Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Sad se navija da Lucie dobije glumicu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd što se Andy ponadao ali što sam ja? Jbg Wawrinka bilo i bolje da je Andy prošao, imao bi veće šans za titulu ali možeš ti i protiv Novaka.
idemo po drugu GS titulu.
@messilla i ja sam baš zbog tgoa bio protiv Novaka, a inače mi je Nole drag ali zbog Banjca sam protiv njega.
@messilla i ja sam baš zbog tgoa bio protiv Novaka, a inače mi je Nole drag ali zbog Banjca sam protiv njega.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa federer nije puk'o marconato
@pppp ne dao bog više ikad da igraju... finale je najbolje moguće... biće dobar i lijep meč
@aki engleski, francuski, italijanski i nešto njemačkog
@pppp ne dao bog više ikad da igraju... finale je najbolje moguće... biće dobar i lijep meč
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Murray je za psihologa...
Vecheras tvoji pucaju pod pritiskom u Berlinu, sutra Djokovic dobija Wawasha.messilla je napisao/la:Ma samo zbog ovog Banjca i slicnih njemu, ako mi vjerujes. A Stana gotivim strasno, sto je i logicno.
Banjac na aparatima usled srchke, pola ss.ba u ruinama usled rezultata.

Šta ćeš kad "nestane" i Vavrinke ?Unofficialpage je napisao/la:Hajd što se Andy ponadao ali što sam ja? Jbg Wawrinka bilo i bolje da je Andy prošao, imao bi veće šans za titulu ali možeš ti i protiv Novaka.
Mogu mislit jest to muka,ni sam više ne znaš za koga navijaš...

Veliki
za Novaka Đokovića

- akisarajevo92
- Kontakt:
+ neshto slovachkog.DANTES je napisao/la: engleski, francuski, italijanski i nešto njemačkog

I Wawrinka iste te jezike zna.MaGiCa je napisao/la:+ neshto slovachkog.DANTES je napisao/la: engleski, francuski, italijanski i nešto njemačkog

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Marej je po meni favorit broj 1 na Vimbldonu,živi bili pa vidjeliDANTES je napisao/la:pa federer nije puk'o marconato
Ovaj naš ako uzme RnG bojim se da ne okači patike o klin
Steta sto endy odmah izgubi servis bas steta da je bilo 1-1 bilo bi tijesno al jbg idemo Wawrinka sutra po pobjedu ..
Ja bih prije rekao da je danas Dantesov dan i da ce se njemu sve poklopiti.MaGiCa je napisao/la:Vecheras tvoji pucaju pod pritiskom u Berlinu, sutra Djokovic dobija Wawasha.
Banjac na aparatima usled srchke, pola ss.ba u ruinama usled rezultata.

I razocharao si me shto navijash za drugoligashe.

I da pitam, kakvim pritiskom? Pa ne ganjamo mi rekord po broju izgubljenih finala.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I ponešto srpskog.DANTES je napisao/la:pa federer nije puk'o marconato

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nastavit navijat za Federera, Wawrinku i Ferrera.ppppp je napisao/la:Šta ćeš kad "nestane" i Vavrinke ?Unofficialpage je napisao/la:Hajd što se Andy ponadao ali što sam ja? Jbg Wawrinka bilo i bolje da je Andy prošao, imao bi veće šans za titulu ali možeš ti i protiv Novaka.
Mogu mislit jest to muka,ni sam više ne znaš za koga navijaš...

I nisam navijao za Murraya već za Wawrinku, pa tako da uvijek biram slabije.
Bgm, nije muka, ne patim od toga. Nole je istinski šampion i pravo ga gotivim, pogotovo od prošle lgodine od maja, ali ne navijam za njega, to bi ti sad isto bilo da navijam i za Barcu i R. Madrid.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Eto i on, ali daleko je od svog primea, pa sam zato i naglasio danasnjice...DANTES je napisao/la:pa federer nije puk'o marconato

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Niko ovdje nema nešto protiv Noleta (barem ne neko ko još nema papir iz ludare), jer je to velika ljudina
. Samo volimo slušati/čitati kada neki plaču i koprcaju se. Naravno, ne mislim pod ovim na normalnu raju. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A jedan sportski komentator je vrijedan navijanja protiv vrhunskog sportiste i ljudine kao sto je Djokovićmessilla je napisao/la:Niko ovdje nema nešto protiv Noleta (barem ne neko ko još nema papir iz ludare), jer je to velika ljudina. Samo volimo slušati/čitati kada neki plaču i koprcaju se. Naravno, ne mislim pod ovim na normalnu raju.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nije samo tu Banjac, ima ih koliko hoćeš. I pritom ne mislim samo na sportske radnikemarconato je napisao/la:A jedan sportski komentator je vrijedan navijanja protiv vrhunskog sportiste i ljudine kao sto je Djoković

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.