne i druge strane likovi koji su istoj priči onda neka to riješavaju na drugačiji način.

Do sljedećeg derbija....
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 13 maj 2014, 07:33

slika

slika

slika

Dje si sta ima?? Ako cemo se vec kurcit :wave: :wave: :tralala:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 08:51

Goodison je napisao/la:Manijaci se javljaju ? Pa vašim gradom se šeta svaka navijačka grupa. Na Ciglanama smo znali biti po 3,4 sata u onom parku pa ni traga ni glasa strašnim Manijacima ?

E sad što se tiče Ultrasa, eto odvažili su se da hodaju po gradu i svaka čast ali zar mislite da postoji u bilo kojem gradu neka ekipa na okupu u 9 sati ujutro pogotovo nakon petka ili subote ? Pa i da sazoveš ljude, treba bar po' sata da se nađe 10 ljudi na istom mjestu a kamoli više dok su oni napravili krug koji prehodaju laganim tempom za 15 minuta. Mene lično ovo nije ni malo potreslo kao što ni njih ne tangira po neka situacija kada u sitne sate zaori se pjesma iz pred njihovog puba pa niko ni da se pomoli na prozor. I usput, eto Manijaci su baš razbili taj vaš isti pub na istu foru u ta doba bez ikakvog vašeg otpora jer u tom pubu je bio samo jedan čovjek.

Raduje jedna stvar, stariji ljudi i obični prolaznici nisu imali nikakvih problema sa njima. Nije bilo ni dobacivanja ni bilo čega sličnog. To se poštuje, zna se red a kad se nađu i s jedne i druge strane likovi koji su istoj priči onda neka to riješavaju na drugačiji način.

Do sljedećeg derbija....

Prema običnim ljudima nije bilo provokacija i nečega sličnog, ne kažem da se ne može desiti ali valjda se to preraslo. Valja istaknuti da se sreo jedan istaknuti član RA (možda i bivši clan al nebitno) koji je puno provocirao po TV-u i internetu. Niko ga nije tukao dovoljno je bilo vidjeti koliko se sjebo i prepao. Pozdrav

krmak
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la krmak » 13 maj 2014, 09:33

Goodison je napisao/la: iz pred
i onda sto nam je drzava uvijek u kurcu? Ljudi nam pricat ne znaju.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.