Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl.Omerbavarac je napisao/la: Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio.

Što se Magath nadig'o, kaže da bi ostao hladan na ponudu od 30 miliona za Neuera. J*bem ga ko mu dadne te pare.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl.Omerbavarac je napisao/la: Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio.
To on trazi toliko jer im tacno toliko treba da poprave krov na svom stadionu sto se urusio zbog snijegageronimo je napisao/la:Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl.Omerbavarac je napisao/la: Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio.![]()
Što se Magath nadig'o, kaže da bi ostao hladan na ponudu od 30 miliona za Neuera. J*bem ga ko mu dadne te pare.
Sa's vidit kad crvenpaprikicu udari nesto u mali mozak i kupi Noju za 30 milioncica i jos pride baksis uvali.geronimo je napisao/la:Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl.Omerbavarac je napisao/la: Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio.![]()
Tu cemo napraviti izuzetak.geronimo je napisao/la: Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl.![]()
Nije on jos vidio kako izgleda 30 miliona.Što se Magath nadig'o, kaže da bi ostao hladan na ponudu od 30 miliona za Neuera. J*bem ga ko mu dadne te pare.
„Es hat bei uns keinen Sinn, dem Trainer reinzureden - dann macht er genau das Gegenteil."
(Bayern Münchens Präsident Uli Hoeneß über Louis van Gaal)
geronimo je napisao/la:Rummenigge za Kicker:
Kicker: Ist Leighton Baines aus Everton der Favorit für die linke Außenverteidigung?
K.H.R.: Er ist ein guter Spieler, der in seiner Art und seinem Auftreten ein bisschen an Bixente Lizarazu erinnert. Er ist klein, drahtig, schnell, aggressiv, hat technische Fähigkeiten nach vorne. Ich habe ihn gegen Liverpool und Chelsea und auf DVD gesehen, Christian und die Scouts haben ihn beobachtet, alle bei uns sind von ihm überzeugt.
Evo i Kaisera u jednom intervju-u http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... eiger.html
Za razliku od mene i torrenteS-a, naš Franz još nemRe dobro da procjeni Krafta.![]()
Zanimljive su ove izjave (sprüche) polusezone, od kojih bih je'nu izdvojio.
Nebi loše bilo da baciš prevod ili da je text na eng jer nismo svi dobri s njemačkim![]()
„Es hat bei uns keinen Sinn, dem Trainer reinzureden - dann macht er genau das Gegenteil."
(Bayern Münchens Präsident Uli Hoeneß über Louis van Gaal)![]()
stoooogeronimo je napisao/la:
Evo i Kaisera u jednom intervju-u http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... eiger.html
Za razliku od mene i torrenteS-a, naš Franz još nemRe dobro da procjeni Krafta.
A gdje je tu doktor??? Najzaposleniji ove sezone u BayernuS-Y-L-A-R je napisao/la: (Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu)Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili ??
![]()
Jbg brate , kod tebe je Dr.Adnan a kod njega Dr MUller , jedino ako mu Adnan nije umjetnicko imedr.adnan je napisao/la:A gdje je tu doktor??? Najzaposleniji ove sezone u BayernuS-Y-L-A-R je napisao/la: (Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu)Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili ??
![]()
![]()
Kad nema Mullera, neko drugi mora uskočitibayern4ever je napisao/la:Jbg brate , kod tebe je Dr.Adnan a kod njega Dr MUller , jedino ako mu Adnan nije umjetnicko imedr.adnan je napisao/la:A gdje je tu doktor??? Najzaposleniji ove sezone u BayernuS-Y-L-A-R je napisao/la: (Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu)Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili ??
![]()
![]()
![]()
Polako, cekaj da barem pocne prijelazni rok.isakovich je napisao/la:ljudi ja mislim da je vakat za pokoji transfer,,braco ovi nasi cekaju zadnji dan izgleda ili taj dan nece ni doci do ljeta,,hmmm sve mi to škakljivo
bekenbauer je ishlapljeli starcic kojem se vise ne dize(pricala njegova hanuma) pa ga ta ista hanuma istjera iz kuce da dzaba ne pr-di po koznoj galanteriji. raznorazni novinarcici to jedva docekaju i pozivaju ga u emisije da bi im podigao gledanost. ono, narodu je interesantno gledati te senilne pemzionere dok lupaju kojekakve gluposti.davud87 je napisao/la:Izgleda da je Uli pogriješio što nije doveo Neuer-a ranije. Sad je već skuplji a i puno teže ga je dovesti... Beckenbauer napao Uli-a zbog toga...
ŠTETA!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.